Мерси Дексdexter написа:Лека (и топла) нощ от мен!

Аз от безидейност (и яд, че не можем да се
забавляваме всички
сложих 2 тави мъфини във фурната.
И после ще преям от мъка
Айде лека и от мен!
Мерси Дексdexter написа:Лека (и топла) нощ от мен!
dexter написа: Но след две тави изпечени курабии и кексчета съм доволно загрята.
Ver написа:Аз от безидейност (и яд, че не можем да се забавляваме всичкии че тъпея) сложих 2 тави мъфини във фурната. И после ще преям от мъка
![]()
Разбира се, че на открито.cchery написа:.... вашият заек..... той до днес на открито на терасата ли е бил?! И в клетка ли го държите?!
Е пък какво като е заек?!?!Ver написа:Разбира се, че на открито.cchery написа:.... вашият заек..... той до днес на открито на терасата ли е бил?! И в клетка ли го държите?!
Все пак е заек
Вече еcchery написа: Предполагам, че не е полярен?!?!
Ver написа: Отивам на работа.
Опа, стигнах![]()
cvety_rz написа:Ver написа: Отивам на работа.
Опа, стигнах![]()
![]()
![]()
Голям кеф викаш...бързо стигаш..
![]()
![]()
![]()
Хахаха....... Цветка, обясни ми, моля те....... къде точно ги правите тези упражнения.....cvety_rz написа:При нас новият хит е да правим упражнения заедно.Определено е забавно не за друго, а защото е тясно кой къде и в кого се бута![]()
Ами, да - така е за лимфните възли. Единият, който е на врата, аз го открих още през 2012 и така стигнах до Алайков. Този под мишницата е от 2014.... или поне тогава го видяха, но кой знае и той откога е....., защото преди не бяха ме преглеждали с ехото под мишниците. Хубавото е, че няма промяна нито в структурата, нито във формата, нито в размерите.cvety_rz написа:Чери, радвам се, че резултатите от профилактичния преглед са добри.Тези оголемени лимфни възли са ти от преди години имам спомен :?: Аз съм добре и дано не ми се налага среща с д-р Алайков.
Ванче, това наистина е гледка, която тук..... няма как да видиш!!! Прекрасно е че можеш да я покажеш на детето!Ванчето написа:Аз и Гого днес след обяд излязохм на дъъъълга разходка сред природата. Първо видяхме 24 диви прасета, а после и стадо диви козички! Много са красиви! Само да не бягаха толкова бързо, че да може човек да им се порадва за повече време. Всичко това ще ми липсва един ден като се преместим...
Дааа......., много се израдвах на това допълнение към ваканцията!!! Досега, откато Коки е ученик, такова нещо не беше се случвало....., а аз само бях разказвала за дървените ваканции в моето детство. Е......, сега вече знаят!Ванчето написа: Като се прибрахме се отдадох на приготовления за утрешния учебен ден - гладене на дрехи и подреждане на чантата на Марти, добре че Гого си приготвя неговата сам :lol: . Вие сте си добре, увеличиха ви ваканцията, а ние от утре стартираме отново....
Ванчето написа:Благодаря и за пожеланията и за това, че ме смяташ за добър човек! Без дори да ме познаваш лично!