Kleo написа: ↑15 Май 2015, 09:15
Цитат от 21.02.2013 год., постингът е на тита до мен, след като й бях посочила датата си на раждане /искам да си го имам в личния дневник, за да не губя поглед от него, а и става дума за дълъг период от време за напред/:
tita написа:...Деси, Съдбовния ти път изисква да работиш и да раздаваш знанията си на обществото и на хората, предвид това, много точно си намерила професията си. Няма да се впускам в подробности от хороскопа ти, ще се спра на житейските ти периоди. Първият, от които е приключил на 25-тата ти година. Бил е много труден, изпълнен с много изпитания и трудности, които сякаш от нищото са изниквали пред теб. Не е бил подходящ за създаване на семейство, защото е трябвало освен с всичко останало да се справяш и с трудностите в живота и на твоя съпруг. Този период е изисквал от теб да работиш много, да изпиваш всичко в детайли,да постигаш всичко с цената на много преодолени пречки. Вторият ти житейски период е започнал с навършване на 25 и е продължил до 34-тата ти година. В тези години е трябвало да се отдадеш на развитие в професията. Това е бил период, подходящ за постигане на материална стабилност и успехи. По отношение на брака, не е бил от подходящите за теб периоди за хармонично и стабилно семейство, освен ако със съпруга ти не сте се събрали, следвайки лична материална изгода, т.е. брак по сметка. С навършване на 34 си преминала в третия си житейски период, който ще продължи до 43-тата ти година. Това е периода ти на мощно събуждане и истински добри и щастливи моменти. Сега имаш възможност да се срещаш с много хора, да създадеш приятелства, които ще ти носят положителни емоции. Сега вероятно и ще срещнеш човека, с който да създадеш семейство. Така,че ...мила моя, предполага се не така труден за теб развод. Съдбата ще ти помага, но все пак имай едно на ум, за да не градиш лоша Карма със съпруга ти, с който все пак ще имате да изглаждате натрупаното от този живот, в някой от следващите си прераждания. След 43-тата ти година, навлизаш в четвърти период, в който ще трябва да поставиш ново начало в живота ти - може би нова успешна дейност, бизнес, живот в нов град, ново място или ... кой знае какво, но новото начало ти е заложено за тогава.
ТИТА, БЛАГОДАРЯ ТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ТРУДА, КОЙТО СИ СИ НАПРАВИЛА ДА МИ ВИДИШ НЕЩАТА, И ДА МИ ГИ СПОДЕЛИШ !!!
ТИТА !!! Няма я отдавна във форума, но тези нейни думи са СЪХРАНЕНИ тук

И така, оказа се безумно ПРАВА. Сега съм на 43. И ето го моето ново НАЧАЛО:
Промених дома си. Живея на съвсем различно, ново място. В общежитие в комплекса на слепите в София. В стая, бивша ергенска квартира. Която все повече се превръща в уютно семейно гнезденци.
С нов мъж съм. Годеница съм му. Ще се женим през февруари догодина. Мога да изпиша много за него, но засега само едно - близки сме от 7 години. Приятели. А сега - почти съпрузи вече.
Нова работа не ми се очертава. Макар че започнах да ПИША така, сякаш за първи път ще ИЗДАВАМ творбите си.
Друго ново? - Алекс навършва 17. Има сериозно гадже. Остана да живее при баща си. Трябваше да преглътна и това. Че не живея вече със собствения си син.
Още ново? - да. Бях бременна за 2 седмици. Загубих ембриона си. АГ го потвърди. Но с моя нов мъж желаем да създадем семейство - щастлив брак със здрави и щастливи деца. И родители.
Та ... дали има нещо НОВО при мен, след като навърших 43 години?! Да? Мда, и аз така мисля, приятелки!!!