Здравейте, момичета!!! Много благодаря за пожеланията ви към мен във вчерашния ден!

.... Едно такова отношение винаги сгрява - може да бъдете сигурни!
Ние изкарахме много готино - вечерта ходихме на театър. Гледахме постановката "Рейс" по Станислав Стратиев в Сатирата. Учудващо за мен театрото се хареса много на Момчил и допадна страшно на Коко

. А защо учудващо, ще ви пиша по-натам. В момента Бела е при мен - дойде след часовете в училище, т.к. в 13.40 часа е на английски, а школата ѝ се намира в същата сграда, където е офисът ми. Та в момента асистирам за едно по-бързо писане на домашното по мат, т.к. трябва да слезем да обядваме преди да я пусна на English. Искам да уточня, че цялото това бързане е продиктувано от идването на Дъртия

днес в РИНГ-мол..... :lol: :lol: :lol: Имам предвид Коледното детско тържество от фирмата на Момчил. Трябва да сме в мол-а в 17,15 часа и за да успеем, Белуна трябва да си е написала всички домашнярки......
Цвети, честит рожден ден на Симчо!!! Ще му пожелая само едно нещо - да вземе от теб честността, която изпълва погледа ти!!!! Направи ли това, то значи, че в тази държава ще имаме поне още един качествен, добродетелен и доблестен млад мъж! И разбира се - нека бъде смел.... сега в училище, а след години навсякъде, където съдбата му предложи изпитания!!!
А на теб, Цвети, желая никога да не се съмняваш, че си направила грешни стъпки във възпитанието му.... познавам те и знам, че не само не е така, а и че.... си достойна за пример на много, много хора!!! Весел ден и много усмивки, настроение и радостни моменти!