Честита да ти е малката рожденничка! И тя нека да расте здрава, усмихната, щастлива, обичана и нека прексни мигве да я очакват в живота й!

Дани, в същата кофа с лай...а съм и азdanid написа:....... Винаги съм се дразнела от несправедливостите, но другите не го разбират по този начин, казват какво те засяга, а аз мисля, че всичко ни засяга, защото когато не реагираме поощряваме този вид постъпки и дори днес да не сме потърпевши, утре ще сме.
Аз това го правя от много години..... понякога се притеснявам, че си отварям широко устата, защото, нали се сещаш.... високите тонове изискват и широко отворена уста :lol: :lol: ... поне в моя случай. Но друг път забравям и пея..ellyto написа:Дани, аз прилагам една много интересна техника като шофирам (скоро от Надя я чух) - като си сама в колата да си пуснеш хубава музика и да си пееш с цяло гърло, колкото искаш, да си усилиш музиката.
Много точно си го казала, Ели.ellyto написа:...а когато трябва да се работи - псува - еми аман от консуматори...при такова мислене (а мисля, че това е масово в хората) няма как да се оправим, просто няма как...
Да, супер е, че мина и го направи, Ели!!1 .... аз пък имах нужда да попрочета туй-онуй.ellyto написа:Явно имах нужда д апофилософствам. Радвам се, че имах тази възможност тук да го направя, продиктувана от нещата, които вие написахте. Надявам се, денят ви да е хубав!
ЛИНДИ, честита ти внучка! Да расте жива, здрава и много щастлива! Представям си какво е чувството! Твоето дете да даде живот на свой ред... Весело празнуване, мила! На хубав празник се е родила, на деня на Свети Мина. Винаги да я закриля и пази!lindorina написа:Мецанки, щастлива съм да ви съобщя, че вчера се роди здрава и благословена моята внучка! А днес дъщеря ми има рожден ден! Леля Росистава на 10 години! Малка почерпчица от сърце! Обичам ви!
[img]http://s18.postimg.org/ndcrwcx8l/563300_475120039265355_325413277_n.jpg[/img]