Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
danid
Философска система

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от danid »

Чери, това е така да се каже пирамида. Изпращаш книга на едно дете и включваш нови 6 в играта, които изпращат на второто дете, т.е. твоето и ако всички спазят правилата и не хитруват детето получава 36 книги, интересно ми е да видя колко ще се изхитрят дори за това. Имам още 2 свободни места аз. Ако имаш желание ще ти пратя съобщението с адресите на децата. Краси се съгласи да участва, друг нямам от тук
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тази вечер ще си имам гостенче - момиченце вкъщи. Идва голямата ми племенничка. Ще вечеряме заедно, ще остане да спи при нас, а утре сутринта ще им правя палачинки на децата :1216 и после ще ги водя на театър - "Храбрият шивач" в Театър 199 - кажете ми как да не се радва човек :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деси, как върви купонът у вас?! :)

Ние имахме прекрасна вечер!! :954 Ходихме всичките четирима на кино - "Повелителят на кухнята" с Брадли Купър, а след това..... на индийски ресторант. Бяхме си купили предварително билетите, а преди това бяхме готови и с резервацията в ресторанта. И добре, че беше така..... защото филмът пресъздава историята на един шеф-готвач и беше свързан със страшно много храна и блюда и честно казано излязохме много гладни от киното :954 :954 :954 :954 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:Деси, как върви купонът у вас?! :)

Ние имахме прекрасна вечер!! :954 Ходихме всичките четирима на кино - "Повелителят на кухнята" с Брадли Купър, а след това..... на индийски ресторант. Бяхме си купили предварително билетите, а преди това бяхме готови и с резервацията в ресторанта. И добре, че беше така..... защото филмът пресъздава историята на един шеф-готвач и беше свързан със страшно много храна и блюда и честно казано излязохме много гладни от киното :954 :954 :954 :954 .
Радвам се за прекрасната ви вечер, Черита :329

Нашият уикенд мина великолепно, но изтече сякаш за миг... :roll:
В петък вечерта освен нас тримата вкъщи бяха също и сестра ми, и двете ми племеннички :fan яко весело и шумно... просто си представям какво е в къщите на хората с повече деца :fan
В събота сутринта направих много пържени филийки за бандата. После заведох Алекс и Стела на театър, те гледаха "Храбрият шивач" в Театър 199 и много им хареса :1216 През това време Хри и аз се разходихме из Раковска. Времето си беше трепач! Толкова красиво и някак тихо, дори в есенна София...
В събота към 14 часа оставихме Стела на сестра ми и запрашихме незапланувано за ... БЛАГОЕВГРАД :1028 Първо си мислехме да отседнем при Поли в Черни Вит, но не бяхме разбрали, че през зимата хотелчето й не бачка. Така че сменихме дестинацията в движение. Останах очарована от Благоевград. Разходка, топло време, много снимки и усмивки. Изкарахме си страхотни събота и неделя в този град :1216 Дето има една приказка, преди малко се върнахме. А по магистралата се стига буквално за час от София до Благоевград :1209

Сега съм си набримчила музика и се приготвям за утрешното начало на новата седмица! Иначе съм с МЦ от тази сутрин и ми е тежко. Но нищо де, всичко иначе е ОК :524
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деска, радвам се за вас и за хубавото време, което сте имали :954
Чери, споедели какви са ви впеатленията от ресторанта, че ми стана интересно.
Аз пък си прекарах чудесно в къщи с децата.Отдавна си мечтая за такива почивни дни.Домашен уют и спокойствие.Като знам сега какво ме чака другата седмица.Един последен напън да доприключим с апартамента и да режем лентата :plezya se
От събота вечер вече официално жените в семейството сме две.Къде на шега къде на майтап растат децата и аз не мога да свикна с това.Едно ми е странно такова :1044 Симчо се справя добре в училище и вече въобще не ми се обажда.Справя се и с материала.Калинчето скоро не е набивала никой в градината :1062 Как да не е щастлив човек :1209
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Калинчето скоро не е набивала никой в градината :1062
Ей, ама как да не му е любимо на човек това Калинче! :329 :922
Навремето и аз бях същата :oops: :oops: За несправедливост - чук по главата, дразни ме - с триъгълника пак по главата,...така де, няма да се губи време в приказки :lol: !
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cvety_rz написа:Деска, радвам се за вас и за хубавото време, което сте имали :954 ... От събота вечер вече официално жените в семейството сме две. Къде на шега, къде на майтап, растат децата и аз не мога да свикна с това. Едно ми е странно такова :1044 Симчо се справя добре в училище и вече въобще не ми се обажда. Справя се и с материала. Калинчето скоро не е набивала никой в градината :1062 Как да не е щастлив човек :1209
Ех, Цветка, наистина беше много готино в Благоевград, отпочинах си и се снимахме доволно :954

Честита ви девойка у дома :329 Отпразнувахте ли случая по някакъв начин? Питам те, защото къде със срам, къде с гордост, си спомням, че мама и татко решиха да направят официална вечеря, когато аз станах жена :oops: :1044 ... Като те прочетох, се замислих и аз. В арабските страни момичетата стават годни за омъжване с първия цикъл, считат ги вече за големи жени, които могат да заченат, ... , започва се с буленето и сума ти правила и норми ... :126 край с детството един вид. Браво на Симчо и на Калинчето, но лично аз естествено най-много се развълнувах за трепетите покрай Райчето. Бъди все така щастлива, мила :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Оляляяяяя, Цвети!!! :) И на мен ми е жестоко мъчно като гледам как растат децата. И това не идва от притеснението, че аз старея покрай тях! А от факта, че толкова много обичам настоящия си живот, че ..... не искам да свършва!!! Лично аз не съм човекът, който би ти честитил нещото, свързано с промяната при Райчето. :???: Защото моята първа менструация беше и първата ми много сериозна трагедия в живота. Все още си спомням този момент кристално ясно!!! И.... необяснимото изражение на лицето на майка - нещо като радост!!! Аз така и не разбрах кое му е радостното. Но поне помолих да не се разгласява.... Такъв ми е характерът и съм щастлива, че ... майка се съобрази с мене. Или, каквото и да е направила, аз не видях промяна в отношението на околните към мен!!!

Хей, казваш, че ремонтът приключва, а?! :1028 :1028 :1028 Леле...... да знаеш, че няма да се разминеш без да покажеш поне малко снимки!!! :) :) А дано това да стане час по-скоро!!!! И аз, подобно на теб, изкарах съботно-неделни дни близо до децата! И макар съботата да почна с невероятен скандал вкъщи, за който Коко повтаря втори ден, че съм била като подивяла :1139 .... успявам да запазя хубавите моменти!!!

Тази сутрин и тя стартира ревливо-сълзливо от страна на Бела. Но след събота (тогава скандалът беше между мен и Коко) аз съм категорична - и двете ми деца трябва да спрат да бъдат зависими от мен!!! Никой нищо не е направил нарочно, за да съществува тази зависимост. Но тя е факт! И не е в услуга на никой от нас тримата!!! Аз искам и ЩЕ бъда изключително близко до тях във всеки един момент от живота им, но искам първо те да могат да разчитат на себе си; после да проявяват отговорност към себе си и околните; и след това - мама да "подпре" - ей така, както се казва, за разкош! :222

Деска, готино сте си изкарали в Благоевград!! И аз го харесвам този град, а фактът, че вече има магистрала дотам, е просто.... не знам.. дава ти една готина сигурност!
Сиренце написа:Навремето и аз бях същата :oops: :oops: За несправедливост - чук по главата, дразни ме - с триъгълника пак по главата,...така де, няма да се губи време в приказки :lol: !
Аз пък влизах основно в словесни двубои :oops: . Къде, защото много говорех (да, оттогава съм така :lol: ), къде и защото винаги бях детето на другарката Млеченкова, т.е. на учителка от училище...... и никой не смееше да ме закачи така или иначе. :???:

Момичета, днес сме на театрО - ще гледаме постановката "Спанак с картофи", а утре е РД на Коко! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Тя Райчето е по- затворена и не мога да преценя как приема всичко.Нейните приятелки преди нея се "сдобиха' с тази чест и предполагам, че това, че не е първа и помага да приеме нещата по нормално.На мен ми е странно....наистина не мога да приема факта, че децата растат.
Цони, викаш да не я мисля Калинчето ще се оправи в живота :1062
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Честит Рожден Ден, Коки!
Пожелавам ти крепко здраве, цветни сънища, безоблачно детство, много шестици в училище и победи в любимия спорт!
А това е за мама:
[img]http://griyana.com/files/4914/2599/1562/DSC_0028.JPG[/img]
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит да е Рождения Ден на Коки!
Честит празник на цялото Ви семейство, Чери!
Желая на Коки здравето, късмета и успеха винаги да са с него! Нека никога не започва да се отказва и не се отказва никога да започва!

Хубав празник!
:923 :923
Никога не е късно за ново начало!
Заключено