Привет,
В събота направих така плануваната тренировка Каталина - онази със жабешките подскоци

беше много яка, в интерес на истината. Е уморих се доста, няма как да не си скрия душичката, но я направих и много ми хареса. От тази тренировка така се бяха изпотили прозорците, че просто не е истина

вместо за 50 минути сигурно за час и нещо я изпълних, но го направих и това е важното. Вчера почивах от към тренировка, но пък направих едно голямо почстване на апартамента в баба ми, така че не е минало като без никакво натоварване.
Днес сутринта направих Дима аман от тези лицеви опори, егати и трудното упражнение са ми значи...скоро приключвам с първи кръг на програмата и мисля да я завъртя още веднъж т.е. още 1 месец. малко да понапредна с упражненията. Отделно от време на време правя допълнителни упражнеия за дупарата и много се кефя като виждам как има лек резултат в посоката, в която искам и някак си се чувствам по-добре.
Постигнах и успех в това да не се меря на кантара - е меря се, но само когато реша, че нещо положението не ми харесва, а това е сигурно 1 път на седмица 2 да видя посоката в която вървя, ако съм отпуснала края.
Цвети, МТ на шията е лесно постижима - от упражнения за корем, където трябва да си държиш горната част над земята и така аз лично си натоварвам шията, абе лудница..
Цвети, ще стигнеш скоро и до 6-цата. А това, че не си си харесала тялото в бански - мисля, че това може да го каже почти всяка една жена, независимо колко хубаво тяло има. То и аз имам форми, които не ми допадат в тялото ми, ама какво да го правя, такова е каквото е и си е мое, така че гледам да не се съсредоточавам върху това, което ме дразни, а върху това, което съм постигнала, а то не е малко хич. Така, че и ти си постигнала много и трябва да обърнеш внимание на това
Линди, когато ти писне да гониш 7-цата и решиш, че искаш да се върнеш обратно в редиците на 6-цата, ние сме тук и ще те чакаме да споделяш своя път.