Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Моята тренировка

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
cvety_rz написа:Следя се и внимавам.Следете ме и вие :mrgreen:
Следя те! Следя..... ! Следя, следяяя...... ама къде си, Цвети?!? :1062 :1062

Аз може и да се майтапя на Цветин гръб :lol: , но съвсем сериозно след края на фит 30 ще си дам седмица почивка без тренировки. Може даже и 10 дена. И от нова година ще тренирам по-малко. Много са причините за това ми решение. Ала една от тях е именно претренирането!!!!

Иначе аз днес си направих тренировката за горна част. Много добре ми дойде. Но имам мускулна в тазобедрените стави от вчерашните скокове-звезди и какво ли още не.... Направо ми е звездно отвсякъде! :1062
Ааааа, тук съм,тук съм :954 при мен определено умората се натрупва вече.Ако ме видите към 15 часа на работа.Така ми се придрямва и вечер съм като талпа.Лягам и заспивам още в движение :1062 И аз чакам да го изкарам Фит 30 да почина малко и да мина на седмичните тренировки 3 ниво.А живот и здраве март,април и май смятам да повторя Фит 30,но трето ниво.Така ги планирам нещата, но каквото сабя покаже.
Ели, както ги усещаш нещата така ги направи.Все пак ти си се усещаш най-добре.
Чери, а ти как успяваш с тичането и 3 ниво после направо акъла ми не го побира :1044
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Днес реших без да се каня много да експериментирам.Направих 10 клека с Калинчето, която беше на раменете ми.За справка я изтеглих 25,6 оки наядена облечена и напита.После 3 клека със Симчо, който е 29,8 кг.Щях да направя и пове с него, но той се страхуваше и го пуснах.За справка само преди повече от година не съм си и мислела, че ще мога да правя нещо такова не,че ми е било като цел де.Днес просто се сетих и го изпробвах.Харесва ми да съм силна и по-раздвижена и да не се задъхвам от мисълта за стъпала примерно.Облякох и един сукман къс от слабите ми години.Добрата новина е, че го облякох.Е не ми стои както преди, но пък влизам в него :mrgreen: Точно такива моменти ме карат да се усмихвам и да съм щастлива.Имало е моменти, когто не ми се е тренирало, но съм го павила, имало е моменти, когато ми се искало да се "намуам" със сладко, но не съм го правила и въпреки това сякаш нещата са си оставали същите.Да ама не!Променита са малки незабележими, но когато се натрупват във времето си личат и си даваш сметка, че всяко услие си е струвало и не е било напразно колкото и да е изглеждало такова на момента.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

СТРАХОТНА СИ, ЦВЕТКА!!! :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

хей

Цвети, много се радвам на тези редове, които си написала. Браво на успеха, защото това си е успех.
Че кой не е имал такива дни в които не му се спортува или иска да тегли майната на висчко и да се отпусне, пък после да му мисли - но не го прави и не се предава пред изкушенията и трудностите :922 :922

Днес направих последната тренировка от програмата и си знаеш, че ще е трудна. Исках да я направя уикенда, но нямах физическата възможност за нея и реших, че ще е днед. Разказа ми играта. Нямах поуър много, камо ли за дълга тренировка, която от 52 мин. стана на час и половина, но трудно и тегаво реших, че няма да се отказвам, все поне до някъде ще стигна, но я направих цялата. Вир вода бях, уморих се зверски, но я направих и съм доволна. Вярно, че модифицирах на половината от упражненията, но това далеч не означава, че не се натоварих...много добра програма, много ми хареса цялата. Определено се чувствам по-стегната и упражнения от поза дъска ми станаха любими, а преди много много не ги обичах. Определено има напредък и ще завъртя още един кръг, но този път ще почна от началото а не хаотично избиране на тренировка. :221 :221
Решила съм, че до другото лято ще си стегна и оформя дупарата и ще правя изолирани упражнения само за това място, защото ми е от проблемните. Много искам да имам хубаво оформено и стегнато дупенце :954 :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цветкаааааа, какво правиш ти?! :1062 :1062 Вече клякаш с лост, както се казва по професионалному :221 .... Толкова хубав, мотивиран и светъл пост си написала, че не искам да пиша дълго след него!!! Искам да кажа само, че промяната ти е видима!!! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Лост и то какъв :1028 :mrgreen: Благодаря на всички за милите думи.И понеже последно време все се похвалвам с това онова да не останете с погрешно впечатление, че съм станала някоя съпер гърла, която се справя със всички упражнения и е дъ бест.Нищо подобно!Просто имам малки напредъци и ги споделям.Днес например на изото се справих с чатурангата първата серия.Издържах си всичките 40 сек, но на втората успях само 10.Първият път обаче издържах само 10 на първата серия а втората я пропуснах..Отчитам напредъка, но отчитам и още колко много работа имам по и над себе си :1209
Да не ви споменавам какви лазани, пици и кексове се включиха непредвидено в хранителния ми режим през почивните дни :221
Ели, възхищавам ти се.Аз ако бях слаба не знам дали бих се амбицирала толкова много да тренирам.Харесва ми, че не се примиряваш и обръщаш внимание на детайлите.
Чери, днес правя точно месец с Фит 30.Нали започнах по-късно и тренирам 4 дена в седмицата та ми е по- бавно темпото, но искам да ти кажа благодаря за всичко :922 Много,много се радвам на тренировъчната си програма.
Бъни, :922
Деси и за теб :922
ellyto

Мнение от ellyto »

тъй тъй,

не ми остана време да влезна и да драсна какви съм ги сътворила от понеделник насам :221 :221
такааа, едното е че започнах от началото програмата, и този път ще карам подред. Абе пак са си труднички да му се незнае....чатаруанга на втора тренировка по никакъв начин не мога да изпълня без да си счупя ръцете :221 :221 нооо не се и напъвам, правя си подскоците от лицева опора и това е...интересно ще е второто завъртане на тази програма, че може и трето да направя.
Отделно от понеделник реших да включа още едно предизвикателство за повдигане на дупето и стягане на краката
Така, че 2 дни изпълних и вече си усещам как ме болят краката, но не задната част а предната. Няма начин да няма начин да си стегна дупето, аааа махаааа... :221 :221 Тамън за ските ще се подготвя доста добре физически с клекове и упражнения за краката, защото за там ще си трябва.

Цвети, поздравления за чатаруангата, много се радвам да прочта напредъка ти и никакви такива да не ги ръсиш повече, че напредъга ти бил малък, айдееее бе, ще омаловажаваш ти напредъка който имаш .... аааааааа :224
Работа по усъвършенстване винаги ще има, ама винаги...
cvety_rz написа:Да не ви споменавам какви лазани, пици и кексове се включиха непредвидено
е хайде сега, то пък понякога е простено човек да се отпусне, не си го слагай на сърцето....беше ли ти кеф да си хапнеш от всичките тези неща? Ако да, значи си постигнала разтоварващото усещане за душичката и сега стягаш хранителните навици и продължаваш с пълни сили напред :922 :922
cvety_rz написа:ли, възхищавам ти се.Аз ако бях слаба не знам дали бих се амбицирала толкова много да тренирам.Харесва ми, че не се примиряваш и обръщаш внимание на детайлите.
Благодаря ти! Да ти кажа, лесно е човек да се отпусне и да мине от едно състояние на тялото в друго състояние. Аз лично харесвам да се чувствам по-стегната и здрава и виждам още колко много работа има, така че няма отказване. Колкото повече напредваш, толкова повече искаш да имаш стегнато, а не отпуснато тяло. А това става с трениране. Важното е човек сам да знае къде иска да стигне и да върви по този път напред. :922 :922
ellyto

Мнение от ellyto »

ей днес няма никой тук?
Къде сте?
Снощи направих ден 3 от предизвикателството с клековете и хип тръстовете...малиии, трудна работа е, но не е непоносимо, което ме радва, защото показва, че съм заякнала.
Днес правих третата под ред тренировка от Румфит-а - да ви кажа не виждам да има градация на упражненията по трудност :221 :221 трудно си е и още как, още от самото начало. Даже си мисля, че последните тренировки от програмата са по лесни от упражненията в началото. но може нещо аз да съм сбъркана :221 защото на мен лицевите са ми най-ужасяващите упражнения, и чатаруанги и подобни на тези упражнения.
Как сте вие? Чери, Цвети - къде сте?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:..... защото на мен лицевите са ми най-ужасяващите упражнения, и чатаруанги и подобни на тези упражнения.
Как сте вие? Чери, Цвети - къде сте?
Тука съм и аз след серията от лицеви от днешното видео..... правя си ги от коляно и хич не ми пука. Скоро няма да се пусна на истинска лицева и без това са ми мега трудни, а тъкмо си имам и извинение. :1062 :1062

Днес имахме нова тренировка за горна част и тъкмо си мислех, че не е много трудна и взе че...... се сговняса направо :1062 :1062 :1062 ..... Такива рамене съм направила, че не е истина.... иначе ръцете ми точно под бицепса си висят като ги вдигна водоравно, но.... раменете са даже и с релеф :221 :221 .....

Ели, да ти кажа... и на мен последните тренировки от РумФит-а ми се струваха по-лесни от първите.. Обаче дали пък не е защото все пак вече си позаякнала?!?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

cchery написа:Обаче дали пък не е защото все пак вече си позаякнала?!?
да ти кажа не знам дали има голяма връзка с клековете или просто защото са си трудни :221 :221 е вярно имам някакъв напредък, виждам го, не спирам за чак толкова дълго да си почивам между и по време на упражненията :221 ако това ще се вземе за напредък, значи имам такъв :221 :221
Аз дори и лицевите от коляно не ги правя до долу, просто защото като има много повторения, аз не мога да ги издържа и ми действат смазващо, а това не ми помага, за това натискам колкото мога, но не се насилвам, колкото толкова.

Значи викаш се сговняса, какви упражнения включва това сговнясване :221 :221 Браво за релефа на рамото, супер звучи
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Иха, Чери, браво за раменете.Толкова усилия полагаш и се радвам да чета за постигнати резултати.
Ели,не ги мисли тиля лицеви.Колкото толкова.Някой ден и това ще стане.
Аз пък за пореден път се убеждавам, че след странична дъска ме боли операцията и за сега се отказвам от нея.Обещала съм си този път без глупусти и с разум.
Публикувай отговор