Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
ellyto

Re: Моята тренировка

Мнение от ellyto »

cchery написа:За мен това е равносилно на участие в томбола за Пирогов
ахахаха това като го прочетох и паднах :1069 :1069 :1069
все пак знаеш, че съм разумен човек :roll: за това и не направих нищо по-хард, защото все пак безсънието си е безсъние...както Руми я е кръстила разтоварвщаа тренировка. В интерес на истината се събудих и и до този момент не ми се е доспало, а съм пила стандартното 1 кафе с тренировката.
cchery написа:2х50 кълбета назад-напред, съчетани с изправяне до клек, скок до дъска, лицева и отлепяне..... ...
дай някакво нагледно видео или снимки на упражненията, че не си ги представям. :221

ината е голяма работа, но си трябва и разум :plezya se :plezya se
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:
cchery написа:2х50 кълбета назад-напред, съчетани с изправяне до клек, скок до дъска, лицева и отлепяне..... ...
дай някакво нагледно видео или снимки на упражненията, че не си ги представям. :221
Ели, прочети описанието на първото упражнение от тази тренировка. Самото упражнение можеш да го видиш на минута 2,20. Тук то се изпълнява с бърпи с подскок. А в днешната ни тренировка вместо бърпи има следното: слагаш ръцете на земята за диамантена опора и със скок разпъваш краката назад до поза висока дъска. Пускаш тялото до долу, докато легнат и гърдите на земята, отлепяш ръцете нагоре. После ги връщаш на земята и вдигаш тялото нагоре до поза висока дъска. След това със скок прибираш краката към ръцете и се кътурваш назад за кълбото.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: и двата режима на Руми, които следвах, даваха точно такъв резултат само за 1 седмица. Така че за мен е нормално. Даже.. ме е яд, че няма размърдване по другите части, но то няма и как да има, т.к. аз реално не съм на режим :954 .

Тук нещо се обърках малко...
Чери, аз бях останала с впечатление, че и ти започна режим по същото време като Цвети, а пък след тези твои думи май излиза, че не си.... :1062 Та в крайна сметка - кое от двете е вярно?

Цвети, Ели, Чери - респектирана съм много сериозно от вас! Ама наистина!!! Преодолявате всяко препятствие и продължавате напред като машини! Страхотни сте просто!
:326 :326 :326
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:
cchery написа: и двата режима на Руми, които следвах, даваха точно такъв резултат само за 1 седмица. Така че за мен е нормално. Даже.. ме е яд, че няма размърдване по другите части, но то няма и как да има, т.к. аз реално не съм на режим :954 .

Тук нещо се обърках малко...
Чери, аз бях останала с впечатление, че и ти започна режим по същото време като Цвети, а пък след тези твои думи май излиза, че не си.... :1062 Та в крайна сметка - кое от двете е вярно?
Мммм, не съвсем, Бъни.
cchery написа:Има и нещо готино - от миналата седмица се метнах на режима си, НО само до вечеря! Т.е. стриктна съм си за закуска, обяд и междинките.
Ето това горното е истината и само истината :1062 :1062 .....

Днес отчитам едно голямо НИЩО!!! Но само в спортната тема. Т.к. в спама отчетох едно изключително приятно кафе, последвано от шматкане из центъра на София :222 :222 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

ellyto

Мнение от ellyto »

Ха привет и от мен,

Аз днес съм тотална щета :221 :221 освен, че имам мускулна треска :221 :221 :221 :221 не на какво да е, ами на мускулчетата на шията :221 :221 :221 с друго не мога да се похваля, освен че днес Тони се базикаше сутритна с мен по долен начин :lol: :lol: за което щеше да си изяде боя :lol: :lol:
След поредното късно лягане, днес сутринта просто не само, че не станах, ами и изрично си нагласих алармата з апо-късен час, с идеята е че днес наистина няма да имам сили да правя каквото и да било и ми беше ясно още преди да си легна тази сутрин..и аха да си отворя очите и да стана, ей не мога...и Тони и той не може, обаче не му попречи да ме ръчне и а ми кажа "айде ставай да тренираш" :221 :221 :lol: :lol: така, че днес е почивка. Томороу, ако имам сили и в зависимост кога си легна днес и колко успея да поспя...ей голям кът този сън напоследък, не мога да се отприщя с жабешките подскоци, да видя аз адже ба ще квакам ли накрая или не :221 :221

Явно днес ми е много забавно, след като толкова много емотиконки със смях пуснах... :lol: :lol:

Бъни, мерси :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Бъни, мерси :)
И аз така, Бъни! :) Добре, че е Ели да видя и последните редове от постинга ти....... спи ми се не, ами..... чак ме мързи да пускам и емотикони :1069 :1069 .

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Бъни, и аз благодаря за хубавите думи.Тия дни нещо съм се бъгнала.Нали се снимах по бански в началото на режима и голата истина лъсна ачик ачик :1062 И ако сега се ужасявам от тялото си какво е било преди, когарто бях над 100 кг :1215
Добре е човек и да почива.Аз в четвъртък ходя на танци и не треирам с Руми, но вчера бях на род. среща на Райчето и се получи непредвидена почивка, но ми дойде съвсем на място :1209 Хард са ми тренировките и сякаш умората взе да надделява вече.Аз и в събота си правя силова тренировка и на практика се получава 6 дни трениране.Не е фатално, че тази седмица са били 5.То освен мерак си трябва и акъл :mrgreen: (който на моменти ми липсва :lol: )
Ели, викаш мускулна треска и на шията.Добре си се докарала значи :221 Четох днес в бгмамата :"Ако сте намразили треньора си значи е на прав път...." И успех с жабите, щото положението там си е направо блатно.
Чери, звидях ти за нищото в спортната тема :mrgreen: Сиреч за шматкането из центъра :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Днес усъмнах с мускулна треска на гърба :fan К'во пък там не бях имала скоро :1062
Чери, сравних се с круша, защото д_ _ _то голямо и баш на круша си мязам :221
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Браво, браво, браво - изпращам за всеки трениращ по едно браво!
Цвети - с това чувство за хумор ти гарантирам след Нова година, като подарък - да видиш заветната шестица!
Аз пък не Снам как да кажа кВи ги върша......ами никакви. Нали съм си наобратно - от шестица, гоня седмицата. Хич я не искам тази седмица, ама рекох да помогна на Цвети - да я посрещна, пък да се водим заедно, беким стигнем до 6. То мойто телце много си го обичам - няма казвам образно като Цвети някои работи, но пък мъж ми хич не ме харесва слаба :221
Хайде, продължавайте в същия дух, пък аз тук може само да минавам да ви се възхищавам!

[img]http://s2.postimg.org/poh691r9x/180912_112345952175034_4250750_n.jpg[/img]
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет,

В събота направих така плануваната тренировка Каталина - онази със жабешките подскоци :1069 :1069 беше много яка, в интерес на истината. Е уморих се доста, няма как да не си скрия душичката, но я направих и много ми хареса. От тази тренировка така се бяха изпотили прозорците, че просто не е истина :221 :221 вместо за 50 минути сигурно за час и нещо я изпълних, но го направих и това е важното. Вчера почивах от към тренировка, но пък направих едно голямо почстване на апартамента в баба ми, така че не е минало като без никакво натоварване.
Днес сутринта направих Дима аман от тези лицеви опори, егати и трудното упражнение са ми значи...скоро приключвам с първи кръг на програмата и мисля да я завъртя още веднъж т.е. още 1 месец. малко да понапредна с упражненията. Отделно от време на време правя допълнителни упражнеия за дупарата и много се кефя като виждам как има лек резултат в посоката, в която искам и някак си се чувствам по-добре.
Постигнах и успех в това да не се меря на кантара - е меря се, но само когато реша, че нещо положението не ми харесва, а това е сигурно 1 път на седмица 2 да видя посоката в която вървя, ако съм отпуснала края.

Цвети, МТ на шията е лесно постижима - от упражнения за корем, където трябва да си държиш горната част над земята и така аз лично си натоварвам шията, абе лудница..

Цвети, ще стигнеш скоро и до 6-цата. А това, че не си си харесала тялото в бански - мисля, че това може да го каже почти всяка една жена, независимо колко хубаво тяло има. То и аз имам форми, които не ми допадат в тялото ми, ама какво да го правя, такова е каквото е и си е мое, така че гледам да не се съсредоточавам върху това, което ме дразни, а върху това, което съм постигнала, а то не е малко хич. Така, че и ти си постигнала много и трябва да обърнеш внимание на това :922 :922

Линди, когато ти писне да гониш 7-цата и решиш, че искаш да се върнеш обратно в редиците на 6-цата, ние сме тук и ще те чакаме да споделяш своя път. :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, дружина!!! :954 Аз му дръпнах една доволна почивка - петък, събота и неделя - както се казва на чист български "ниенте" :1062 :1062 ... Имах нужда!! Отделно, че от излизания и купони, бях тотално недоспала..... Сутрин, като се надигна от леглото, е по-добре да не ме срещате :221 ....

Днес - тичане и тренировката за деня от фит 30.... Тя пък, тренировката, се оказа с 1 милион клекове, които след тичането ми дойдоха като самоубийство. Да клекна - мога! Да се изправя.... едвам. Като се изправя - не мога да клекна :lol: :lol: ... А пък трябваше да се комбинира и с напади със скок и български скок.... и изправена жаба :plezya se :plezya se :plezya se :plezya se .... Хубаво, че днес не се ставаше рано, т.е. в 6,30 часа, щото тренировката щях да я отложа. От тичането обаче съм много доволна.
ellyto написа:В събота направих така плануваната тренировка Каталина - онази със жабешките подскоци :1069 :1069 беше много яка, в интерес на истината.
Ами честито тогава - твоя си е тази тренировка :1062 :1062 . Ето това ми е коментарът от деня, в който съм я правила:

"Айде още един Мунчо в отбора…. ами пък да съм чела!!! :) Руми, ако има подобни „подводни“ камъни и във ФитРум-а, не знам как ще „биеш камбаните“ за талантливите си клиенти като нас…..

Изморих се яко. Дори мислех да я пропусна, но в крайна сметка… и тя мина. Но никога няма да я повторя. Не ми стана любима."

"Мунчо"-то е, защото Пирамида 2 вместо да я направя 10/100 до 5/50...... я направих до 1/10... Така че Каталина ми е в "черния списък" :221 :221
ellyto написа:А това, че не си си харесала тялото в бански - мисля, че това може да го каже почти всяка една жена, независимо колко хубаво тяло има.
Напълно съм съгласна с това!
ellyto написа:Линди, когато ти писне да гониш 7-цата и решиш, че искаш да се върнеш обратно в редиците на 6-цата, ние сме тук и ще те чакаме да споделяш своя път. :922
Линди, стига му мисли, ами се почвай. Или почваш, или не! :222

Публикувай отговор