Личен дневник Kleo

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Личен дневник Kleo

Мнение от Kleo »

Ще го актуализирам скоро, че много писах поезия тези дни :954 :954 :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Хм, сякаш има ново летоброене, възникнало точно 2 месеца след края на последната ми депресия:

23 юни, сряда - :329 :329 :329

27 юни, неделя - :329 :329 :329 ... 28 юни, понеделник - пак :329 :329 :329

29 юни, вторник - :329 :329 :329

Дано това нашето няма край, дано това е само Началото! :940 :940 :940

Последно промяна от Kleo на 29 Юни 2021, 20:20, променено общо 3 пъти.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Щастлива съм. Много съм щастлива. За първи път съм лудо влюбена и обичам човек, който ми е приятел от 6-7 години, но такъв, който е ПО-ВЛЮБЕН дори и от мен. Луд за трима. Такъв си го поръчах, такъв си го получавам. От седмица време. Нели беше убедена, че когато истински обикна най-после самата СЕБЕ СИ, е неизбежно и само въпрос на време да го срещна. Не й повярвах... А той... през цялото време е бил тук, на ръка разстояние, обичал ме е, чакал ме е търпеливо да си премина през болките, изпитанията, сълзите, да си поотгледам детето... и чак ей сега си показа истинските намерения и чувства, крил ги е точно 7 години.

7 дълги и запомнящи се години на приятелство и емоционална близост с него. Била съм сляпа, момичета. Кой ВСЪЩНОСТ ме е обичал ИСТИНСКИ през цялото това време. Но е било за ДОБРО. Той е възмъжал, преборил се е с личните си вътрешни демони... аз също съм отработвала разни стари рани и травми. И така... все по-добре съм. На 43 съм. Той е на 36. Ерген, без деца. Засега. Иска да се оженим в близките месеци, а след това и да имаме и наше си дете. Познава и Алекс. От години са си приятелчета из Мрежата. Просто е възхитително как Шефът Горе нарежда нещата понякога, като първо ги разбърква до Хаос и Смес от Сълзи и Горчилка.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сгодени сме. Засега тайно.
12 дни от началото на връзката.
Знаят няколко човека, които ни подкрепят.
Хри ще разбере след второто ни море.
Тоест след 2 август. И ще се изнеса преди 9 август.
Защото дотогава ще ми е отпускът.
Щастлива и влюбена, обичана и обичаща съм.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа: 04 Юли 2021, 21:04 Сгодени сме. Засега тайно.
12 дни от началото на връзката.
Знаят няколко човека, които ни подкрепят.
Хри ще разбере след второто ни море.
Тоест след 2 август. И ще се изнеса преди 9 август.
Защото дотогава ще ми е отпускът.
Щастлива и влюбена, обичана и обичаща съм.
Деси, чета те и мисля, че имам дежавю... Много неща се въртят из главата ми, които бих искала да ти кажа... Но знам, че няма да чуеш, камо ли да вникнеш.

Естествено е да се радвам на твоето щастие и радост - та за какво живеем иначе?! Със сигурност не е, за да се мъчим.... Но съвсем честно ти казвам - в този случай съм по-скоро притеснена, да не говорим за това колко съм скептична.

И все пак - не виждам причина да бързаш с годежи и сватби. Последния път по тази схема ти се наложи да изплащаш заем към банка.....

Знам, че ще ме прочетеш много внимателно. Сигурна съм. Дано съм ти някакъв вид коректив. :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, благодаря ти.
Прочетох те внимателно.
Вземам предвид думите ти.
Защото зная, че ми мислиш доброто и само доброто.
Защото знам, че критичността ти е породена от загриженост.
Защото си ми приятелка от дълги години.
Защото в тях има резон. И смисъл. Отговорих подробно в общата тема.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сгодена от 3 юли.
Живееща с него от 8 юли.
Дата за сватбата - 25.02.2022 г.
Бях бременна. Закратко. От раз.
3 положителни теста през 3 дни всеки.
Радост и Любов. Последвани от усещане за загуба :(
2 отрицателни теста след положителните. Тъга...
Било биохимична бременност според моята АГ.
Случвало се. Прекъсване в самото начало.
Следствие малформация или бъг в системата.
Преглед и консултация при моята АГ - сега на 5 август.
Чакаме. Надяваме се. Ще отидем двамата.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Kleo написа: 15 Май 2015, 09:15 Цитат от 21.02.2013 год., постингът е на тита до мен, след като й бях посочила датата си на раждане /искам да си го имам в личния дневник, за да не губя поглед от него, а и става дума за дълъг период от време за напред/:
tita написа:...Деси, Съдбовния ти път изисква да работиш и да раздаваш знанията си на обществото и на хората, предвид това, много точно си намерила професията си. Няма да се впускам в подробности от хороскопа ти, ще се спра на житейските ти периоди. Първият, от които е приключил на 25-тата ти година. Бил е много труден, изпълнен с много изпитания и трудности, които сякаш от нищото са изниквали пред теб. Не е бил подходящ за създаване на семейство, защото е трябвало освен с всичко останало да се справяш и с трудностите в живота и на твоя съпруг. Този период е изисквал от теб да работиш много, да изпиваш всичко в детайли,да постигаш всичко с цената на много преодолени пречки. Вторият ти житейски период е започнал с навършване на 25 и е продължил до 34-тата ти година. В тези години е трябвало да се отдадеш на развитие в професията. Това е бил период, подходящ за постигане на материална стабилност и успехи. По отношение на брака, не е бил от подходящите за теб периоди за хармонично и стабилно семейство, освен ако със съпруга ти не сте се събрали, следвайки лична материална изгода, т.е. брак по сметка. С навършване на 34 си преминала в третия си житейски период, който ще продължи до 43-тата ти година. Това е периода ти на мощно събуждане и истински добри и щастливи моменти. Сега имаш възможност да се срещаш с много хора, да създадеш приятелства, които ще ти носят положителни емоции. Сега вероятно и ще срещнеш човека, с който да създадеш семейство. Така,че ...мила моя, предполага се не така труден за теб развод. Съдбата ще ти помага, но все пак имай едно на ум, за да не градиш лоша Карма със съпруга ти, с който все пак ще имате да изглаждате натрупаното от този живот, в някой от следващите си прераждания. След 43-тата ти година, навлизаш в четвърти период, в който ще трябва да поставиш ново начало в живота ти - може би нова успешна дейност, бизнес, живот в нов град, ново място или ... кой знае какво, но новото начало ти е заложено за тогава.
ТИТА, БЛАГОДАРЯ ТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ТРУДА, КОЙТО СИ СИ НАПРАВИЛА ДА МИ ВИДИШ НЕЩАТА, И ДА МИ ГИ СПОДЕЛИШ !!! :922
ТИТА !!! Няма я отдавна във форума, но тези нейни думи са СЪХРАНЕНИ тук :922 И така, оказа се безумно ПРАВА. Сега съм на 43. И ето го моето ново НАЧАЛО:

Промених дома си. Живея на съвсем различно, ново място. В общежитие в комплекса на слепите в София. В стая, бивша ергенска квартира. Която все повече се превръща в уютно семейно гнезденци.

С нов мъж съм. Годеница съм му. Ще се женим през февруари догодина. Мога да изпиша много за него, но засега само едно - близки сме от 7 години. Приятели. А сега - почти съпрузи вече.

Нова работа не ми се очертава. Макар че започнах да ПИША така, сякаш за първи път ще ИЗДАВАМ творбите си.

Друго ново? - Алекс навършва 17. Има сериозно гадже. Остана да живее при баща си. Трябваше да преглътна и това. Че не живея вече със собствения си син.

Още ново? - да. Бях бременна за 2 седмици. Загубих ембриона си. АГ го потвърди. Но с моя нов мъж желаем да създадем семейство - щастлив брак със здрави и щастливи деца. И родители.

Та ... дали има нещо НОВО при мен, след като навърших 43 години?! Да? Мда, и аз така мисля, приятелки!!! :922 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Много неща преживявам и изживявам напоследък.
И как няма да е така, предвид новите житейски обстоятелства?
Живея на ново място, с нов мъж, а и свиквам, че Алекс не живее заедно с мен!

Дали ми е хубаво? Да.
Дали ми е страшно? Мъничко.
Дали съжалявам за нещо? Не. Няма за какво просто.

Дали искам доброто за Хри? - Определено Да.
Дано намери истинската и подходящата за себе си!
В наталната му карта е "написано" - два брака да има, дай, Боже!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Публикувай отговор