Kleo написа:Ехей! Вижте днес колко мнения трУпнах у форумО

:lol:
Kleo
Вятър в косите...
Четири шестици. Ще ги приема, че са ми на късмет
Честити ти шестици,
Деска!!! Все така да ти върви в живота - на макс!!!!

Най-хубави пожелания към Стела!
Аз просто....... не успявам да се докопам до време, в което да вляза и да пиша както си искам и както намирам за правилно!!! И затова не пиша. Понякога действително пускам по 1 изречение, но това освен да породи още въпроси у околните, а именно дали всичко с мен е наред, няма никакъв друг ефект

..... И поради тази причина... предпочитам по-скоро да НЕ пиша.
Какво се случва около мен?! След земетръсния вятър в неделя, понеделник бях като....... трясната!!!! Не знам до налягане ли е или нещо друго, но толкова много да ми се е спяло в някой друг момент от живота ми, не помня........

Същият ден следобед бях и на фризьор иии тръгнах да се "оплаквам", че ми е замотано и сънливо, и фризьорката и козметичката в салона в 1 глас казаха
абсолютно същото!!!! Ето защо си мисля, че...... неделният ветровит ден не беше обикновен!
Вторник пък трябваше да си сменя компа на работа с по-сериозна машина, която дойде и с нова операционна система - Windows 10.... все още "ближа рани" от проблемите, които тази смяна създаде!!! Слава на Бога, този път успях да си бекъпна абсолютно всичко от стария комп, включая и електронния сертификат за уеб-банкирането

. Но, както казваме ние българите, "Парен каша духа" - като си платих предния път едни 5 лева за издаване на нов сертификат, този път се сетих да си го запазя.
И дотук добре, обаче новата ОС доведе до доста проблеми и то главно несъответствия!!! Защото периферните ми устройства като скенер и уеб-камера, например, са стари - 2007-2009 година..... и съответно драйверите за тях са преподновявани до Windows 7..... т.е. да работят с тази версия на операционна система.... И е живо предизвикателство, ако намериш, нещо, което да поддържа Уиндоус 10..... или пък драйвер за седмица, да подкара устройството ти под десятка........ Не знам дали ме разбрахте

, но исках да кажа, че 2 дена се балтавя в това да ми работят всички програми и приложения, включително имах проблеми и със скайп...... А скенерът ми все още не баца :1140 ..... Но аз обичам такива "игрички" и ще се справя! Проблемът е, че докато "бродя" из интернет да търся работещи решения, времето ми минава и нямам такова, за да пиша тук!
Другата голяма изненада е, че у нас покривът .......... потече!

Нали сме на осмия етаж

..... и то потече....... ама не както обикновено се стича по панела....... ами потече от .............................. лампиона в хола

...... Нашият лампион е комбиниран - абажур с вентилатор и какво мислите, че виждам вторник вечерта?!?!? От едната перка на вентилатора капе, та капе водица....

....... Вчера успях да изровя 2 качествени фирми за хидроизолация, за да дойдат и да ми дадат някакво решение на проблема!!! Едната вече мина, сега след обяд чакам другата и поради тази причина съм си у дома!!! А и честно - кефя се, че тук компът ми работи на 100% и не ми се налага да свалям и инсталирам драйвери и приложения

.
Междудругото, едва днес ми остана време да погледна как е минало откриването на детската Евровизия в Арена Армеец!!!! Признавам си - клипчето от този момент ми хареса невероятно много!!!! Толкова красиви гледки от София, Пловдив, Ловеч, Русе и други български градове...... че ме оставиха без дъх!!! Ако имате 5 минутки време, моля, насладете му се:
[youtube]lZ91sbjCPBw[/youtube]
Засега ви оставям...... имам работа! До после!