тъй тъй,
не ми остана време да влезна и да драсна какви съм ги сътворила от понеделник насам
такааа, едното е че започнах от началото програмата, и този път ще карам подред. Абе пак са си труднички да му се незнае....чатаруанга на втора тренировка по никакъв начин не мога да изпълня без да си счупя ръцете

нооо не се и напъвам, правя си подскоците от лицева опора и това е...интересно ще е второто завъртане на тази програма, че може и трето да направя.
Отделно от понеделник реших да включа още едно предизвикателство
за повдигане на дупето и стягане на краката
Така, че 2 дни изпълних и вече си усещам как ме болят краката, но не задната част а предната. Няма начин да няма начин да си стегна дупето, аааа махаааа...

Тамън за ските ще се подготвя доста добре физически с клекове и упражнения за краката, защото за там ще си трябва.
Цвети, поздравления за чатаруангата, много се радвам да прочта напредъка ти и никакви такива да не ги ръсиш повече, че напредъга ти бил малък, айдееее бе, ще омаловажаваш ти напредъка който имаш .... аааааааа
Работа по усъвършенстване винаги ще има, ама винаги...
cvety_rz написа:Да не ви споменавам какви лазани, пици и кексове се включиха непредвидено
е хайде сега, то пък понякога е простено човек да се отпусне, не си го слагай на сърцето....беше ли ти кеф да си хапнеш от всичките тези неща? Ако да, значи си постигнала разтоварващото усещане за душичката и сега стягаш хранителните навици и продължаваш с пълни сили напред
cvety_rz написа:ли, възхищавам ти се.Аз ако бях слаба не знам дали бих се амбицирала толкова много да тренирам.Харесва ми, че не се примиряваш и обръщаш внимание на детайлите.
Благодаря ти! Да ти кажа, лесно е човек да се отпусне и да мине от едно състояние на тялото в друго състояние. Аз лично харесвам да се чувствам по-стегната и здрава и виждам още колко много работа има, така че няма отказване. Колкото повече напредваш, толкова повече искаш да имаш стегнато, а не отпуснато тяло. А това става с трениране. Важното е човек сам да знае къде иска да стигне и да върви по този път напред.