Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от Kleo »

[img]http://m3.netinfo.bg/media/images/21509 ... j-esen.jpg[/img]

Честит празник на християнското семейство! Нека любовта и разбирателството са винаги в домовете ви, приятелки! Днес е Въведение Богородично - денят, в който, едва 3-годишна, Дева Мария влиза за първи път в Божия храм, придружена от родителите си. Затова се смята, че днес трябва да посветим времето и вниманието си на децата, дома, близките си, да се съберем заедно около постна трапеза, да празнуваме заедността си, вярващите е добре да отидат семейно на църква. Кой както го разбира. Аз винаги съм обичала този ден. След малко започвам да готвя лещата. Имаме си и домашно приготвен хляб със сусам, донесе ми го Алекс от баба си /свекърва ми/. На всички ви желая здраве, хармония и семейно щастие!

[youtube]0gR3_tvuxUY[/youtube]

[youtube]WJYhJttuHGM[/youtube]

[img]http://m5.netinfo.bg/media/images/21514 ... i-chaj.jpg[/img]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Липсвате ми, момичета. Къде изчезнахте всички? Ето, че навън е вече тъмно, а е едва 5 следобяд! Тепърва още цял месец денят ще намалява. Днес Слънцето преминава от зодиакалния знак Скорпион в знака Стрелец. Преди малко сготвих вечерята. Сега влизам да се къпя. После може би ще помогна малко на Алекс с едни домашни по английски. Вие какво си правите, мили мои? :940 :940 :940
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, заставам изцяло зад това, което си споделила за последните събитя и атентати.
Ние приключихме с ремонта и ми остана още малко чистене и наместване.Тази седмица се надявам да е последна с толкова много натоварвяне.
Момичета, на 4,5,6 декември ще сме семейно в София.Ще се радвам ако успеем на 5.12. през деня да се видим :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деситка, 4-5 пъти пускам компа и сядам да пиша ииии...... все нещо изниква!!! Но това е нормално!! Родителите на Момчил дойдоха на гости от петък и изкарахме едни много хубави почивни дни заедно!!! Поради тази причина, компът хич не ми беше приоритет! :)

Вчера помагах на Бели за преразказите - този път имаше да пише един подробен преразказ и 1 разказ по преживяно... :plezya se :plezya se Не мога съвсем да обясня защо винаги сядам и пишем заедно с нея, но си мисля, че най-сериозната причина еееееее.... моето влечение към писането въобще :oops: :oops: . Лошото на това е, че тя е свикнала да разчита на мен! Хубавото - заедно създаваме прекрасни текстове!!! И тя напредва все повече в уменията да пише самостоятелно да пише пълнокръвни изречения, свързани в красив текст!!! Знам, че трябва и сама да се справя!!! Но..... виждам и ползата от това, че всеки път повтарям какви са основните принципи - пиши без повторения, "обличай" съществителните с прилагателни, съставяй кратки изречения, преди да напишеш ново изречение, изчитай предишното, избягвай повторенията, ползвай синоними, създавай си богат речник и т.н... :954

Освен това, снощи към 17 часа с нея отидохме в РИНГ мол, където имаше концерт на участниците от Х-фактор!! Слушахме хубава музика, а накрая Бели успя да си вземе автографи и да се снимка с трима от нашите (и нейните) фаворити - Виктория, Стивън и Християна!!! И Стивън, и Християна са абсолютни душички..... усмихнати, отзивчиви, готови да се раздават! Не че и Вики не е такава, но просто все още явно не може да повярва на това, което й се случва и е притеснена!!! Но пък погледът й е страшно искрен!!! А Християна е изключителна красавица и на живо! :)

Днес - бяхме на мач на Коко в 9.30 сутринта :plezya se и...... взеха, че биха! :1062 После се разходихме до НДК да видим как е градинката пред него след ремонта - честно казано чак някакво огромно впечатление не ми направи.... Да не кажа, че пак си е същото!!! :1044 Искахме да влезем на изложението за вино ДИВИНА, но цената на билетите - 14 лв на човек ни спря!!! Затова се разходихме по Витошка и влязохме в Археологическия музей пред Президентството!!!! След което се метнахме на метрото и заведохме Бели на тренировка!!! А сега се изнасям, за да мога да я взема от тренировка!!! Затова .... чао! :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cvety_rz написа: ... Момичета, на 4,5,6 декември ще сме семейно в София. Ще се радвам, ако успеем на 5.12. през деня да се видим :940
Погледнах календара. Това са петък, събота и неделя. Ти предлагаш да се видим в събота през деня, нали? :954 Много ще се радвам, Цвети! Може да се разходим из центъра или в някой парк, да седнем в някое кафене. Ех, че хубаво! :1211
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цони, да ви е жива, здрава, щастлива, винаги усмихната и красиво нестандартна, както досега, порасналата щерка Сияна! С радост да изживява дните си, да слуша разума и сърцето си, и те винаги да я водят във вярната за нея посока! Весело празнуване на цялата фамилия ви желая!

Аз днес също празнувам. Имен ден на Александър. Да ми е жив и здрав! Все така да обича движението и спорта, да се чувства щастлив и обичан, да има истински приятели и да се старае повече в училище. Честито и на всички други именици във форума от мен!

На 23 ноември имен ден празнуват всички, които носят името Александър (означава - мъжествен, защитник на мъжете), Александра, Александрина, Александрия, Алекси, Алеко. Носещите името Александър могат да изберат на кой ден да празнуват имен ден, тъй като Православната църква почита на 30 август паметта на Цариградския патриарх Св. Александър, а Българска православна църква - пренасяне на мощите на Св. Александър Невски; а на 23 ноември паметта на Свети благоверни княз Александър Невски (по стар стил умира на 14 ноември 1263 г.), като денят е и храмов празник на най-голямата източноправославна катедрала на Балканския полуостров - Храм-паметникът Свети Александър Невски в София.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро!!! :954 :954 :954

На патерици, но с огромно желание искам да поздравя Сияна за рождения ден и да й пожелая да се доказва в училище - като добра ученичка и като човек! :954 :954

А що се отнася до именниците от вчера..... бъдете здрави и честити! :954

Цветка, ние сме си тук на датите, които си посочила, така че..... ще се видим със сигурност! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елисче, честита ти Анджи! Жива, здрава, щастлива, весела, усмихната! Хубав празник ви желая!

[img]http://expressbuket.com/upload/products ... D1%8F.jpeg[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Привет, привет, мецанки! :940 :940 :940
Как сте в дъждовния ноемврийски празничен ден? Аз съм добре. Имам работа, но ме познавате - винаги, когато имам възможност, влизам във форума да почета и попиша.
Тази вечер ще сме на гости в Люлин. Голямата ми племенничка има имен ден. Днес е Свети Стилиян, покровител на бебетата и децата. Да ми е жива и здрава Стела, и честито на всички други именици и именички!

Ехей! Вижте днес колко мнения трУпнах у форумО :1062 :lol:

Kleo
Вятър в косите...

Четири шестици. Ще ги приема, че са ми на късмет :222 :1028

Хайде, покажете се и вие. Излезте от бърлогите. Липсвате ми много вече. Елате, разкажете, споделете какви ги вършите напоследък.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хей, здравейте!!!!!
Kleo написа:Елисче, честита ти Анджи! Жива, здрава, щастлива, весела, усмихната! Хубав празник ви желая!

[img]http://expressbuket.com/upload/products ... D1%8F.jpeg[/img]
Изцяло се присъединявам към пожеланията на Деси!!!! Изпуснала съм с 2 дена щастливата дата, за което се извинявам!!! Нека Анджи расте като щастливо и обичано дете!!! :954

Елисче, не пишеш тук, но се надявам за това да има прозаична причина..... :923

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Ехей! Вижте днес колко мнения трУпнах у форумО :1062 :lol:

Kleo
Вятър в косите...

Четири шестици. Ще ги приема, че са ми на късмет :222 :1028
Честити ти шестици, Деска!!! Все така да ти върви в живота - на макс!!!! :954 :954 Най-хубави пожелания към Стела! :954

Аз просто....... не успявам да се докопам до време, в което да вляза и да пиша както си искам и както намирам за правилно!!! И затова не пиша. Понякога действително пускам по 1 изречение, но това освен да породи още въпроси у околните, а именно дали всичко с мен е наред, няма никакъв друг ефект :1062 :1062 ..... И поради тази причина... предпочитам по-скоро да НЕ пиша. :954

Какво се случва около мен?! След земетръсния вятър в неделя, понеделник бях като....... трясната!!!! Не знам до налягане ли е или нещо друго, но толкова много да ми се е спяло в някой друг момент от живота ми, не помня........ :1062 :1062 Същият ден следобед бях и на фризьор иии тръгнах да се "оплаквам", че ми е замотано и сънливо, и фризьорката и козметичката в салона в 1 глас казаха абсолютно същото!!!! Ето защо си мисля, че...... неделният ветровит ден не беше обикновен! :222

Вторник пък трябваше да си сменя компа на работа с по-сериозна машина, която дойде и с нова операционна система - Windows 10.... все още "ближа рани" от проблемите, които тази смяна създаде!!! Слава на Бога, този път успях да си бекъпна абсолютно всичко от стария комп, включая и електронния сертификат за уеб-банкирането :221. Но, както казваме ние българите, "Парен каша духа" - като си платих предния път едни 5 лева за издаване на нов сертификат, този път се сетих да си го запазя.

И дотук добре, обаче новата ОС доведе до доста проблеми и то главно несъответствия!!! Защото периферните ми устройства като скенер и уеб-камера, например, са стари - 2007-2009 година..... и съответно драйверите за тях са преподновявани до Windows 7..... т.е. да работят с тази версия на операционна система.... И е живо предизвикателство, ако намериш, нещо, което да поддържа Уиндоус 10..... или пък драйвер за седмица, да подкара устройството ти под десятка........ Не знам дали ме разбрахте :1069 , но исках да кажа, че 2 дена се балтавя в това да ми работят всички програми и приложения, включително имах проблеми и със скайп...... А скенерът ми все още не баца :1140 ..... Но аз обичам такива "игрички" и ще се справя! Проблемът е, че докато "бродя" из интернет да търся работещи решения, времето ми минава и нямам такова, за да пиша тук! :)

Другата голяма изненада е, че у нас покривът .......... потече! :plezya se :plezya se Нали сме на осмия етаж :) ..... и то потече....... ама не както обикновено се стича по панела....... ами потече от .............................. лампиона в хола :221 :221 ...... Нашият лампион е комбиниран - абажур с вентилатор и какво мислите, че виждам вторник вечерта?!?!? От едната перка на вентилатора капе, та капе водица.... :1139 :1139 :1139 ....... Вчера успях да изровя 2 качествени фирми за хидроизолация, за да дойдат и да ми дадат някакво решение на проблема!!! Едната вече мина, сега след обяд чакам другата и поради тази причина съм си у дома!!! А и честно - кефя се, че тук компът ми работи на 100% и не ми се налага да свалям и инсталирам драйвери и приложения :955 :955 .

Междудругото, едва днес ми остана време да погледна как е минало откриването на детската Евровизия в Арена Армеец!!!! Признавам си - клипчето от този момент ми хареса невероятно много!!!! Толкова красиви гледки от София, Пловдив, Ловеч, Русе и други български градове...... че ме оставиха без дъх!!! Ако имате 5 минутки време, моля, насладете му се:

[youtube]lZ91sbjCPBw[/youtube]

Засега ви оставям...... имам работа! До после! :922

Заключено