Добро утро,
При мен глутена явно е голям враг, трети ден без него, ужасно време, а моето настроение изобщо не е паднало. А и кантара е -2, изобщо, живота е прекрасен
Чери, искам да видя как ще си само наблюдател

. При нас мина добре, говорят, но учителите го приемат нормално. Новия учител по английски е много ентусиазиран и успява да зарази и децата с ентусиазма си. Последна бях да говорим и ... заключиха ни в училището

. Охраната видял, че химията свети, но нека си свети, той нали бърза... Дано не се карат на младежа. Почти всичките им учители са млади, но успяват да се разберат с тях, може би близостта във възрастта помага. Сега класна им е учителката по математика, тя е на моя възраст и също е много добро попадение. Другото, може би също хубаво е, че повечето им учители в момента са мъже. Тази тенденция да се връщат в тази професия и мъжете е много добра, а и децата приемат много добре това. В градината на Боби също има 2-ма и определено се харесва и на малките.
Цвети, драскаш ли дните до новото начало? Успех
Деси, стискаме палци, дано мине бързо, безболезнено и бързо да се оправиш. И на мен ми е време за профилактика, но миналата година така си отключих някаква невралгия и събирам смелост още. Сутринта срещнах зъболекарката си и ще записвам час за Мария утре, че миналата година двата предни прави и иска да ги погледне пак. Как можа да вземе кривината от баща си и здравината от мен, Цецо е ходил 2 пъти на зъболекар в живота си, а майка му чупи орехи със зъби?
Фют, губиш ми се нещо