На 27 юли, петък, 9 часа - устното интервю.
Веднага след интервюто ще се проведе и писменият тест.
Къде беше на интервю, Деска?Kleo написа:Поканиха ме на интервю днес от 14.30 часа
Деска, не виждам причина да ти е тъжно от това как изглежда темата. Просто сме различни - виждам и разбирам, че за теб работата е важна. Сигурно дори много важна. В моя живот обаче.... тя е на фон - фон на всичко останало. Нямам никакви амбиции за кариерно развитие. Имам желание да ставам все по-добра в 2-3 области. И ставам по-добра в тях. Но само толкова. Някак си..... това хич не ми е важно. И подозирам, че затова и не пиша. Знаеш - мен нещо вдъхнови ли ме, не пропускам да го споделяKleo написа:Тъжно ми е малко, че с времето се получи сякаш така, че обсебих тази хубава тема за работата. Много ми се иска и вие да пишете в нея! Да споделяте за професиите си, за кариерното си израстване, за основните ви ежедневни задачи и ангажименти... Така ще обогатим това пространство
Баш така, Десита.Kleo написа:Добре, Ани, щом казваш - няма да тъжа за темата. Ще си пиша в нея. А пък който почувства желание или нужда - добре е дошъл, нали така?![]()
![]()