Здравейте и от мен. Аз днес съм нещо леко болнава... носът ми е запушен и ми е едно такова... никакво. Но не е болка за умиране.
Това, което повече ме притеснява, е търсенето на място за почивка за лятото - Гърция вече е на 60% заета..... Цените растат. Местата намаляват. А ние, както обикновено, сме дружина от 4 семейства и е много, много трудно да се намери каквото и да било. Вече втори час търся в букинга готини места..... и накрая той (букингът) взе, че нещо се бъгна

....
След малко ще ходим с Бела на ортодонт - да ѝ стягат шините. Този път с нас ще дойде и Коко - на него ще му слагаме брекети и днес ще му вземат мярка. Цените на брекетите са ..... нещо страшно. Уплаших се. Но.... така или иначе имаме възможност да платим, па макар и на части.
Деска, браво на Алекс за 5-цата по мат!!! Аз също искам да накарам Коко и Бела да проумеят, че ученето създава умения, а образованието е сила!!!! Миналата седмица и Коската беше много щастлив, защото по история е изкара две шестици на две различни препитвания. А в деня преди тези препитвания, той седна и учи сериозно по предмета. Няколко пъти натъртих на това, че.... тези шестици се дължат само на това, че е учил. Свише знания в днешно време не падат.
Kleo написа:Kleo написа:Момичета, ние днес сме на кино - ще гледаме Красавицата и Звярът - и много се радвам от това

Филмът ми хареса, но останах донякъде разочарована и измамена от Кино Арена
В сайта им пише, че прожекцията е дублирана на български, но не се оказа така. Беше със субтитри. Което на мен естествено не ми попречи, оказа се, че и на Алекс и на Хри също не, но една майка зад гърба ни непрекъснато четеше тихичко на детето си. За мен това е съзнателна измама и злоупотреба с доверието на клиентите, и като такава е недопустима! Другото - никъде не се споменава, че филмът всъщност е мюзикъл, почти оперета, а не обикновеният игрален филм на Дисни. Както и да е, изгледахме го, хареса ни, но на мен ми остана малко горчив привкус след това, признавам си

Десита, а вие добре ли проверихте вида на прожекцията, за която си купихте билети?!? Защото аз сега заредих АРЕНА-та и първото, което виждам е, че в момента действително "Красавицата и звяра" е хит и те го предлагат в 4 варианта - субтитиран и дублиран, съответно на 2 Д и 3 Д. Просто не във всеки час, в който има прожекция, "въртят" от 4-те варианта.
Оставям ви за момента, че децата приключиха у-ще и тръгваме към ортодонта.