Рожденият ден мина щуро и прекрасно. И уморително за мен. Получи се.

Елис, преди 3 години точно по това време ми се появи обрив по лицето, много неприятно. Ходих на дерматолог - нямало конкретна причина, най-вероятно реакция на кожата срещу честото миене с агресивни измиващи вещества, хлора във водата, кремове на растителна основа. Изписа ми кортикостероид, почистване на кожата веднъж дневно с тампон, напоен с минерална вода, без сапуни и др. подобни. И да ползвам крем без растителни елементи (примерно един с охлювиellis_stoyanova написа:Аз също от януари месец съм със странен обрив по челото и слепоочията.Не ми създава никакви кой знае какви неразположения,но като се има впрвдвид,че дори в пубертета нямах пъпки,това леко ме натоварва психически.Смених всичката налична козмерика,която ползвах,и май ще се окаже,че е от....шампоанаНо по-важното е да изчезне.Та,аз като цяло не съм си налагала някакви ограничения от към храни,но все си мисля,че при теб ще помогне.Знам че Док преди препоръчваше горвщо да се храним без млечни при подобни проблеми.
Къде е тази страничка на Ина, Елисче?ellis_stoyanova написа:...Деска,децата гледат всяка вечер от 9 часа страничката на Ина за четене на живо.Сетих се за твоите незрящи приятели и си помислих,че би им било интересно.Жената чете не само детски приказки,но дори и аз се заслушвам в тях.Четр доста увлекателно.