Бяла ЗИМА - студ и сняг - във бърлогата сме пак :)

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Бяла ЗИМА - студ и сняг - във бърлогата сме пак :)

Мнение от Ver »

dexter написа:Лека (и топла) нощ от мен!
Мерси Декс :)
Аз от безидейност (и яд, че не можем да се
забавляваме всички :126 и че тъпея)
сложих 2 тави мъфини във фурната.
И после ще преям от мъка :423
Айде лека и от мен!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ох, сто пъти поствах един линк и не ще и не ще. Ванче, във Фейса виж страницата на Старият дюкян. Там има носии, но не знам дали са ви в бюджета.
Освен това скоро от училище ще поръчваме за децата и ще имам повече информация.
Последно промяна от Сиренце на 08 Яну 2017, 22:22, променено общо 1 път.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Верка, Декс, вие просто....... ме разбихте с това:
dexter написа: Но след две тави изпечени курабии и кексчета съм доволно загрята :plezya se .
Ver написа:Аз от безидейност (и яд, че не можем да се забавляваме всички :126 и че тъпея) сложих 2 тави мъфини във фурната. И после ще преям от мъка :423
:1139 :1139 :1139 :1139 :1139 :1139 ........

Добре, де!!!! Ми сетете се в такива случаи, че имате приятелка(и), които от безидейност и мъка дори и това не биха направили, но мноооооооооого биха се зарадвали да консумират нечия подобна "скука" :221 :221 :221 ... Макар точно днес да няма от какво да се оплаквам, защото..... майката на моята приятелка беше направила страхотни домашни сладкиши - като от едно време - и аз взех, че си хапнах.... Кво да се прави?!

Вер, иде ми да ти предложа утре да му направим едни кънки на Ариана, само дето не знам........ дали няма ми е студено, междувременно, щото така се опорочава всяка радост......

Другото за казване е, че...... предлагам да се видим на 16-и, понеделник, по-идната седмица!!! Трябва сами да си определим часа и ресторантчето..... И ще ни стане готино!!!!

Верче, извинявай, но...... вашият заек..... той до днес на открито на терасата ли е бил?! И в клетка ли го държите?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

А нашето куче пък е с хрема :1215 . Втори ден киха здраво и осополивя навсякъде. Иначе е весел, няма температура или други притеснителни признаци на заболяване. Мисля, че е настинал. Дано се оправи, че в тоя студ не ми се ще да търся и ветеринар.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Цони, много благодаря за Старият дюкян!
Аз във фейса не се бях сетила да търся, явно изоставам .... :lol: Разгледах вече, много ми харесаха ризите. За цената - не знам, на мен ми се струват разумни тези цени, но утре ще говоря с майка ми, нали все пак тя държи да ги купи. В никакъв случай не искам да ги натоварвам с излишни разходи като знам колко са им скромни приходите, за това ще търся още. Ще изчакам и Вер да попита хореографката :), Цони, ако не те затруднявам ще ми драснеш ли и ти някой ред ако разбереш нещо допълнително около вашата поръчка?

А пък Чери просто ми взе думите от устата отностно мъфините и курабииките... :1062
Да "почерпите" другия път :222

Цони, бързо да оздравява кученцето...!

Вер, ние семейно много обичаме да играем на "Не се сърди, човече", въпреки че децата са малки и винаги има някой да се сърди... :1062 Но пък твоите момичета са по-големи, не знам дали би ги заинтригувало...

Аз и Гого днес след обяд излязохм на дъъъълга разходка сред природата. Първо видяхме 24 диви прасета, а после и стадо диви козички! Много са красиви! Само да не бягаха толкова бързо, че да може човек да им се порадва за повече време. Всичко това ще ми липсва един ден като се преместим...
Като се прибрахме се отдадох на приготовления за утрешния учебен ден - гладене на дрехи и подреждане на чантата на Марти, добре че Гого си приготвя неговата сам :lol: . Вие сте си добре, увеличиха ви ваканцията, а ние от утре стартираме отново.... :cry:
Никога не е късно за ново начало!
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:.... вашият заек..... той до днес на открито на терасата ли е бил?! И в клетка ли го държите?!
Разбира се, че на открито.
Все пак е заек :)
Не стои в клетка, той е свободен (относително, де :1062 ).
Ходи си по целия балкон,
в един шкаф сме му направили къща
със стериопор и вата.
Още 1-2 нощи ще нощува в кухнята,
като гледам прогнозите.

Ванче, никакви (почти) игри не ни се получват -
Ава изобщо не обича да играе, защото цитирам:
"Все някой печели." Това значи, че все някой губи,
а понякога това е тя. Тя иска само да взима/да има.
затова не обича да играе на игри.

Аз днес геройски се успах!
Станах в 8.30 :fan
Отивам на работа.
Опа, стигнах :221

Хубав ден на всички :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Опа.... прибирам се от годишния ми профилактичен мамалогичен преглед. Киста тук, киста - там, 1 по-големчък лимфен възел, друг по-малък за цвят :D , но всичко ми е наред. :1216 :1216. Доволна съм, че го минах този преглед. Препоръчвам лекарката, при която ходя :954 , ако някоя от вас няма избран такъв специалист. Междудругото, Цветка, тази лекарка се каза състудентка с d-r Алайков :222 и каза да го поздравя, ако ходя при него :1062 . Но аз не съм се засилила, както, вярвам, и ти :lol: !
Ver написа:
cchery написа:.... вашият заек..... той до днес на открито на терасата ли е бил?! И в клетка ли го държите?!
Разбира се, че на открито.
Все пак е заек :)
Е пък какво като е заек?!?! :221 Предполагам, че не е полярен?!?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

cchery написа: Предполагам, че не е полярен?!?!
Вече е :221
Днес е много по-топло.
Осезаемо е.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ver написа: Отивам на работа.
:955 :955 :955 Голям кеф викаш...бързо стигаш.. :1062 :1062 :1062
При нас новият хит е да правим упражнения заедно.Определено е забавно не за друго, а защото е тясно кой къде и в кого се бута :plezya se
Чери, радвам се, че резултатите от профилактичния преглед са добри.Тези оголемени лимфни възли са ти от преди години имам спомен :?: Аз съм добре и дано не ми се налага среща с д-р Алайков.Не, че имам нещо против човека де :mrgreen:
Ванче, в Бг е невъзможно да видиш толкова диви прасета заедно, защото има много ловци и ловни дружинки :126
Вчера да не е бил ден на печива :1044 Опекох два вида хляб и баница, но ако имахме и кексчета нямаше да е лошо :1062
Цони, онова малко сладко кученце, което си бяхте вземали миналата година около форумната среща ли е хремаво ?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Я сега да ви обърна по-сериозно внимание, че днес само от тела пиша.... и никак не ми се получава както искам?!
cvety_rz написа:
Ver написа: Отивам на работа.
:955 :955 :955 Голям кеф викаш...бързо стигаш.. :1062 :1062 :1062
:955 :955 :955 :955

С ето това горното исках да завърша предишния си пост, ама влакът ми стигна на станция Малинов...... и си изтървах и телефона, докато се оправях да слизам..... и въобще.... мразя да пиша през него!!! Но, да... и на мен ми стана много смешно. И поради още нещо - сутринта в чата Елито ми пише - "Днес ще ходя пеш на работа"..... Мисля си, то и аз ще ходя пеш, ама моите 7 минутки до офиса броят ли се въобще?! Е......., след теб, Верка, мога уверено да кажа, че... 7 минутки са си 7 минутки.... :221 :221

cvety_rz написа:При нас новият хит е да правим упражнения заедно.Определено е забавно не за друго, а защото е тясно кой къде и в кого се бута :plezya se
Хахаха....... Цветка, обясни ми, моля те....... къде точно ги правите тези упражнения..... :221 :221 .

cvety_rz написа:Чери, радвам се, че резултатите от профилактичния преглед са добри.Тези оголемени лимфни възли са ти от преди години имам спомен :?: Аз съм добре и дано не ми се налага среща с д-р Алайков.
Ами, да - така е за лимфните възли. Единият, който е на врата, аз го открих още през 2012 и така стигнах до Алайков. Този под мишницата е от 2014.... или поне тогава го видяха, но кой знае и той откога е....., защото преди не бяха ме преглеждали с ехото под мишниците. Хубавото е, че няма промяна нито в структурата, нито във формата, нито в размерите.
Ванчето написа:Аз и Гого днес след обяд излязохм на дъъъълга разходка сред природата. Първо видяхме 24 диви прасета, а после и стадо диви козички! Много са красиви! Само да не бягаха толкова бързо, че да може човек да им се порадва за повече време. Всичко това ще ми липсва един ден като се преместим...
Ванче, това наистина е гледка, която тук..... няма как да видиш!!! Прекрасно е че можеш да я покажеш на детето! :954
Ванчето написа: Като се прибрахме се отдадох на приготовления за утрешния учебен ден - гладене на дрехи и подреждане на чантата на Марти, добре че Гого си приготвя неговата сам :lol: . Вие сте си добре, увеличиха ви ваканцията, а ние от утре стартираме отново.... :cry:
Дааа......., много се израдвах на това допълнение към ваканцията!!! Досега, откато Коки е ученик, такова нещо не беше се случвало....., а аз само бях разказвала за дървените ваканции в моето детство. Е......, сега вече знаят! :954
Ванчето написа:Благодаря и за пожеланията и за това, че ме смяташ за добър човек! Без дори да ме познаваш лично!
:923 :923 :923

Знам ли вече?! Имам чувството, че те....... познавам :954 :954 .

Варненки :954 , Нелка, Декс, как са виелиците при вас?! Нещо ново под слънцето, около морето...... :lol:

Верче, да вкараш горкото същество на топло :cry: - и то душа носи..... Бива ли такова нещо?! Навън е много студено в момента.....

Ние днес водихме наш Артьо на ветеринар - на двете предни лапи по 1 нокът е прораснал и съответно се беше забил в меката възглавничка отдолу на лапичката и бяха подути и двете... Та му рязаха ноктите, вадиха забитите нокътчета, бръснаха го между пръстите на лапичките :1069 - то при него косми има сигурно и на вътрешните органи :221 :221 ..... бива персиец, ама...... И сега е малко омърлушен, щото.. си беше стрес, а и го болеше де. Ама сега ще трябва да му промия лапичките - няма начин. Другия понеделник е на фризьор, защото козината по корема му е на фъндъци ЦЯЛАТА!!! Там не ми дава да го реша и това е....... Как ще се преборвам за това след подстригването, не знам.

Цони, как е Джинджър днес!? Оправихте ли хремата?! ...... Що не пробваш с малко хомеопатия в паничката му с вода?!. Не се майтапя.

Деситко,,, как си?! Драсни 2 реда :954 :954 .

Айде, лека нощ от мен..... и се помолете всички за зайчето на Верката :1140 :1140 :1140 ......

Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Момичета, мисля, че направих една издънка! Служебна е, но е сериозна. Не ми се разказва сега, притеснена съм. :328
Само, МОЛЯ ви, стискайте ми палци утре до обяд, дано да успея да оправя нещата! То даже вече не е "утре", ами си е направо днес.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Заключено