Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
lindorina
Цветна долина в омая

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от lindorina »

[img]http://s14.postimg.org/mxbeqa1p9/11889628_1900740106818153_3679340488274109172_n.jpg[/img]

Само така - да ви покажа една торта! Познайте каква е? :1209
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Хм, нещо съм пропусналаааааа - Зори, браво на теб, браво на вас за срещичката!
А само между другото - тази щаб-квартира, в люляково-лилави нюанси - да не сте си мислили за мен, като сте я избирали :222 Разкажете още моля, или ме насочете къде да чета!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хей, хубави снимки :954 И аз не съм разбрала нещо явно щом Зори си е наела квартира явно ще е за дълго там :1044
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Линди, Цвет, съвсем набързо ще ви обясня за какво иде реч, че имам много задачи. Зори беше в София, за да се обучава за новата работа, която почва при Руми Илиева - повечето познавате Руми!!! Беше на квартира, т.к. обучението й трая 3 дена и трябваше да пренощува някъде. Преди всички да си предложим домовете на Зори, Руми вече й беше организирала, наела и платила люляковата щаб-квартира, за която става въпрос. :) На пъпа на София..... Зори си тръгна вчера. :???:

Линдуша, трябва да честитя сватбата на....?!?! На сина ти предполагам, нали така?! :954 ..... Имам какво да пожелая стига да ми потвърдиш, че за това става въпрос :) ...
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: Линдуша, трябва да честитя сватбата на....?!?! На сина ти предполагам, нали така?! :954 ..... Имам какво да пожелая стига да ми потвърдиш, че за това става въпрос :) ...
Да, Черитке, сватбата е била на сина на Линди. Тя беше качила и снимки във фейса.
Но сега я чакаме всеки момент да ни се похвали, че е станала баба!!! :954
cchery написа: Зори беше в София, за да се обучава за новата работа, която почва при Руми Илиева - повечето познавате Руми!!!
Колко хубаво, още една мецанка ще работи при Руми!!!

Снимките и на мен много ми харесаха!
Момичета, прекрасни сте всичките!!! :923 :923 :923
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Линди, Цвет, съвсем набързо ще ви обясня за какво иде реч, че имам много задачи. Зори беше в София, за да се обучава за новата работа, която почва при Руми Илиева - повечето познавате Руми!!! Беше на квартира, т.к. обучението й трая 3 дена и трябваше да пренощува някъде. Преди всички да си предложим домовете на Зори, Руми вече й беше организирала, наела и платила люляковата щаб-квартира, за която става въпрос. :) На пъпа на София..... Зори си тръгна вчера. :???:

Линдуша, трябва да честитя сватбата на....?!?! На сина ти предполагам, нали така?! :954 ..... Имам какво да пожелая стига да ми потвърдиш, че за това става въпрос :) ...
Много се радвам за Зори :940
Ще чакаме Линди да се похвали.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Да, Чери - позна :) Макар, че това се случи лятото! Благодаря предварително за пожеланията :329 А Бъни също е много права :940
Много се радвам за Зори - това е една чудесна възможност. Браво за организацията ви. И много се радвам също от факта, че има е една сплотеност, която присъства от години и то доста.....помните ли?! :922

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

lindorina написа:Да, Чери - позна :) Макар, че това се случи лятото!
Линди, не съм разбрала навреме, но желая ЛЮБОВ и РАЗБИРАТЕЛСТВО в общ танц с взаимно УВАЖЕНИЕ! :954

А що се отнася до бебето...... ами чакам те да ни напишеш страхотната новина.... :) :) ... и разбира се да споделиш какви са твоите чувства, мисли, емоции, объркване и тиха лудост, когато новият живот те призове като баба! :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

ellyto

Мнение от ellyto »

Привет и от мен,

какви хубави неща прочетох в последните редове,

Линди - честито за сватбата на младежа ти и нека всичко в семейния им живот да е по мед и масло. Ще чакаме да споделиш и следващата хубава новина :222

Зори и Чери, ами благодаря за хубавите думи и определение :954 Няма как да не ми стане мило и хубаво да чуя такива думички.
Ние със Зори изкарахме един много хубав обяд - по точно обедно кафенце в кварирата й миналата седмица. Наистина лилавата квартира беше много хубаво направена, с детайл към всяко едно нещо. малка и спретната квартирка. Супер беше.Беше хубаво след толкова време най-накрая да се запознаем и на живо :1209

въобще миналата седмица беше изпълнена отново с много срещи и прекрасни емоции. ДАже накрая ми дойдоха в повече :221 :221 в същност не самите емоции, ами недоспиването. Аз на такъв график не съм свикнала и ми дойде тежичко. Верно, че си пожелах разнообразие :221 :221 но явно трябва да внимавам повече какво си пожелавам, щот имам нужда и от сън и то бая, за да мога да свърша всичките неща, които ми се въртят в главата. Щом от безсилие не успях в петък сутрин да си направя тренировката, значи положението е излезнало извън контрол :221 :221
В общи линии мноог ми харесват тези мигове, в които се срещам с различни хора, общувам с хора, с които ми е приятно, с които споделяме общи неща и интереси...въобще напоследък си мислих колко много ми се е променил кръга от хора, с които комуникирам. Голяма част от хората, които са ми били близки в миналото, вече не са тук, а тук и сега има толкова много прекрасни хора и ми е толкова хубаво, защото стъпка по стъпка съм променила обкръжението си и сега се чувствам доста добре, като знам какви хора ме заобикалят. Една част от тях сте вие тук, които преди няколко години срещнах виртуално в часа на мама...едно благодаря, че оформихме такава хубава групичка, такова хубаво приятелство.. :922 :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейтееееееее!!! Ели, да не си помислиш, че те дебна във форума и пиша само след тебе :lol: :lol: ..... Което е истина де, но само в частта, че пиша след теб :D :D .....

И аз така - останах без сън миналата седмица..... Завършихме съботно с Хелоуин-парти+РД.... Напихме се. Легнахме си почти в 3 часа... и вчера беше един тежък ден. :1062 Слава Богу днес почна иначе. И смятам да си почивам тази седмица..... Баси, явно годинките си казват думата - преди как купонясвах и колко пиех :1140 :1140 :1140 .....

Завърши и екшъна с парното в нашия блок!!! Супер доволна съм! Защото по някакъв начин допринесох за това. Първо, че платихме само 800 лв за ремонт, а не 1900 лв. Второ, че техници от самата Топлофикация оправиха теча, а не външна фирма, която беше предложила една лесно изпълнима идея, но криеща големи проблеми в по-нататъшното функциониране на абонатната ни станция. Майсторите от Топлофикация се хванаха буквано за главите като чуха какво са ни предложили.. към което като добавим и цената на офертата на въпросната фирма от 1900 лв :!: :!: и става майко мила!!! И отделно може да ми честитите - вече съм официалния ПАРНАДЖИЯ на 3-те входа, които сме на една абонатна станция :955 :955 ... и, разбира се, да ми пожелаете много професионални успехи :1069 :1069 :1069 ..... Няма накъде - съгласихме се с Момчил да поддържаме и обслужваме абонатната, защото друго означава да стоим на студено и да се молим на някого да напълни инсталацията или да я обезвъздуши..... Драми!!!!

След има-няма седмица Коко официално ще е вече "тийн" :lol: ... Тази есен като никоя друга съм организирала тържеството послучай РД-то му абсолютно навреме! Остана само да поръчаме тортата. Ами друго си е като няма тичане и бягане и накрая пак забравени неща покрай организацията!!

Друго - няма какво да ви се похваля, ако вие се решите на тази крачка, ще чета с интерес! :222

На раздяла ви пускам 2 от най-забележителните изпълнения от концерта в Х-фактор от миналия вторник:

[youtube]C-wICD0AV7Y[/youtube]

Обърнете специално внимание на финала на долното изпълнение :826 :826

[youtube]mGwM9qfBACQ[/youtube]

Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Минавам набързо да споделя радостта си на една горда мама - Кеми спечели първата си награда в конкурс, трето място в Сунгурларе!
Въпреки ставането в 4 часа, 300 км път и изчакване на 30 участници преди нея, тя се мобилизира и се справи чудено. Особено е ценен успех й поради факта, че възрастовата група беше до 12 години (а тя е на 9).
Винаги съм й казвала, че наградата не трябва да е на всяка цена и не тя е най-важна, но .....толкова е хубаво, че труда й е възнаграден :oops:
Заключено