Личен дневник Kleo

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Личен дневник Kleo

Мнение от Kleo »

Естествено, че много ми олекна от това, че ми писа! :922
Разбира се, утрото е по-мъдро от вечерта. Днес нещата не ми изглеждат толкова черни и сиви, както вчера.
Просто имах нужда да се излея снощи и затова не се поколебах да напиша всичко, което ми тежи, и то в детайли.
Имаше определено терапевтичен ефект върху мен.
Помрънках си и ми мина. Явно съм си такава... Затова и писах тук, да не скапвам нечие друго настроение.
Благодаря ти за поста и за песента!!! :923
Успокояващо и затрогващо е да знаеш дълбоко в себе си, че на света има някой, който го е грижа за теб :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[youtube]43lGw1fC_E8[/youtube]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://www.bg-mamma.com/attachments/rec ... 1dd957.jpg[/img]

Как да напуснем зоната си на комфорт?

Вижте няколко простички и лесни идеи

22 юни 2015

Всички сме чували, че ако искаме да успяваме и напредваме в живота, трябва да напускаме зоната си на комфорт. Но това не винаги означава предприемане на големи и тотални промени, като смяна на работа или местоживеене. И с малки промени всеки ден, може да напускаме зоната си на комфорт, да се предизвикваме, да пробваме нови неща, да променяме посоката и внасяме повече разнообразие в живота си. Вижте няколко лесни идеи, които дава The Positivityblog:

1. Хапнете нещо различно и необичайно. Например заменете месото с риба.

2. Усмихвайте се повече – на всички. На колегите в офиса, в супермаркета, в метрото...И наблюдавайте какво се случва.

3. Сгответе нещо ново. Всяка седмица пробвайте нова рецепта.

4. Разнообразете музиката, която слушате. Всеки месец прибавяйте по още един стил музика към вашата плейлиста.

5. Наслаждавайте се на тишината. Толкова сме свикнали с шума в ежедневието, че сме спрели да ценим тишината и спокойствието. Осигурявайте си ги, когато трябва да свършите най-важните неща.

6. Прочетете книга, която вашите приятели никога не биха предположили, че бихте чели. Никога не се знае какво може да ви даде една по-различна от „вашия вкус“ книга.

7. Избирайте си ден за „доброта“. Вместо редовно да съдите, критикувате, иронизирате и недоволствате, опитайте се поне за ден да бъдете мили и добри с всички хора около вас, включително и със самия себе си.

8. Наслаждавайте се на всичко. Има толкова много простички неща, които могат да ни усмихнат и донесат радост в ежедневието – слънцето, цветята, шоколада... Не забравяйте да се радвате на малките радости в живота.

9. Не гледайте едни и същи филми. Ако например обичате трилърите, изгледайте една романтична комедия. Това зарежда с нови идеи и чувства.

10. Бъдете офлайн в поне един ден от седмицата. Няма по-релаксираща и зареждаща мини почивка от тази.

11. Пропуснете новините за ден. Опитайте се поне един ден да пропуснете новинарските емисии. И вижте как ще ви се отрази.

12. Оставете мила бележка на любим човек (партньор, роднина, приятел). Може да я оставите на хладилника, на вратата, в обувките му, в книгата, която чете... Ще го усмихнете и ще го накарате да се почуства щастлив и обичан по един неочакван и необикновен начин.

13. Изберете различен път – към работата, фитнеса, приятел. Действа вдъхновяващо.

14. Разхождайте се или карайте колело. Свежия въздух и движението навън зарежда и обновява.

15. Не го мислете. Ако нещо непрекъснато ви тревожи, опитайте се поне за ден да не го мислите. Опитайте се да го пропъдите от ума си поне за ден. След ден може да се окаже, че това въобще не е проблем.

16. По-добре навън, отколкото пред телевизора. Излизайте редовно на кафе, театър, кино с приятели. Ще се почувствата по-добре, отколкото ако стоите вкъщи пред телевизора.

17. Седнете на различно място. Ако например си имате любимо място на масата за хранене, изберете друго. Дори и нещо толкова малко може да ви даде нова перспектива.

18. Изхвърлете всички неща, които не използвате повече от година. Всички трупаме ненужни вещи в офиса и в дома. Освобождаването от тях, действа освобождаващо и на нас самите.

http://www.economy.bg/lifestyle/view/18 ... na-komfort

[img]http://i.newsroom.bg/uploads/photo_asse ... 8481b0.jpg[/img]
Последно промяна от Kleo на 05 Юли 2015, 18:03, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес бяхме на помен в село Зелени град. 10 години, откакто свекър ми си отиде. Аз, Хри и майка му, само тримата. Скубахме треви, бурени и бодили. И си спомнихме с обич за човека, напуснал ни, още когато Алекс нямаше и годинка. Бог да го прости. Душата му да почива в мир.

Сега ми е изтощено и слънчасало. И се опитвам да се настроя за предстоящата работна седмица. Мисля да вляза под душа и така да измия стреса от себе си.

[youtube]0iKLUC-DVU4[/youtube]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нищо не трябва

Здравей, аз съм Съдбата. Реших да ти пиша...

Ето какво писмо получих преди малко на електронната си поща:

Предложение за тези, които искат да се справят със своите излишни килограми

Здравейте!

Пише Ви Стоян Табаков от сайта "Силата на подсъзнанието".

Това предложение е предназначено за тези, които искат да се разделят със своите излишни килограми и се изпраща автоматично до всички с активен абонамент в сайта "Силата на подсъзнанието". Съобщението не е персонализирано. Моля, ако не проявявате интерес, пропуснете следващото изложение и не отговаряйте на това писмо. Също така може да го споделите с човек, за който информацията в писмото ще бъде полезна.

Онлайн работна група

Кажи 'Сбогом' на излишните килограми

От днес стартира сформирането на онлайн работна група, в която може да участва всеки, които иска да се справи със своето наднормено тегло. Същинската работа в групата стартира на 3 август. Целта на тази работна група е да помогне на участниците в нея да намалят своето тегло, като чрез Техника за емоционална свобода повлияят на определени негативни емоционални фактори и намалят ирационалните копнежи за прием на храна.

Не е нужно физическо присъствие, за да вземете участие, защото комуникацията в групата се осъществява посредством електронна поща, фейсбук и по телефон.

Техника за емоционална свобода през годините се е доказала като добър партньор на всеки, който желае да има добре изглеждащо тяло и осъзнава, че двигателния и хранителен режим са важни за поддържане на идеално тегло, но също така осъзнава, че емоциите са в основата на проблема с излишните килограми - проблемът с желанието за преяждане поради неудовлетвореност, стрес, чувство на вина, празнота, самота и още куп потискащи емоционални състояния.

Работата в онлайн групата ще се осъществява по определен план, чрез изпращане на електронни писма с готови упражнения, които съм създал, но също така този план ще бъде допълван в процеса на съвместна работа, вследствие на обратната връзка от участниците. Ще се работи по предварително създадени упражнения в писмен и аудио формат, с които ще се стремим да неутрализираме емоционалните фактори за поддържане на излишни килограми.

Предвидени са 30 основни упражнения, като всяко упражнение ще се практикува в рамките на 5 дни от понеделник до петък (с 2 дни почивка между упражненията), за да може всеки участник да има достатъчно време да работи с упражненията в забързаното ежедневие, в което живеем. Освен с основното упражнение, всеки участник ще има възможност да работи и върху индивидуални емоционални състояния, които произтичат от основното упражнение.

Важно е да разберете, че нетърпението и прибързаността няма да Ви донесат успех, а постоянството и последователността са тези, които ще Ви помогнат да постигнете своята крайна цел - и то за постоянно. Затова се отделя достатъчно време за работа с всяко упражнение.

В работната група за намаляване на излишните килограми ще се работи върху:

Преодоляване на копнежът да се храните със сладко, с любима храна, със захарни изделия; преодоляване на скритата съпротива срещу промените; преодоляване на неудовлетвореността; намаляване на стреса; създаване на желание да правите физически упражнения; преодоляване на чувството за самота и още много други теми, които ще създадат една балансирана душевна среда, върху която да изградите здравословен живот.

Таксата за участие в онлайн работната група за намаляване на излишните килограми е 29,90 лева за всеки месец. Ориентировъчно задълбочената работа ще протече около 8 месеца, но търсената емоционална промяна ще стартира още след първите няколко упражнения. Таксата включва получаване на упражнения на електронната поща, контакт с мен при възникнали въпроси, допълнителни упражнения при възникнали казуси, участие в тайна фейсбук група за споделяне. Нека дългият период не Ви плаши, а да Ви дава усещане за продължителна, но трайна промяна.

Моля, имайте предвид, че ще се работи върху преодоляване на негативни емоции, с изчистването на които ще освободите своя потенциал и ще подобрите своето здравословно състояние в цялост. Животът Ви ще започне да се променя.

Ако проявявате интерес и искате да се включите в работната група, отговорете на това писмо със своето желание за участие, за да придвижим процедурата по включване. Напишете ми вашия телефон за връзка, две имена и година на раждане.

Краен срок за записване и заплащане - 27 юли. Ще получите информация как да заплатите.

Ако имате въпроси, ще се радвам да Ви отговоря.

Ако имате ваши познати, които биха проявили интерес, моля да им споделите за тази възможност.

С най-добри пожелания!

Стоян Табаков

Терапевт по Техника за емоционална свобода
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

20 искрени съвета, които всяка Една жена трябва да спазва:

Нали знаете как понякога по-възрастните от нас често споделят: "Ако бях на твоите години, щях да направя..." и започват страстно да разказват за грешките, за опита, за мъдростта, която са придобили в периода между 20-тата и 40-тата си година.

Истината е, че жените, преминали 40-те искат да дадат съвети на жените в разгара на своите 30, 30 и няколко години, за да ги предпазят и да им покажат как животът им занапред би могъл да бъде по-смислен и приятен.

Ето и кои са 20-те искрени неща, които всяка Edna жена трябва да спазва, за да бъде щастлива и удовлетворена в личен и професионален план:

1. Обичай и приемай себе си - изцяло.

2. Храни не само тялото, но и душата си.

3. Намери сродна душа, чиято безусловна подкрепа да имаш във всякакви ситуации.

4. Бъди винаги себе си.

5. Живей заради себе си.

6. Не прави прекалено много компромиси.

7. Пътешествай повече.

8. Притеснявай се по-малко.

9. Спри да правиш постоянни сравнения.

10. Забрави очакванията.

11. Живей, за да работиш, не работи, за да живееш.

12. Винаги спестявай колкото можеш за неочаквани приключения.

13. Давай повече, отколкото очакваш в замяна.

14. Прощавай на себе си и на другите.

15. Не пилей твърде много време в комуникация с негативни хора.

16. "Не!" е цяло изречение и не е необходимо да се обясняваш за отказа си.

17. Помисли дълго и задълбочено преди да кажеш "Да!".

18. Цени и се радвай на малките неща.

19. Престани да се чудиш какво си мислят другите за теб.

20. Посрещай положително промените.

[img]http://m4.netinfo.bg/media/images/18711 ... e-more.jpg[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

От 17.07., след проведена консултация, намалих поддържащия медикамент с 1/3. Вместо половинка сутрин и цяло хапче вечер вече ще взимам само цяло вечер. Отпадна сутрешната половинка. Химията намалява. Не мога да не се радвам от това :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес Лора става на 9.
Много ми липсва.
Да е жива и здрава.
И въпреки всичко,
напук на съдбата,
страшно щастлива!
Дано баща й й направи празника :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цитирам АНИРАМ /направи ми нумерологичен анализ на имената/:

Дълги имена, първо ги преписах грешно. Не знаех, че Десислава е под 1, но сигурно ти казват Деси, умалителното е с вибрация 11=2. Виж, как понякога има повтаряемост на вибрациите. Презимето 9, Фамилията 2, фамилията на мъжа ти 5. Твоето цяло име/ трите имена/ е 3, комуникация и общуване, пол.емоции, с фамилията на мъжа ти +5 е общо 17, т.е. 8. Дава по-голяма материална насоченост/сигурност/възможност, възможно е това да е било с приоритет в живота ти тогава, когато си била омъжена за него.
Моят съвет е, когато използваш имената си, и ти искат 2 имена, да си даваш личното име и фамилия, не личното име и презимето. Презимето е с 9, и то обикновено дава повече емоционалност, по-скоро излишна такава. От друга страна личното име с презимето 1+9=10=1, комбинацията 1, и може да ти даде повече увереност, сила и енергия. Въпросът е от какво имаш нужда?
лично име+ презиме=1
Лично име+ фамилия=3 комуникация, успешна, творчество

Лично име=1
Презиме=9
Фамилия=2
Фамилия на мъжа=5

Интересно, че фамилията на мъжът ти е 5, а това е свобода, пътувания, липса на ограничения.

Не знам с какво име се представяш пред клиентите, но можеш да си избереш такова, с нужната ти вибрация. Виж, например, любимката на Грийн, Гали, тя се казва Галина, но си е избрала името Гали за пред клиентите и света. Галина е с вибрация 5, а Гали с 8. Името Гали и дава вибрацията на материалната сигурност, стабилност и възможности, но от друга страна е и кармично число, мисля си, че не е избрано случайно, човекът си има някакви очаквания какво да му донесе, това е една от добрите цифри, ако желаеш успешен бизнес.

Сега трябва да прегледам кои цифри по колко броя са от цялото ти име, т.е. коя цифра е с по-голяма повтаряемост, и има ли липсващи, това също са показатели. Само, че не помня много от нещата, те са от една дебела книга/ а тя ми е в Сф, " Нумерологична енциклопедия''.
Писах вече, Вселената обича равновесието, липсата или акцента на дадена цифра показват определени неща и дават съвет към какво да се акцентира. Липсващите цифри е хубаво да бъдат компенсирани.
В трите имена ти липсва 4, интересно, дълги имена, ще си кажеш всичко има, а липсва, името на мъжът ти ти е давало 2 броя 4. Четворката дава дисциплина, консерватизъм, последователност, ред, работа, труд, не е лесно число за повечето хора, но аз я харесвам. Предполагам, че липсата и ще говори, че имаш нужда от повече съсредоточеност, понякога се разпиляваш, но както казах не помня всичко, трябва да проверя, те са безкрайни комбинации от числа, видове числа и матрици. 7 и 8, също са ти по един брой, можеш да го имаш предвид, т.е. по някакъв начин да ги компенсираш, макар че рожденната ти дата беше 01.03.1978, тук има още по един брой от тях, т.е. компенсира до някъде липсата. 7 е духовност, ум, понякога израстване, чрез усещане за самота. Работата, която си избрала е да израстваш помагайки на хората да разберат и преодолеяат своята болка и самота. Тук ти помагат много Път 2 и рибите, те отдават и съчувстват. От друга страна не е лесно да споделяш чуждата болка, без да се отразява на твоето поле. 8 е материалиста, успеха, бизнеса, парите. Имаш само 2 броя 2, но това се компенсира от Път 2, виж как все изниква от някъде 2, това не е случайно, особено като се има предвид какво си избрала да работиш и правиш. Имаш най-много 1, това е интересно, защото те дават водачество, сила, самостоятелност, но пък двойките компенсират, мисля, че добре се справяш с превеса на единиците, те не развалят хармонията. Всяко едно пресищане или липса дава дисбаланс, а поне от постовете ти не усещам такъв в полза на 1. Имаш 6 броя 3 и 9. Девятката дава много емоционалност, понякога натоварваща и излишна, но 3 е творчество и комуникация, 5 петици, свобода, пътувания, контакти.
Питагоровият квадрат е сложен и просто ми трябва много време, няма да го смятам. Книгата с него ми е тук, но ще ми отнеме часове.
Можеш при консултациите да използваш и изчислението на Път и периодите от номерологията, става бързо и дава допълнителна информация. Както казах, научиш ли датата на един човек, веднага наум можеш да сметнеш всичко, и на прима виста да имаш яснота, после можеш да чертаеш астрологична карта и т.н. Забелязала съм с годините, че номерологията е много точна. Следя има ли изключения. Напимер, според Алена, в период под 1, често хората се развеждат, обикновено 1 остава само, но срещнах няколко случая с изключение. Хората или бяха направили нов бизнес, т.е. 9г. Период под едно отново им беше дало голяма промяна и нов начин на живот, или си живееха заедно, но всъщност това беше проформа. За семейството с Път 5, което споменах, жената е с първи период 1, т.е. Не е било желателно да сключва брак, защото просто или ще се рзпадне или няма да и е приоритет. Имат много успешен бизнес с мъжът и, но тя е водещата, мъжът и сега е в период 9годишен под 1, живеят заедно, отстрани са щастливо и успешно семейство, но всъщност те почти нямат време един за друг, и мъжът се чувства точно сам и изоставен, т.е. По-скоро помага в бизнеса, жена му е водещата. Тя стои в офиса от сутрин до през ноща, мъжът се занимава с детето, тя само го вижда за по 5-10мин. На ден, гушка го и това е, имат си домащна помощница, поръчват си храна,всичко в материален аспект е ок, но в името на него, те губят всичко останало. Мъжът се радва, когато жена му намира време да отидат на почивка. Нямат време за второ дете. Имах предвид, по друг начин се е проявил цикъл под 1, няма реална раздяла, но тя е на емоционално ниво, хората почти не си общуват.
Цифрите никога не лъжат.
Както и няма случайности в живота.
...
Препоръчвам ти книгата „ Храбри души“, много е добра, особено за това, което се занимаваш, там са описани историите на хора с много драматични съдби, и се обяснява защо тези хора са си избрали това да им се случи в това прераждане. Да, това е техен избор преди да се преродят. Имаше за сляпа жена, мъж обездвижен от шията, жена с деца с аутизъм и т.н.....ние съжаляваме тези хора, но всъщност това е техен избор, за да израстнат бързо духовно и качат по няколко нива, а правейки го помагат и на своята духовна група.
Приключвам, децата ме чакат.
Успех

:524
Публикувай отговор