Ами да споделя, своето огромно задоволство. Както вчера писах, че не съм сигурна дали ще успея да направя нещо повече тази седмица, снощи като се прибрах, сложих манджата и се метнах да тренирам, днес сутринта също си направих тренировката - еми как да не съм доволна, при положение, че мислих, че нищо повече няма да успея да направя

Още 2 тренировки ми остават от румфита и се чудя дали да продължа с него до края на годината или не. Може би ще продължа като си избирам отделни тренировки, които да са до 30-40 мин, защото има и такива по 50 мин, които са ми трудни и ми отнемат още повече време, а искам да мога да свършвам още един куп неща, а дългите тренировки изяждат от времето!
Така, че може и да продължа. Днес тренировката ми беше Анелия

нямаше как да не се сетя за теб Чери
жалко, че на този етап не ми остава време да правя допълнително за дупето упражнения, освен че правя пилинг масаж, но си трябва изолирани упражнения за дупе за да има ефекта, който искам. Но и сега съм си хубава де

вече ми харесва дупето, как леко се е постегнало, не е много, но е важно личното усещане какво е, така че съм доволна и продължавам напред.
Чери, значи предизвиквам те да се снимаш и чакаме снимките след и това си е то, няма мърдане