Лятото носи ни сполука и отново ще изпразним мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Пролет на вратата чука и отново ще изпразним мечата храл

Мнение от Kleo »

В понеделник ми предстои вадене на зъб.
Страх ме е, а денят наближава.
Моля за стиснатите ви палци за мен, приятелки! :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит Рожден Ден на ВАЛРУС :1211 Жива, здрава и много щастлива бъди, Валя! Весело празнуване на празника ти желая!
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

cchery написа:..... Знаеш ли - онзи ден с Верката си говорихме за теб - за това, че все по-трудно срещаме хора като теб, с твоя манталитет, начин на разсъждение, зрялост, че дори и писателски почерк в изказа...... Ей за това ми е жал, когато хора като теб не виждат смисъл да говорят..... Но това си е твое право, все пак. :)
Стана ми неудобно :oops: ... Не се чувствам особено зряла и прочие. Свикнала съм със себе си такава каквато съм (станала) и мога да кажа, че добре си преживявам :D .

Поне ми оправиха зъба днес - не беше много гадно, не болеше. Но имам забрана да ръфам ябълки, моркови, сандвичи - абе ръфането с предните зъби не се препоръчва в моя случай. Изведнъж се почуствах стара.....
Исках да пиша разни неща, но те не са точно за клюкарската тема. Затова - лека нощ от мен :922 !
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, пожелавам ви една страхотна и безопасна ваканция :940 И после да разкажеш, че ще чакаме, но ти си знаеш :954
След всички тежки перипети, през които преминах сега нещата при мен се нареждат добре, но сякаш се страхувам да се зарадвам :1044 .Толкова свикнах да е трудно и сега ми е неестествено.Не, че се оплаквам де :lol:
Дани, и аз съм на безглутеново хранене и определено ми влияе добре.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

При мен глутена явно е голям враг, трети ден без него, ужасно време, а моето настроение изобщо не е паднало. А и кантара е -2, изобщо, живота е прекрасен :954

Чери, искам да видя как ще си само наблюдател :221. При нас мина добре, говорят, но учителите го приемат нормално. Новия учител по английски е много ентусиазиран и успява да зарази и децата с ентусиазма си. Последна бях да говорим и ... заключиха ни в училището :221. Охраната видял, че химията свети, но нека си свети, той нали бърза... Дано не се карат на младежа. Почти всичките им учители са млади, но успяват да се разберат с тях, може би близостта във възрастта помага. Сега класна им е учителката по математика, тя е на моя възраст и също е много добро попадение. Другото, може би също хубаво е, че повечето им учители в момента са мъже. Тази тенденция да се връщат в тази професия и мъжете е много добра, а и децата приемат много добре това. В градината на Боби също има 2-ма и определено се харесва и на малките.

Цвети, драскаш ли дните до новото начало? Успех

Деси, стискаме палци, дано мине бързо, безболезнено и бързо да се оправиш. И на мен ми е време за профилактика, но миналата година така си отключих някаква невралгия и събирам смелост още. Сутринта срещнах зъболекарката си и ще записвам час за Мария утре, че миналата година двата предни прави и иска да ги погледне пак. Как можа да вземе кривината от баща си и здравината от мен, Цецо е ходил 2 пъти на зъболекар в живота си, а майка му чупи орехи със зъби?

Фют, губиш ми се нещо
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря ти, Дани, че наистина ме е страх :oops:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ха, добър ден! :954 :954 Какво време, какъв дъжд! Каква пролет :1062 :1062 ..... Да сме живи и здрави, морето наближава :lol: :lol: .

Мина родителската ни среща снощи..... Дани, не знам дали си мълчах. Но онова, което се очертава на Коко като годишна оценка по математика, успя здраво да ме стресне. Към този момент той завършва с 5 :328 .... и госпожата не изпитва на дъската за повишаване на оценката. Давала контролно за шестица и 140 задачи, които ако ѝ се предадат решени, също получават 6. Аз направо изтръпнах. Ти по-добре от мен знаеш какво значи годишна оценка 5. От друга страна е господина по математика, при който Коко ходи на частни уроци - информацията от него е коренно различна, а именно, че Коко се справя страхотно и няма проблеми с тестовете от ВО с изключение на двете най-трудни задачи от втория модул. Не ми е приятна тази ситуация.

Иначе господинът им по география ми направи страхотно впечатление - млад, духовит и с желание да работи с децата, което е готино. :954 Нямаше никакви забележки или оплаквания от Коко от другите преподаватели (с изключение на математиката), което ме прави щастлива. Защото не цъка с тела в час, не говори, не се отговаря и в общи линии.... всички казват, че виждат насреща си възпитан младеж..... ами няма как - изключително ми е приятно да го чуя това. :)

Друго по-интересно от вчера та до днес - няма! :954 :954

Затова - чао засега! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Чери, в част от училищата има пробни изпити, включи го някъде, за да си наясно за какво става дума, защото понякога учителите с частни уроци заблуждават родителите, волно или не. Реално Мария се стегна на първите модули, но нещо във вторите се случи и по двата предмета. Това на фона на пробните. В СМГ има възможност за външни ученици, но нямам идея кога има прибни изпити. ТУЕС имаха един курс пролетта, надай ухо и на там. Ако изкара над 5,5 госпожата няма да се опъне да пише 6-ца, но това си е предизвикателство. Внимавайте и с физиката, знаеш, че и тя ви е важна. Миналата година деца с около 5 на матурите, даже едното с 5 по физика успяха да влязат в ТУЕС. Предполагам и сега ще е така, но му провери нивото с реален тест в реални условия.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Привет :)

Реших да драсна някой ред.
Петък имахме разговор с мойто М. Излях си мъката, той неговата и сега се стараем да тръгнат нещата. Искаше този уикенд да ме води някъде без децата, но му казах, че е рано и трябва първо да ме излекува. Не съм готова. Искам да видя, че първо се старае. Защо е толкова трудно да се каже благодаря или комплимент. Пак му казах, да ме лъже понякога и че 2 думи ще ме накарат да полетя. На мен малко ми трябва. Околните ми се възхищават как се справям сама с 3 деца, куче и къща. А не че са си мои, каките са изключителни, много умни и възпитани. Т.е. добре съм се справила. Но искам да чуя хубавите думи от него. Проблемът е и в мен. От години съм комплексирана, не се харесвам, понякога чак се мразя. От ухажвано момиче, което се срещаше с десетки приятели, постоянно навън, винаги между хора, се превърнах в домошар, домакиня, слугиня. Не че не си харесвам живота, искам просто мъжът ми да ми напомня, че съм специлна. Знам, че ако започна малко да се харесвам, нещата ще се променят, но пусто като се видя в огледалото и искам да го счупя. През миналата година ходих на диетолог, скоро бях на ендокринолог, изследванията са ми супер, храня се ок, защо нищо не става тогава. 1 седмица съм на ябълки през деня и за вечеря салата и не съм свалила грам. Това ако не е кошмар. Спазвах диетата от диетоложката 4 мес и нищо. Писна ми вече. Та чудя се дали да не си запазя час при психолог и после да се подложа на хипноза. Деска, какво мислиш за второто, може и на лични. Разглеждах и диетните темички и се чудех къде да започна да пиша. Моля дайте ми съвет, обезумяла съм вече.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Мамче,

първото е, че трябва ти отново да се харесаш и тогава ще започне всичко да се нарежда. И аз си мислех, че причината да не започвам диета е някъде вътре в мен и нещо, за което сама се наказвам и не искам пак да съм слаба и красива подсъзнателно, не съм открила защо и какво е, но има връзка с това. И аз се запуснах, но това е наше решение и това да слугуваме и угаждаме на всички също. Има много неща, които да премислиш и решиш искаш ли да са така и ако отговора е не смело променяй. Не чакай да видят какво правиш и да предложат помощ и подкрепа, воювай за това, което смяташ, че е най-добро за теб. Но пак ти казвам, защото и аз често правя тази грешка, очаквам другите да се сетят и не им казвам в прав текст какво искам и какво не е наред, е, не се сещат и за това сме виновни ние. Смело заявявай това, което ти е на сърце, независимо на кой ще се хареса и как ще го приеме, дори от най-близките. Ако сами не се обичаме, съхраним и пазим и другите няма да го направят. Надявам се бързо да намериш верния за теб път и да го следваш. Знаеш, всички тук ще помагаме с каквото можем.

Успех и горе главата
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Дани, то новото начало си е пак старото, но на нов глас :1062 През изминалата седмица бяха големи терзания, големи решения.Получих изключително добро предложение на старата си работа като заплащане и отделно и "статуквото" във фирмата ми се промени."Добавиха ми още дна звезда към пагоните" :1028 Тук е и момента да благодаря на Чери и на Вер за отделеното време и за съветите, защото определено имах нужда и от двете.Беше ми трудно да реша.от едната страна работа, която харесвам и обичам с променени условия като заплащане и др. или работа, за която мечтая, която е за по- малко пари, но пък работя у дома.Знам, че проблемите ми са смешни, защото има хора, които и една работа не могат да си намерят читава а аз трябва да избирам от две хубави.Но ситуацията е такава и за мен си беше трудно.Дали вземах правилното решение не знам :1044 Вече съм спокойна и само времето ще покаже кое и как.Руми също реагира добре.Наистина е страхотен човек!
Мамче, не знам какво да ти кажа.Научи се да се обичаш такава каквато си.На мен ми отне години време да го проумея и осъществя.Сега се обичам макар и не отслабнала.Снимах се по бански за новия си режим и гледката не беше добра.стана ми кофти......но въпреки това се обичам.Нали знаеш, че ако ти не се уважаваш няма как да изискваш това от другите за теб.Не искам да кажа, че сама си си виновна за семейните проблеми.Не е така! Но обичайки и уважавайки себе си околните няма начин да не видят и усетят промяната :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено