Личен дневник Kleo

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Личен дневник Kleo

Мнение от Kleo »

Нещо последните два дни ми е едно такова мълчаливо и леко сдухано без причина... чудя се какво ми е. Пия си хапчетата редовно. На хубава почивка сме. С Хри и с Алекс се разбирам добре. Замислена съм. Пиша и чета повече от обичайното за морски престой някъде. Не зная дали да се притеснявам или не. Дано е нещо временно и бързо отшуми. Харесвам се повече весела. Ами това е. Слушам музика. Но някак не ми се седи при компанията навън. Там ми е шумно. Искам да съм сама. Минорно ми е. Но не се чувствам самотна, напротив.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес съм сестрата на булката :954 Чувствам се прекрасно. Със зелена рокля ще съм, подарък ми е от сестра ми, вталена, дълга до коленете, разкроена, седи ми много хубаво, подчертава извивките и гърдите, прикрива излишъците. Чудно! :954 Първата ни братовчедка ще й е кумата. В момента се гласим, превърнали сме градината към къщата в козметично студио и фризьорски салон :954 То не са къдрици, сенки, лакиране, грим, прически, рокли, обувки... много яко! Отдавна не е имало сватба около мен. Да им е честита 10-годишнината от сватбата и венчавката на сестра ми и зет ми. Тържеството с попа в църквата започва в 14 часа, в градчето Сарти, досами морето. Разбира се, Хри и Алекс са изтупани в ризи и панталони специално за случая. Всички сме максимално официални. Компанията ни се състои общо от 14 човека, заедно с трите деца. Ами това е засега от мен. Ще има и снимки. Чао! П.П. Носталгичното ми настроение премина, както беше дошло.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес е последният ни ден на гръцкото море :954 тъкмо запрашваме към близкия плаж :954 Споделям две любими мои снимки от вчерашната венчавка на сестра ми :954

[img]http://s22.postimg.org/5l5cq1ql9/SDC19613.jpg[/img]

[img]http://s30.postimg.org/rwimg4uhp/SDC19602.jpg[/img]
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Деси, сияеш... :954
Явно почивката ти се е отразила прекрасно! :524

А сестра ти и момичетата са много сладки!!!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря ти, Бъни! :329
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

:954 Деси, прекрасни сте всички! Скътай си от тези емоции, да си имаш за по-дълго! :954
А вие със сестра ти много си приличате :razz:
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси много, Цони, чувствам се наистина великолепно, почивката със семейството ми е просто върхът! :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И такааа, всяко нещо си има своя край. В момента сме в колата, край Дупница. Гладни сме, ще спрем някъде да хапнем и мисля, че следващото ми включване ще е вече от София. Беше прекрасна почивка! Връщам се заредена за нови подвизи :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деси, все нещо се случва и не успявам да ти пиша колко много се радвам на почивката ти!!! Бях сигурна, че в Гърция ще ти хареса и че ще се заредиш с положителни емоции! :) :) На снимката наистина изглеждаш щастлива.... А Роси.... кажи й, че този червен оттенък на косата е нейният цвят! :954 Разкошна е - напомни ми на Джулиан Мур. :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря ти, Ани, ще й предам :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

След понеделнишката оперативка така ме заюркаха шефовете, че бързо-бързо влязох в час, тоест в работен ритъм :plezya se сега съм буквално изплезила език. Мечтая за душ. Като го няма вече морето.
Публикувай отговор