Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от Kleo »

Благодаря ти, Ани! За мен ти си положителният полъх в този форум! Когато теб те няма, направо нищо не е същото, мила! :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Благодаря ти, Ани! За мен ти си положителният полъх в този форум! Когато теб те няма, направо нищо не е същото, мила! :329
Мога да кажа същото, Деска, но с оръщение към теБ!!! Хубаво ми е, когато видя, че си минала по темите и си писала...... Да, не мога да взема участие по всички или пък всеки път, но се радвам да видя, че поне 1 човек мисли и се вълнува за неща извън ежедневието ни..... :954 . Всъщност вярвам, че с повечето от нас тук е така... но просто някои не пишат!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:
Kleo написа:Благодаря ти, Ани! За мен ти си положителният полъх в този форум! Когато теб те няма, направо нищо не е същото, мила! :329
Мога да кажа същото, Деска, но с оръщение към теБ!!! Хубаво ми е, когато видя, че си минала по темите и си писала...... Да, не мога да взема участие по всички или пък всеки път, но се радвам да видя, че поне 1 човек мисли и се вълнува за неща извън ежедневието ни..... :954 . Всъщност вярвам, че с повечето от нас тук е така... но просто някои не пишат!
Абсолютно си Е точно така, това относно последното ти изречение :524
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Големи ядове на работа.Колегата си заразил компа и с флашка се заразиха и нашите, че и после и сървара.Файлове си сменят местата, някои, които са заразени изчеват...... :126 :126 :126 Съответно се наслушах на думи от рода "....шъ въ пребия всички...." :126 Та, Чери, погледнатао от мойта камбанария......направо ти съчувствам за смяната на РС.При нас пък парното прокапа в мазето, но поне бързо оправихме проблема.Е "ринах" и водата, но каквото такова :plezya se
За апартамента си купихме столовете, телевизора, скрина, пуснахме поръчката за бюро и за вграден гардероб.В събота ще е биг дей.Ще се местим :954
Момичета, на 5.12. от сутринта до към 16,30 съм свободна да се видим.С Чери се чухме и говорихме по въпроса.Може и по женски, може и целите семейства, може по женски с деца......както предложите.....за мен е важно да се видим :922
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Добра вечер и от мен :923 ! Уморена съм като куче, пиша две думи и отивам да спя... Стресирана съм, будя се посред нощите и не мога да заспя... И всичко това от работа :126 . Просто се събраха много неща за вършене и все от днес за вчера. В случая почти никой няма вина, освен 1. Държавната администрация (както обикновено) и 2. Шефовете - както в повечето случаи :221 . Но се надявам нещата да се поуталожат поне за няколко дни, защото след това започваме да раздаваме ренти и пак се качвам на черешата. От вчера сериозно си мисля дали да не напусна. Но днес отдвам тези мисли на лошото ми настроение покрай ПМС и недоспиването.
Лоша работа с тези вируси по компютрите. За мен стана добре, защото новия ми комп е пушка - работи и пее :). Но миналта седмица юристите във фирмата ни си заразили техния сървър и от тогава всеки ден проливат по някоя сълзица :plezya se . Не си намират файловете, но им работят търсачките - пълен хаос! Отделно скандали с админа - сещате се...
Оо, да се похваля - купихме си нова кола - Хонда Акорд! Най-накрая приключи и тази сага. Почти година мъжа ми търси "нашата" кола и най-накрая я намери вчера, в София. Той е изключително доволен, аз по-скоро нямам мнение и съм умерено ентусиазирана :221 . Хубава е, но нали не съм шофьор и наистина не мога да се развълнивам. а може просто да съм изморена... :1212
И преди да съм прекалила с емотиконите, ви казвам лека нощ и отивам да :944 :951 !
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Привет,момичета...Благодаря от сърце за милите пожрлания за Рд на Анджи.Да моето момиченце стана на 7 и вече е толкова голяма,а всякаш вчера беше бебче.Само здарве и жела и се надявам да има смелостта и силите да следва ясяка своя мечта!
Не съм писала скоро,така е,но ежедневието така ме завихри,че все още не мога да вляза в ритъмм.Дългите години вкъщи си казаха думата.Но нито се оплаквам,а се спарвям за сега чудесно.просто времето когато съм вкъщи гледам да го отделя на децата.Някак все си мисля че не им обръщам много внимание.Когато и баща им е тук гледаме да излизаме заедно и да правим неща,които да ни забавляват.Иначе като цяло нищо ново.Но се радвам,че сме добре,сега около празниците се надявам да имам повече весели и интересни случки за разказване.
Линди,прочетох прекрасните новини около теб.Бъдетв здарви и само радости ви желая.
Декс,напоследък и аз все се чувствам изморена,да не говорим че децата като легнат и аз се трупирам.Поне със съня да наваксвам.все пак ставам в 5.30 сутрин.Но като цяло студа и мрачното време сякаш ми изпиват силите.
Пожелавам на всички лека и спокойна нощ!!!!
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Елисче, радвам се, че писа :) . Не разказа каза как е минал РД на Анджи, какво й подарихте, черпи ли за пръв път в училище :222 ... Децата винаги се вълнуват от това :) . А що се отнася до стоенето вкъщи, то винаги се отразява на уменията ни, когато излезем от "паралелната вселена". Дано по-бързичко се наредят нещата при теб :923 .

Декс, вашият админ дали не е на валидолче перманентно???? :1062

Ще продължа после.

Майко, мила..... не знам дали админа от работата на Декс е на валидол, но аз със сигурност почувствах, че трябва да пия един, когато си видях текста по-горе ...... писах го преди около час, докато чаках за преглед при АГ. Писах го от телефона ииииииии съответно хич, ама хич не съм обърнала внимание, че наместо думите, които искам да изпиша, съм използвала подсказките на клавиатурата...... Следствие на това, постингът ми изглеждаше така:

[img]http://s18.postimg.org/4jn0r8k05/uzhas.jpg[/img]

:1140 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :1140

Съответно пуснах постинга без да го прегледам, че дойде моя ред да влизам в кабинета иииииииии се е получило нещо....... нямам думи, за което........... :1139 :1139 :1139 :1139
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Пък аз си мислех,че имаме новорегистрирани членове :1062
Тия дни ще съм без интернет,защото не ни е прекаран в града. При първа възможност ще пиша :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро и страхотно настроение желая на всички!!!! Дано по нещо малко и хубаво усмихне вас и деня ви!!! :)

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

А нещо голямо и хубаво не може ли? :razz:

Да ти се връща, Черитко!

Прекрасен Декември на всички!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:А нещо голямо и хубаво не може ли? :razz:
Чи кЪ?!?!

Може и нещо голямо и хубаво..... и още по-голямо. И каквото си го пожелаете!!! :)

Заключено