Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Моята тренировка

Мнение от cchery »

Леле, Елииии, това упражнение е мега трудно дори и само за 1 изпълнение.... за 50 е просто.. не знам. Аз, естествено, го правя от коляно. И да ти кажа - нямам спомен дали съм го направила всичките кръгове, когато съм преминавала през тази тренировка. Видях, че и коментар не съм оставила.
ellyto написа: Все още на някои упражния имам чувството, че някоя част ще поддаде и ще се счупи...вие имате ли такива усещания на някои упражнения?
Моят отговор е едно огромно ДА!! Още преди травмата в лявата ръка, имах чувството, че китките ми ще сгънат и ще се пречупат на чатурангите, лицевите и гмурканията.. че и висока-ниска дъска. А дори и на странична дъска. Другото упражнение, което извиква това усещане в мен, са пистолите в оригинал. Аз лично смятам, че съм си взела поука, и... установявам, че не всичко, което инструкторът показва, ТРЯБВА и аз да изпълня. :!: :!: :!:
Kleo написа:Ани, не ми е приятно самото трениране.
А знам, че е полезно за здравето и нужно за тялото.
Това е истината, не ми е приятно бе...
Деси, бях убедена, че не е мързела :) , а нещо друго. Нищо, че го споменаваш и него. В общи линии, той понякога е вечното оправдание, зад което се крие друга истина.

Виж сега, мен с танк не можеш ме изтика да правя нещо, което ми е неприятно... Така че те разбирам абсолютно напълно. И намирам напъните ти да се насилваш да тренираш за кауза пердута. Не го прави. Какъв е смисълът?!?! Губиш си времето да пишеш оправдания и после да се "самоизяждаш" с вина!!! Деска, наместо това днес се прибери пеша до вас или поне... хвани метрото не от най-близката станция, а примерно 2 след нея. Знам, че обичаш мноооооого да ходиш пеша. Планирай си за събота отново йога с майка ти - поне на мен ми се стори, че това ти харесва. Потърси клуб за танци в Надежда или най-малкото с Дани се свържи и я питай за мястото, където тя танцува. Деска, моля те, просто направи нещо за себе си!!! Останалото е излишно. Никой не е сложил табелата "Тренирането с Руми ЗАДЪЛЖИТЕЛНО". Или пък с някой друг инструктор. Когото, от тук пишещите, да попиташ как е стигнал до настоящите си тренировки, ще ти опише един дълъг път на лутане и търсене!!! Хайде, момиче, действай! :954

От мен днес - тренировка за долна част.. Имам МТ от понеделник. Разтягах, ама сухожилията ми като корабни въжета - еластичност - йок. Пак съм оловното човече в действие :plezya se :plezya se .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

cchery написа: това упражнение е мега трудно дори и само за 1 изпълнение.... за 50 е просто.. не знам
и това не е всичко - после 40, после 30 после 20 и после 10 :221 :221 аз ги правих от позиция на висок планк и пак ми беше трудно да направя 50 бройки...не знам в позиция чатаруалга как се прави, идея си нямам ка се издържат тези повторения. Аз също съм стигнала до изводя, че не всичко така както се показва трябва да се изпълнява. Аз лично си модифицирам на упранжнеията, които просто няма как да ги изпълня поради усещане, че ще се пречупя. Явно си трябва повече време практика за да заякнат разни мускули и да се стигне до там ,че да няма човке усещането че ще счупи някоя част от тялото си.

корабни въжета викаш, а :221 :221 и аз имам понякога такова усещане. Дано да мине по-скоро.

Деси, каквото и да решиш да направиш за себе си, ще е в плюс. Наистина това, което трябва да направиш е да спреш да се осъждаш, че не правиш еди си какво. Когато узрееш за идеята, тогава ще направиш и това, което си решила. Най-тегаво е със съжалението, вината и обидите към себе си! Повече отказвам да чета оправдания и ще ги подминавам :922 :922
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чатуранга.......,който е измислил това упражнение трябва много да се е мразил :1062 И от колене си е голям зор.Има упражнения, които и аз не бих правила повече или поне не на този етап.Пистоли, бърпита-много ми се завива свят като ги правя и много рязко се отпускам на ръце а нали имам проблеми с китката.Не искам да плащам такава цена.Днес едвам седнах в колата.Наложи се да си помагам с ръце, за да си вдигна крака в колата.Лоша работа с тази мускулна треска.Както казва Руми "не се навеждай а клякай...ако утре нямате мускулна треска значи сте се навеждали..."Съдейки по мускулната си треска качествено съм клякала :221 Но пък и както казва Елито те инструктурите са виновни, че не измислят читави упражнения за напреднали :955 Чери викаш корабни въжета.Да вземем да вдигаме тогава платната и да потегляме :221
Бъни, ти към какви тренировки си се насочила?
Деси, не се вини,че не обичаш да тренираш.Те и другите са ти го казали.Намери си твоя начин за движение, но в никакъв случай не се отказвай :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси, момичета, взимам предвид думите ви към мен :940

Наистина, когато не се насилвам вътрешно, като че ли нещата ми се подреждат по-добре и някак неусетно. Ето например днес, неочаквано за мен самата, сутринта си пуснах музика и танцувах пред огледалото :oops: Ама бая се пораздвижих, а ми беше толкова приятно. Знам, че няма този ефект като една интензивна тренировка, но пък е повече от абсолютно нищо :razz: Така че явно при мен други начини работят по-добре. Поне засега де.

УСПЕШНИ ТРЕНИРОВКИ НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Хей дами,

как сте днес с МТ? аз съм ок, вече мисля, че прасеца ми мина и е много по-добре така.
Днес сутринта съм без тренировка, защото ходих на кифленска програма :221 планирам за довечера, ако главата ме отпусне, иначе не. Но хит тръста си го направих, довечера пак ще направя...мисля, че има голям ефект върху дупарата, даже малко МТ имам там. Чери не знам как ги правиш ти и не усещаш ефект, на мен от 10 бройки и ми се запалва дупето.Може пък твоите мускули на Д-то да са по-стегнати и по-силни и за това да не го усещаш.

Цвети, много хубаво си намерихме виновен за нашето състояние :221 :221 ами тооо тее инструкторите са виновни :1069 :1069 :1069

Деси, важното е че си намерила нещо, което ти харесва да правиш..безсмислено е да се сравняваш с това какво правиш ти и какво някоя от нас или какво дава танца и високоинтензивната тренировка. Това според мен си е чиста загуба на време да го сравняваш, защото така или иначе не те влече да го правиш. Съсредоточи си вниманието върху нещата, които ти харесват, защото в противен случай може да попаднеш в кръга с вината, самокритика, самосъжаление и т.н подобни неща.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:.Днес едвам седнах в колата.Наложи се да си помагам с ръце, за да си вдигна крака в колата.
:1069 :1069 :1069 :1069 ...............

Цветка, ще ме умориш.... :1062 :1062
cvety_rz написа:Чери викаш корабни въжета.Да вземем да вдигаме тогава платната и да потегляме :221
Да бе, с тези крака-котви, познай..... :221 :221 И аз още съм като робокоп.....
ellyto написа:Чери не знам как ги правиш ти и не усещаш ефект, на мен от 10 бройки и ми се запалва дупето.Може пък твоите мускули на Д-то да са по-стегнати и по-силни и за това да не го усещаш.
Г...з ли е да го опишеш това моето отзад?!?! :lol: :lol: :lol:

Не знам, Ели, но от това упражнение не усещам някакъв ефект ....

Така, днес направих тренировката за горна част - 3-то изпълнение на тази тренировка и се радвам много, че повече няма да я има... Не е нещо сложна и трудна, ама стоиш изпружен върху ръце, и не само това, ми и лицева трябва да направиш.... и кога си успял и с това да се пребориш, имаш скок напред, скок назад, планк, ритник настрани ......... като някое гну съм.... :1139 :1139

Бънииии, проверка-заверка?!? :lol: :lol: Къде си?!
ellyto написа:Повече отказвам да чета оправдания и ще ги подминавам :922 :922
Рече и отсече! :221 Обаче и аз се присъединявам към мнението ти, Ели! :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Не мога да си обясня как така се докарах с по-силна мускулна треска на дясната страна :1044 Нещо съм оплескала, но какво и как не е ясно :1062
ellyto

Мнение от ellyto »

и днес мисията невъзможна с тренирането, но пък ще гледам уикенда да си направя 2-те тренировки, че много почивка ще ми дойде :221 не може така да се отпускам, само в екстремни ситуации като сега.

Цвети, много ми е познато това състояние, което описваш със силната МТ...просто явно ти идва по натоварващо и за това имаш по-силна МТ. Ще мине. След има няма още някоя и друга седмциа ще отбележиш доста сериозен напредък по отношение на изпълненията и трудността на тренировките.

Чери, аз като видя някое такова комбинирано упражнение със скок, завъртулка, клек и т.н подобни завоелирани упражнения и изпадам в ужас и си викам айде лудостта в треньора отново се е обадила :1069 :1069 ама тъй де, колкото можем пък, няма да се изпотрепваме като не се получава.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ей, голямо пързаляне падна вчера с 8 тренировка.За момент се почувствах като главен герой във фигурно пързаляне само дето осанката ми прилича на онези малките дето ни се родиха в кочинката, когато бяхме на мечешката среща :1062 Днес пък си направих една силова тренировчица.Когато започнах с тренировките някога си преди започнах с розовите гирички а днес тренирах с 5 кг :954 Не съм си представяла, че някога ще стигна до тук.Между другото тия дни си правя редовни самомасажи и забелязах(напипах) много добре оформени мускули на ръцете и на краката.Никога не съм стигала до такъв"релеф" преди при всичкото ми ходене на фитнес :oops: И да си призная хубаво ми стана.Верно, че все още имам много подкожна мазнина и не се виждат, но ми е готино да знам, че ги има тия красиви мускули :mrgreen: Тренировките на Руми са отлични и перфектни и оформят идеално.Радвам се, че започнах да тренирам с нея.Дет се вика намерих си майстора :222
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cvety_rz написа:Когато започнах с тренировките някога си преди започнах с розовите гирички а днес тренирах с 5 кг :954 Не съм си представяла, че някога ще стигна до тук.Между другото тия дни си правя редовни самомасажи и забелязах(напипах) много добре оформени мускули на ръцете и на краката.Никога не съм стигала до такъв"релеф" преди при всичкото ми ходене на фитнес :oops: И да си призная хубаво ми стана.Верно, че все още имам много подкожна мазнина и не се виждат, но ми е готино да знам, че ги има тия красиви мускули :mrgreen: Тренировките на Руми са отлични и перфектни и оформят идеално.Радвам се, че започнах да тренирам с нея.Дет се вика намерих си майстора :222

Всичко това звучи много, много, много хубаво!!! Радвам се за теб! И вярвам, че ще става все по-добре!
cvety_rz написа:Днес едвам седнах в колата.Наложи се да си помагам с ръце, за да си вдигна крака в колата.Лоша работа с тази мускулна треска.
Аз пък днес гледах Симона Пейчева в "Търси се" и много ми хареса нещо което каза. Не знам дали ще го цитирам правилно: "Всяко хубаво нещо, което ни се случва трябва първо да бъде изстрадано!" Та в този ред на мисли - страданието си заслужава!!!
cvety_rz написа: Бъни, ти към какви тренировки си се насочила?
Цвети, откровено казано в момента към никакви. Много ми се искаше и аз да го пробвам този Fit30, но точно сега сме в период, в който просто не мога отделя средства за нещо такова. А и в крайна сметка из интенрнт има толкова много тренировки, че ако не мога да се спра на нещо, то проблема значи си е в мен... В следващите дни ще се заема по-сериозно и ще си избера нещо конкретно, а после ще кажа и тук какво е .
cchery написа:
Бънииии, проверка-заверка?!? :lol: :lol: Къде си?!
Тук съм, Черитке, но понеже нищо не правя и ме е срам да се покажа... :1069 :1069 Ама ей го на, признах си! :oops: :oops:
Няма да се оправдавам. Надявам се от сряда, най-късно четвъртък да започна най-сетне.
Никога не е късно за ново начало!
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет,

Цвети, с 5 кг гири а, виж какво нещо е човек като полага усилия до къде може да стигне, без да е предполагал, че го може.
Фигурно парзаляне :1069 :1069 ако :1069 :1069 искам да видя :1069 :1069
cvety_rz написа:много добре оформени мускули на ръцете и на краката.
много е яко усещането, нали :222

Бъни, не се притеснявай изобщо, когато започнеш тогава, никога не е късно!

Аз вчерауспях да надигна дупето да направя тренировката, в събота просто не ми се получиха нещата :221 :221 Днес ще я направя също вечерта, че сутринта бях в друго състояние :221 :221 спящо :221 :221
Още не съм си харесал атренировка, но ще взема да го направя, че да съм наясно още от сега какъв ми е плана за вечерта. Много е трудно, когато излезн аот релси да се вкарам обратно в тях т.е. когато не направя тренировка сутрин, вечер ми е много трудно да се наглася да я направя. Имам желание, обаче като дойде време и все нещо се опитва да ме саботира :221 :221 за сутрин нямам проблем със саботажа, просто ставам и правя.
Публикувай отговор