А в село Орлово имаме роднини. И аз съм ходила там.
Да не би да имаме общи познати? Селото изобщо не е голямо!

Благодаря!Estel написа:Cchery, с известно закъснение, честит рожден ден! Бъди себе си, радвай се на всеки миг и преследвай устремно целите си!
Аз съм си свалила ръководството му, което е на чист български език..... и съм направо за бой..., че не го зачитам. Сега в полета на отиване към Чехия успях да прочета 2 много важни неща, които доста облекчиха снимането на ръчен режим.... но при почти 400 страници на ръководството, аз съм изчела 20Estel написа:OFF: Аз също съм с 3300 горе-долу от септември миналата година. И аз за сега повече на автоматичните настройки го карам. Крайно време е да се взема в ръце. Чист мързел си е при мене това.
Детето на моя голяма приятелка се казва Стефан и тази година завършва "Шилер" - 4-и клас е.Estel написа:Стефан е приет в "Шилер"., но кандидатстваме и на други места, че малко сложни са нещата...та ще видим накъде ще ни отвее вятъра...
Цвети, започна се с бъбречната криза преди месец и половина, а наводнението беше миналата седмицаcvety_rz написа:Декс, това всичкото в рамките на колко време се случиМного е неприятно.А относно ходенето на работа определено не си сама
Хубава ми е работата, каквато я искам, и отношенията там се изградиха в положителна посока, но не ми се работи
Нямам угодия