Само така - да ви покажа една торта! Познайте каква е?

Да, Черитке, сватбата е била на сина на Линди. Тя беше качила и снимки във фейса.cchery написа: Линдуша, трябва да честитя сватбата на....?!?! На сина ти предполагам, нали така?!..... Имам какво да пожелая стига да ми потвърдиш, че за това става въпрос
...
Колко хубаво, още една мецанка ще работи при Руми!!!cchery написа: Зори беше в София, за да се обучава за новата работа, която почва при Руми Илиева - повечето познавате Руми!!!
Много се радвам за Зориcchery написа:Линди, Цвет, съвсем набързо ще ви обясня за какво иде реч, че имам много задачи. Зори беше в София, за да се обучава за новата работа, която почва при Руми Илиева - повечето познавате Руми!!! Беше на квартира, т.к. обучението й трая 3 дена и трябваше да пренощува някъде. Преди всички да си предложим домовете на Зори, Руми вече й беше организирала, наела и платила люляковата щаб-квартира, за която става въпрос.На пъпа на София..... Зори си тръгна вчера.
![]()
Линдуша, трябва да честитя сватбата на....?!?! На сина ти предполагам, нали така?!..... Имам какво да пожелая стига да ми потвърдиш, че за това става въпрос
...
Линди, не съм разбрала навреме, но желая ЛЮБОВ и РАЗБИРАТЕЛСТВО в общ танц с взаимно УВАЖЕНИЕ!lindorina написа:Да, Чери - познаМакар, че това се случи лятото!