И, така и така започнах да пиша, я да продължа
С изпролетяването и аз се захванах със 101 неща за вършене. В училище подготвяме юбилей - 150 години от създаването на първото училище в Черни Вит. По този повод събираме снимков материал от минали времена и е адски интересно. Освен това в читалището решихме да започнем издаването на вестник "Черни Вит Прес" и аз съм отговорник по дизайна.
Някои от вас може би са чували за проект "Твоят час". Аз също работя по него и имам група от малки и по-големи деца. С малките правим картички, листовки, брошури, а големите вече създадоха собствени блогове. Който още не ни е харесал страницата във Фейсбук, моля да заповяда
Основно училище "Георги Бенковски" с. Черни Вит
За съжаление не ми позволява да постна линк към страницата
С Кеми се опитваме да се готвим за националния кръг на "Знам и мога", но всичко е забулено в такава тайнственост, че май ще разчитаме на каквото си знае. Никой не може да каже какъв е типа на задачите, на какво да се обърне внимание... Как ви звучи "Набляга се на иновативни методи" ? :128 :128
И при нея програмата се оказа доста натоварена - миналата седмица беше в Русе на конкурс, другата е във Варна, а по-следващата в Ямбол. В Русе стана първа, но тя се е заканила на варненците да ги бие на тяхна територия

Междувременно купихме и нова тамбура, че старата стана малка - пръстите й са по-дълги от на господина

Освен това е с чудесен звук! жалко, че не мога да кача клипче да я чуете.
Ами това е засега... Слънчев и усмихнат остатък от деня ви желая