Бяла ЗИМА - студ и сняг - във бърлогата сме пак :)

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Бяла ЗИМА - студ и сняг - във бърлогата сме пак :)

Мнение от Ver »

Имам въпросче:
някой беше ли ходил на Чифлика,
къщите с малките частни басейнчета.
Ако да, координати дали ще се намерят/отзиви?!

Или друго място с частни топли басейнчета?
1-2 бунгала/къщи?
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Вижте тук от 1:15 нататък с какво се занимават моите приятели. :954
http://imedia.bnt.bg/predavanyia/bulgar ... o-bedstvie

Вер, топъл басейн... ммм.. много добра идея. :954 :1216 :1216 :1216
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Ver

Мнение от Ver »

Нели, то никъде не сме отишли :1062
Искаме за Великден да запазим,
но това което намерихме
над Чифлика, се оказва заето от сега още ...

И се чудя и мая. Ще ми се да е къща с частен басейн,
за да не ми казват кога мога да се къпя.
Ако искам и през нощта да се кисна, де :)
То може и преди Великден да се пробва,
някое подобно място :)
Ама нещо идните сб/нед много заети.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

През дантели, изплетени от подивели снежинки, слънчевите лъчи промушват тънките си нишки и се "къдри" една красива шевица..... Интересно е днес навън! :954
Харесва ми сияйността във въздуха, която става все по-смела с течение на минутките... Най-сетне май ще сменим Grayscale-режима :954 . А, дано!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ver написа:Имам въпросче:
някой беше ли ходил на Чифлика,
къщите с малките частни басейнчета.
Ако да, координати дали ще се намерят/отзиви?!
Или друго място с частни топли басейнчета?
1-2 бунгала/къщи?
Верче, нашите са ходили там през 2016 и останаха много доволни, помня. И двамата са плувци, а в същото време обожават и зиме да посещават горещи басейни. Желая ви готина оферта, на която да се насладите на макс :1216
cchery написа:През дантели, изплетени от подивели снежинки, слънчевите лъчи промушват тънките си нишки и се "къдри" една красива шевица... Харесва ми сияйността във въздуха, която става все по-смела с течение на минутките... Най-сетне май ще сменим Grayscale-режима ...
Боже мой, Ани! Колко поетично и красиво пишеш, момиче! :326 :329 За мен е наслада да те чета, потапям се в твоето блажено и естетично настроение, ех... Тази Зима!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:
cchery написа:През дантели, изплетени от подивели снежинки, слънчевите лъчи промушват тънките си нишки и се "къдри" една красива шевица... Харесва ми сияйността във въздуха, която става все по-смела с течение на минутките... Най-сетне май ще сменим Grayscale-режима ...
Боже мой, Ани! Колко поетично и красиво пишеш, момиче! :326 :329 За мен е наслада да те чета, потапям се в твоето блажено и естетично настроение, ех... Тази Зима!
Хех, Деска, просто навън беше точно такава приказка, каквато описах :) . Някак ..... през тъмата прозираше крехка, но сияеща надежда.

Днес ходих до борсата за ядки..... не мога да си обясня (не че разбирам... от финанси и икономика) как така от декември та досега килограм орехови ядки е скочил от 13 на 16 лв, а суровото кашу - от 19 на 25 лв :1044 :1044 ....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Как сте, мецанки?

Аз днес имах много странен ден.
Сутринта започна с плуване, водих Ани на открития басейн "Приморски" с идеята да види изгрева. Миналата събота плувах с клубпо карате и йога там от 7 до 8 сутринта и беше почти магическо - започнахме в тъмното, над бсейна се стелеше буквално мъгла от изпаряващата се вода, тъй като въздухът беше доста под нулата, после видяхме изгрева над морето (басейнът граничи с плажа) и завършихме плуването на светло. Исках Ани да види това, да го преживее. Тази сутрин обаче беше облачно и изгрев не се видя. :-|
Въпреки това си беше хубаво.

Следобеда се видях с бивши колеги, беше ми интересно, макар те да не са точно моята компания.

Изненадата дойде вечерта. Обади ми се ръководителят на друга катедра в университета и... отправи много странна оферта. В тяхната катедра имате нужда от още един човек, ректорът категорично отказал да се обявява конкурс за нов човек, но им казал, че ако си привлекат човек от друга катедта, той ще одобри преместването. Та, офертата е следната: искат или мен или бившият ми съпруг, с когото в момента сме в една и съща катедра, с молба да се разберем по между си. Вариантите са или и двамата да откажем, или единият да приеме, но кой по-точно оставя на нас. Изискват човекът, който отиде при тях, да защити дисертация в скоро време. Тук аз имам много по-голям шанс. Владеенето на езици също е от полза. Тук аз също съм много по-добре.
Много ми е странно. Това е катедра "Международни икономически отношения", ако приема, трябва да уча много нови неща тепърва. От друга страна атмосферата в тази катедра е много по-свободна и творческа, а при нас е гнездо на оси. Всъщност при нас атмосферата стана буквално отровна и ще става все по-зле. Лошото е, че с бившия си съпруг не успявам да се свържа цяла вечер, а времето за отговор е много малко - всъщност до понеделник. Нямам никаква представа как би погледнал на това предложение той. Да не бъда с него в една и съща катедра ми се струва добра идея.
Мисля си какво ли не. Истината е, че на мен в счетоводството ми е тясно. И погледът, и интересите ми са по-широки. Като ходя в чужбина по програма "Еразъм", като искам да участвам в конференции все виждам как специалността ми е твърде тясна и това все ми създава проблем.
Не зная. Опасявам се това да не се окаже някаква моя завоалирана форма на бягство. Аз не правя така.
Ще преспя естествено, но съм в голямо чудене.
:1044

Деси, какво казват звездите за нова работа? :1209
Ver

Мнение от Ver »

Според мен някакво да се чудиш!
Давай смело напред към новото!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели,

От всяка една позиция лично според мен е добре да приемеш новото предложение!

А какво казват "звездите" е въпрос, на който не мога да отговоря сега. Ако минем обаче на лични и ми дадеш рождените си данни, ще мога да пусна едни транзити и веднага да видя нещата при теб как са в професионален план.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ver написа:Според мен някакво да се чудиш!
:524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

cvety_rz написа:
Ver написа:Според мен някакво да се чудиш!
:524
Така и направих. Днес ходихме при ректора, от 01.02.2017 г. трябва да съм в новата катедра. Беше ШЕМЕТЕН ден, ама много! :954
Заключено