ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Нели
Философска система

Re: ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Мнение от Нели »

Здравейте, мецанки!
Дори не зная какво да ви напиша, но мнооооого ми се искаше да ви се обадя и да каза едно "Здравейте". :lol:
Как сте?

:954 :954 :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Честит Рожден Ден, Бели! Бъди все такава свежа, усмихната, уникална, силна и не спирай да следваш мечтите си!
Изображение
А това е за мама с много любов:
Изображение
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит рожден на Бели!
От сърце и желая да е много здрава и винаги да е целеустремена и упорита, за да постигне всичко, за което мечтае! И никога да не спира да се забавлява!
Весел и незабравим празник на цялото семейство! :329

А на всички Гошковци :D пожелавам здраве и нека пазят борбрния дух в сърцата си! И с гордост да носят имената си!
Хубав да е деня на всички празнуващи!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро на всички!!!!

Първо бързам да благодаря за пожеланията за Бели :954 :954 - дори и една малка част от тях да се реализират, аз ще бъда много щастлива!!! Но най-много бих се радвала, ако тя запази детската си хубава усмивка завинаги!!! Гледам я вчера колко голяма е вече... и на моменти ми става тъжно.... Не мога да избягам от това......

Изображение

Изображение

Голяма лудница беше вчера..... не че някой ще се учуди. Първо закарах Бели на тренировка, после отидох и гледах първото полувреме от мача на Коки. След това напазарувах бира и безалкохолно за купона. Взех Белката от НСА и отидохме към Коколадния. Коколандия е парк от въжени съоръжения, опънати между дърветата в началото на Борисовата градина. Нещо като въжени мостове и пътечки на 3-4 метра височина, които трябва да се преодоляват. През цялото време докато отидем треперех дали няма пак да завали и да ни провали цялото мероприятие, защото от Коколандия казаха, че ако вали силно, няма как да направим РД-то......... Но...... Бела е късметлийка и както всяка година на рождения си ден мина (съвсем буквално) между капките!!! :954 :954 Децата много се забавляваха на купона. Че дори и двама родители тръгнаха да преодоляват въжените съоръжения - Момчил беше един от тях...... А Бела беше изключително щастлива след деца, които с ръка на сърце може да нарече свои приятели!!! Дано да задържи тази топлина за цял живот!!!

След празника аз директно отидох в Арена Армеец да гледам втория ден от Световната купа по художествена гимнастика, на която България взе 3 от 3 възможни медала: 2 златни и 1 сребърен!!! Беше изключително вълнение. Момчил пък с децата отидоха на имен ден на детето на нашите приятели..... След края и на този купон, Момчил ми докара Бели в Армената и догледахме вчерашния ден от турнира. Белушката си направи селфита с целия ансамбъл от гимнастиката :1062 :1062 . Днес се е заканила да издебне и индивидуалните ни състез0ателки - Невяна Владинова и Катрин Тасева :221 :221 .

След състезанието имахме резервация в 1 ресторант заедно с нашите приятели, чието дете беше именик - решихме да се видим вечерта на спокойствие, защото и на нашия купон, и
на техния е все лудница..... и така се прибрахме малко преди полунощ. Разгледахме подаръците на Бели и дори играхме заедно с един от тях - то е интересна игра-викторина...... Накрая имах съвсем малко сили - колкото да се прехвърля в леглото :lol: :lol: .

Ванче, макар и на патерица (просто вчера нямах време за тук) искам да пожелая на Гого да щастлив, да е дете колкото се може по-дълго и да бъде като патрона на своето име - Победоносец!!! :954

Ох, това е от мен засега. Днес ми е ден за учене - ще ходя на лекции и ...... засега спирам с писането!!! Е, следобеда съм в Армената за финалите от Световната купа по худ. гимнастика :222 . Всъщност - на финалите ще ходим всички четиримата!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ани, Бела направо грее на снимките от рождения ден! Красота!

Аз днес се разходих с децата и с една приятелка до Силистра и Сребърна. Улучихме хубаво време на фона на дъжда във Варна и беше истински приятно преживяване. Още повече, че аз не бях ходила никога в Силистра, а Христоско счете за нужно да заведе Златка (новата му любов) на романтично пътешествие там миналата година, като при това взе тогава семейната ни кола, за да може да си я разхожда и ме остави с децата три дена да ходим пеша или с автобуси. После като се върна, в багажника имаше комплект от две чаши за вино, очевидно използвани за романтични интимни вечери в хотела. Отврат! :126

Днес обаче в Силистра беше сънчево и, тъй като компанията ми беше много приятна, прекарахме един хубав ден. На Сребърна видяхме много пеликани, но с тръба с колямо увеличение и нямаше как да се снимат. А снимки от разходката има тук:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 995e9cb4db
:954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ванче, на големи патерици да ти е честит именика :oops: Нека винаги да се радва на здраве, безгрижни игри и
хубави мигове с приятели и семейството. :1105
Днес Симо е на работа а аз планирам да поизчистя апартамента, че тия дни от хойкане не ми остана време.Децата имат да пишат домашни а аз да ги проверявами така лекичко започвам да набирам скорост за новата работна седмица, която въобще не искам да започва :mrgreen:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Нели написа:Ани, Бела направо грее на снимките от рождения ден! Красота!
Нелка, благодаря!!!! :954 Наистина беше изключителен ден..... Както се казва, Бела пак "мина между капките" на Гергьовден :1062 :1062 . Никога преди нейната поява на бял свят не бях обръщала внимание колко нестабилно е времето на този ден :221 :221 .
Нели написа:Днес обаче в Силистра беше сънчево и, тъй като компанията ми беше много приятна, прекарахме един хубав ден. На Сребърна видяхме много пеликани, но с тръба с колямо увеличение и нямаше как да се снимат. А снимки от разходката има тук:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 995e9cb4db :954
Нелка, имаш страхотен усет за пространство, въздушност, дребни детайли и красота при снимането..... Не ти връщам комплимента за Бела, а напротив - това е мое усещане за твоите снимки, които напоследък разглеждам. Ако трябва да съм честна, аз също бих снимала почти същите неща, които видях при теб - малките "главици" на карамфила, "пукналия" се в огън божур, ситните цветчета на полските треви.... Много красиво!!! С кеф се "разходих" до Сребърна, защото не съм излизала сред природата от ..... много време!!! Усещам как грозните сцени от последните месеци с Христоско още те преследват и при все виждам как ги заместваш с по-нов, по-свеж и по-осмислен живот.... Не съм на твоето място, не знам какво чувстваш.... просто вярвам, че най-доброто предстои!!!

Цветушка, и аз чакам четата да се надигне от леглата - почти съм убедена, че са будни, но цъкат по телефоните :1062 :1062 . Но ще се направя, че нищо не разбирам и ще ходя да побягам малко. Като се върна, се надявам Момчил вече да е спретнал закуската, т.е. да не съм аз :221 :221 :221 . И аз днес ще се позанимавам малко с Бела - утре я чака финален тест по английски от школата по английски, а в сряда е първото ВО за 4-и клас - по БЕЛ. Купила съм по 1 сборник с тестове за всичките четири предмета и днес смятам да направим 3-4 теста и с това да приключим.... Не понасям напрежението и зора покрай външните оценявания. След миналата година с на Коко матурите, си бях обещала за Бела няма да направя абсолютно нищо, т.е. няма да не направим и 1 тест вкъщи..... Ето, промених си решението, но не смятам да стигам в каквато и да било крайност. Освен всичко, днес е и почивен ден и искам да се мотам...... Просто да се мотам!!!

Хайде, хубав ден на всички от мен!! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

В 16 ч. очаквам клиент за хороскоп вкъщи. Хри и Алекс са навън. А аз слушам ето това и се настройвам на работна вълна:

[youtube]e7adDceI0M4[/youtube]

Нели, снимките са чудесни! Личи си колко хубаво сте си изкарали! :524 Цвет, и аз днес чистих у дома, но си имах страхотен помощник :1209 - Алекс пусна прахосмукачката и избърса праха, а аз измих пода, полях цветята, простирах пералня, сготвих обяд и вечеря, и така смогнах с всичко :1216 Както се казва - готови сме за предизвикателствата на новата работна седмица. Хубав почивен понеделник на всички желая! Довечера са "Като две капки вода", напомням за заинтересованите.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, и аз си имам помощници както в разхвърлянето така и в прибирането :lol:
Чери, то и аз се опитвам да не се филмирам и напрягам много покрай външното оценяване, но май не ми се получава.Увеличихме допъллнителните уроци по математика тази седмица + решаване на една камара тестове.Уж съм спокойна, но не съвсем :1062 И да не забравя да кажа, че много се радвам на хубавата Бела, която успя и тази година да мине между капките :954
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Чери, Цвети, сърдечно ви благодаря за красивите думи и пожеляния за празника на Гого! Дано всичко се сбъдне! :D Бъдете и вие и вашите семейства здрави и щастливи! :329

Стискам палци и пожелавам успех на всички деца, на които им предстои така нареченото ВО! Нека се справят успешно и това да им отвори вратите към нови възможности и предизвикателства!
При нас в последните седмици също малко се напрегна обстановката около ученето на уроци, писане на домашни и оценки! На Георги класната, която им предаваше по основните и най-важни предмети излезе в болничен.И така вече от няколко месеца постоянно сменят различни учители, кой за повече, кой за по-кратко, но е факт, че това оказва влияние върху децата, дисциплината в клас пострада, оценките са под всякаква критика! Предпоследната учителка ги затрупваше с домашни като наказание за лошо поведвние в час, а последната не им дава абсолютно никакви домашни!!! На последното контролно по математика децата масово са изкарали оценки равносилни на 2-ки, едно единствено момиче има 8 и моят Гого -6,5! И какво следва??? Нямало да зачетът контролното, ще правят ново! Ядосвам се! Вместо да се обърне повече внимание на материала, на дисциплината в час, да праввт повече упражнения и да им дава все някакви домашни, учителката решава просто да не зачете резулататите! За мен не е правилно, надявам се час по-скоро да се завърне титулярната им класна и всичко да влезе в ред!
Ще намина насам отново скоро!
Всичко хубаво, момичета! :923
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Боже, мили!!!! Момичета, видяли ли сте облаците тази сутрин?!?! Или поне тези над София? Цветът им е в нюанса на минимум 3-дневна синка - мораво патладжанени... Това време съвсем се изуми :lol: :lol: .

Добро утро! :954. Сега пиша само набързо от тела, после повече.

Публикувай отговор