Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
danid
Философска система

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от danid »

Честит Празник, Краси,

Бъди винаги толкова позитивна, усмихната и лъчезарна и нека живота ти занапред е изпълнен с повече положителни емоции и много изненади.

Наздраве
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Как сте, хора?! :954 Аз я карам някак си. Тази седмица няма форумни срещи, няма форумни кафета, няма нищо...... чак ми е мъчно. :) Но за сметка на това снощи успяхме да идем на кино с децата - гледахме "Страховити истории" - лично на мен ми допадна.

Днес пък Момчил се връща от Берлин - беше там на командировка. Т.е. денят няма да е съвсем рутинен.

Нямаме топла вода и парно...... някаква извънредна авария на централен топлопровод.. не можахме да се нарадваме на успешния ремонт в абонатната ни станция и ето - пак проблем! :1062

И друго по-отличително няма какво да ви кажа. И при мен ежедневието се завъртя в една..... плоскост. Ще ми се зимната ваканция да идва по-скоро. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ей, голяма сага имте с това парно, Чери.Добре, че времето е топло тия дни :954
Да ви се похваля...Райчето е със златен медал на "Крос златна есен", но оценките и не са за медал :328 Голямо учене пада тия дни.Много пропуски има и като включим и мързела и става лоша комбинация направо :126
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ееее Цвети,

Не може и медали и учене, избирай :221 Живи и здрави да са, пък ще им дойде акъла в главата. Какво значение има как ще завършат, важно е само да не им попречи да се реализират успешно, а това не е много зависещо от отличните оценки. Понякога качествата, които дава спорта са дори по-важни. Като гледам колко елементарни неща съм забравила, но това което ми е интересно помня и уча. Всички сме били сме и ще са така. Понякога излишно се напрягаме. Не решат ли те, няма сила, която да ги накара да учат. Хубавото на съвременните деца е, че не правят безмислени неща, за разлика от нас понякога.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
danid
Философска система

Мнение от danid »

Трябват ми още 2 за тази инициатива, Желаещи?

Приятели родители,
С Боби участваме в една игра за размяна на книжки за децата. Търся 6 майки, бащи, баби, дядовци, лели, чичовци, кръстници или други, които биха искали да зарадват дете с подаръци книжки, и които са сериозни за участието си.
Ето как става: необходимо е да купите и изпратите само ЕДНА детска книжка и след това вашето дете ще получи 36 книги (получава се, ако всички спазят лесните правила). Представете си само каква радост ще доставите на детето си, като изведнъж започне да получава подаръци книги по пощата! Ако искате да участвате, кажете ми и ще ви изпратя правилата. Първите 6 човека, които коментират под този статус участват!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

А решат ли да четат и учат пък, няма сила на света, която да ги спре да го правят :524
Помня една случка от времето, когато бях на 15 години. Беше вече много късно. Цял ден съм учила, но нямах време за себе си никакво, освен късната вечер. И така, вече съм в леглото си. Минава 23 часа. На следващия ден от рано съм на даскало /френската гимназия в Люлин/. Ама ми се чете, та чак ми се реве :plezya se Взимам "ЕДНО" на Ричард Бах. Сестра ми отдавна спи, разбира се. Аз се дзверя на нощна лампа :plezya se и не мога да спра да чета увлекателната книжка.
Влиза баща ми, рязко загася лампата ми и просъсква в ухото ми: "Да не си посмяла да я светнеш пак!".
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

:221 Навя спомени и на мен Деси, баща ми ме хвана в 3 да си дочитам 2-та част на Граф Монте Кристо, но не ми изгаси лампата :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

danid написа::221 Навя спомени и на мен Деси, баща ми ме хвана в 3 да си дочитам 2-та част на Граф Монте Кристо, но не ми изгаси лампата :221
А на колко години беше, ДаниД?
danid
Философска система

Мнение от danid »

Не помня Деси, 13-14 вероятно
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

danid написа:Не помня Деси, 13-14 вероятно
Ясно, значи и ти си била малка, в смисъл - в тийнейджърска възраст :222
Ех, ако видя моето момче в полунощ с книга в ръка просто ще потъркам очи и ще помисля, че сънувам :221 :955
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Ех, ако видя моето момче в полунощ с книга в ръка просто ще потъркам очи и ще помисля, че сънувам :221 :955
:221 :221 :221 :221

Деси, разсмя ме!

Аз нямам такива случки като вас. Т.е. никой никога не ми е гасил осветлението, защото съм чела до късно. Виж, помня как майка минаваше да провери дали съм спряла ТВ-то :1062 :1062 .... И аз много четях. И сега пак.

Цвети, честито злато на Райчето! :954 :954 За ученето - Дани е права... много е трудно, да не кажа и не съвсем в реда на нещата, на 1 дете да му върви във всичко и да има желание за всичко. Някак си ми е противоестествено. Т.е. Райчето е добра в спорта! Има хъс за него. И желание. А победите я мотивират още повече. Но пък..... ето - не ѝ се учи! И предполагам, че това е за момента. Никой не знае какво я чака в бъдеще.

Дани, нещо не я разбрах тази игра с книгите. Може ли да разясниш?

Ние сме добре..... но да ви кажа, че ме гони такова яко недоспиване и умора, че не знам на какво се дължи....... Сигурно на..... недоспиване :1062 :1062 :1062 :1062 .....

Знаете ли - снощи изслушах новата българска песен за детската Евровизия и..... въобще не ме грабна, честно. :???:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено