Юли е! Време за разтоварване и летен детокс.

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
naskomimi

Re: Юли е! Време за разтоварване и летен детокс.

Мнение от naskomimi »

Здравейте и от мен!
Мина и днешния ден най-сетне. Издържах и съм инатесто магаре - с нищо не прегреших. :1216 Само дето днес много ме боли корем и не мога да ходя до тоалетната - уж искам, пък не мога...то пък мойто няма угодия- вчера се оплаквах, че е прекалено, днес пък, че не ходя :1062 Каквото-такова.
Честито на приключилите и захранилите се, ама да знаете, че ви следваме плътно по петите и от утре и ние ще ядем. :D
Моето меню е горе-долу еднакво на всеки детокс, но си го харесвам. На закуска - праскова (не казахте дали може, но ще я обеля да не ми дразнят мъхчетата). Към 10 - овесени ядки, на обяд ангелска супа и салата от моркови. За вечеря - картофи соте и малко намачкано обезсолено сиренце със зехтин, копър и чесън.
Айде, дано всички се похвалим с хубави резултати!
Целувки за сладки сънища от мен! :329
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мен! поздравления за приключилите детокса. Наскомими, може праскова, що да не може. Аз утре до обяд съм на работа и ще трябва да захранвам там, а избора не е голям та се чудех за обяд дали не мога да си направя една супа вкусна чаша? Какво ще кажете? :1044
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, поспаланки!
Аз тази нощ не можах хич да спя - гледах до късно блокадата на парламента, после ми светеше тази още голяма луна, пък и глад ме мореше....абе, безсъние...
Тази сутрин се събудих и хоп на кантарчето - пак минус 2 като предния път. Явно такова си ми е оптималното тегло, въпреки, че исках още двечки надолу, ама...това ще е.
Попълних табличката, но нещо ми няма резултата там.. :1044 Няма да пиша наново да не се появят два, а ще изчакам да видя дали няма да се появи..
Момичета, попълвайте и вие табличката! На мен ми е много интересно да чета и сравнявам назад резултатите и да се радвам и възхищавам на постигнатото от вас! :922
Много, много ви целувам за един хубав и изпълнен само с положителни емоции ден!

p.s. - Сладка Дебеланка, не те съветвам с тази "вкусна чаша". От известно време не купувам никакви готови супи, дори бульони, ще се пробвам да си правя сама бульони и да замразявам. Страшно вредни са, имат много подобрители и овкусители, начело с мононатриев глутамат, така че по-добре я пропусни според мен. След три дни очистване от токсини в деня на захранването тази супа ще ти е много вредна. Така мисля аз. Дано и други да се включат до обяд със съвет. По-добре е според мен да си вземеш от супермаркета картофена салата за обяд. :329 :923
healthy

Мнение от healthy »

Здравейте на всички момичета!
и аз започвам със Сладка дебеланка - в никакъв случай готова супа.... тези инстантни биклуци замо задръстват организма. По-одбре хапни каквото има около теб да се продава като плод, или от някой автомат фреш (поне такива наслагаха на разни места), отколкото това нещо. После ако имаш място за хапване наблизо си вземи някакъв задушен зеленчук без да са овкусени , за да можеш да захваниш нормално. Дори и гладна да стоиш, но тези супи (както и много други промишлени рани) ги изключи напълно като вариант за храна. Това си е отрова. Крайна съм, но това е истината.
Аз да се отчета - ами 2 килограма със сигурност съм свали. за третия (или половинката над двата) не мога да кажа, защото там варират стогракмите заради водата и не мога да разчитам. Но определено ми е по-леко, макар и с така малко свалените. Малко по малко ще се доближавам до заветната цел. От два месеца съм започнала борба с тия килограми и няма да се предавам. Оттук нататък искам да сваля 12 кг. Не са малко и знам, че е трудно , но предимно бавно трябва да става, за да няма здравословни проблеми.
Мими, поздравления за добрия финал! Аз отсега си мисля как следващото пълнолуние пак съм на линия!!!
И сегаааа - ще си направя ангелска супичка, ще си сваря оричеееее... ееееххх

Хубав ден на всички, живи и здрави бъдете!
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте отново!
Хапнах преди малко ангелска супичка и салатка от настъргано червено цвекло и краставица. Стана добра комбинация, особено за гладен човек. :1062 За малко да преям, но се спрях и си оставих всичко по чиниите (в които бях сипала и без това по мъничко) и ще си ги изям след 2 часа. Към 4 ще хапна бананче. Довечера - сиренцето и картофките. :222
Поздравления на всички захранващи се и отсега да ви кажа, че ще ми липсвате! :922
Надявам се обаче да се "виждаме" в темата за ПОД-а, защото аз много го харесвам и смятам, че е много полезен. Правя го всяка седмица на фазата на луната и ми е много лек и приятен. Този месец пропуснах два заради антибиотика, но сега смятам да бъда редовна.
Целувки, сладурки и чакаме още от вас за отчет! :329
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Отчитам и аз успешен двудневен детокс! Много горда от себе си! Няколко дни преди детокса тежах 69,5, а тази сутрин 65,5кг :fan :fan :fan Цели 4 килца са това,еййй!!! :1141 Чак не повярвах на кантара, та се теглих 2 пъти :221 И днес оставам на плодове и салати, ще включа и малко сурови ядки ;) Мнооого съм доволна!!! Не съм вярвала,че от май месец до сега ще се разделя с близо 10 кг :1216 То сега трябва и да ги задържа де - между детоските е зора :427
Аз ще си стисна палци,стиснете ми и вие :1095
Поздравления на всички приключили детокса! И успех в здравословното слабеене :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Еха, бубалинка! :1143
Това е страхотно! :323 И не само сегашния детокс, а и по принцип за резултата от май - невероятно! Истински ти се радвам! :920
Вярвам, че това се държи и на режима ти на хранене след детокс и на това, че се стараеш. Поздравления! :826
Целувам те много и стискам палци да се чувстваш добре и да се задържиш във форма.
:224
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Ето ме и мене. Резултата ми е -3 кг, което за мен е добре. Закусих с една ябълка, обядвах картофена салата без лук и май ще вечерям диня. Добре ли е?

Каква е тази ангелска супа?
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Sladka Debelanka написа:Ето ме и мене. Резултата ми е -3 кг, което за мен е добре. Закусих с една ябълка, обядвах картофена салата без лук и май ще вечерям диня. Добре ли е?

Каква е тази ангелска супа?
В рецептурника я има -заповядай http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=333
Добре е захранването,не се притеснявай.
Аз пека пиле на домашните иииииииии дано не съгреша :128
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
naskomimi

Мнение от naskomimi »

bubalina написа: Аз пека пиле на домашните иииииииии дано не съгреша :128
Стискайййй! Знам, че ще успееш. :923 Аз също днес правих пиле с кисело зеле и ориз (понеже обожавам киселото зеленце, си се запасявам и за лятото с бурканчета) ...
Ох, само като си помисля за кисело зеленце, камо ли да ми замирише :622 .....но нищо де - нали и утре е ден? Ще си оставим порцийка за утре. :1028
Знам, че ще ни е студено пиленцето, но ще си го претоплим - какво толкова?
Стискай и заради мен!
:922
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Стискам,стискам,ама колко да стискам :221 Миналия ден и аз готвих пиле със зеле(ама пресно)- ейййй, :223 Но устисках! А тази вечер си накусих най-официално,дано не се окаже фатално...Аз 65,5 кг няма да остана,след захранването ще си върна,ама поне на 67 кг да се задържа....
Заключено