Нелка, най-сетне, преди малко прочетох бавно и с премисляне есето на Вили.... УДИВЕНА СЪМ!

Колкото от споделеното/заявеното, толкова и от писателския майсторлък на дъщеря ти

. Защото.... зад фона на разкъсващия спор между "аз" и "аз" се шири и разлива като спокойна, лятна река идеята за ... магията, която всъщност е и причината Вили да пожелае да остане във Варна!!! Много по-лесно би било да я хванеш тази магия, да я разнищиш, да я облечеш с прекрасни метафори и епитети, да я сравниш с нещо подобно, да ѝ се поклониш и разцелуваш...... ще бъде красиво и успешно!!! Но магията на Вили... колкото по-невидима е в есето ѝ, толкова по-убедителна става

. Браво!!!!
Леле....., нова кола, автоматик за първи път, лед и сняг....
Нелка, да знаеш, че истината е само за смелите

. Това е твоята кола!
Цветка, да знаеш, че с долното:
на срещата в понеделник ни осигури поне 5 минути смях

.... Отделно, че много му се смях още първия път, в който го прочетох...... И още нещо - права си!!! Петък вечер е за други неща, не за туршии
danid написа: От днес успешно започват и танците и някакси влизаме в обичайния ритъм за училищно време.
Дани, и аз снощи поднових танците за сефте тази година. Бяха взели цели 3 нови хора - Еленино, Варненско..... и шопско селско.... или нещо подобно. Зор работата, но ще ги учим. Аз имам огромен проблем с бавните хора.... подскачам на тях и вечно избързвам..... имам чувството, че през целия 1 час, колкото ни трае урока, се чува само това "Нелка, бързаш......!"

.... Пусто.
Ver написа:Урааа! Пак заваля
Т'ва не го кавам
само за да съм ти контра
Все тая.....
Нека вали..... колкото повече се напъва, толкова по-пищна, красива, благодатна и съживяваща ще ми се види пролетта!!! Само да ни мине дежурството по сняг пред входа тази седмица!
Ванчето написа:
Футболния мач на Гого в неделя мина много добре, победиха с 11:1. По някое време ми дожаля за децата от другия отбор, миличките бяха много разочаровани. Тази неделя нашия отбор ще гостува, но още не знаем къде.
Лелеее,
Ванче, кажи на Гого, че бате му Коко отдавна не е виждал и помирисвал такъв резултат

...... Браво на децата!!!!
Оставям ви!!! Но не за дълго!