Добра вечер и от мен

! Уморена съм като куче, пиша две думи и отивам да спя... Стресирана съм, будя се посред нощите и не мога да заспя... И всичко това от работа

. Просто се събраха много неща за вършене и все от днес за вчера. В случая почти никой няма вина, освен 1. Държавната администрация (както обикновено) и 2. Шефовете - както в повечето случаи

. Но се надявам нещата да се поуталожат поне за няколко дни, защото след това започваме да раздаваме ренти и пак се качвам на черешата. От вчера сериозно си мисля дали да не напусна. Но днес отдвам тези мисли на лошото ми настроение покрай ПМС и недоспиването.
Лоша работа с тези вируси по компютрите. За мен стана добре, защото новия ми комп е пушка - работи и пее

. Но миналта седмица юристите във фирмата ни си заразили техния сървър и от тогава всеки ден проливат по някоя сълзица

. Не си намират файловете, но им работят търсачките - пълен хаос! Отделно скандали с админа - сещате се...
Оо, да се похваля - купихме си нова кола - Хонда Акорд! Най-накрая приключи и тази сага. Почти година мъжа ми търси "нашата" кола и най-накрая я намери вчера, в София. Той е изключително доволен, аз по-скоро нямам мнение и съм умерено ентусиазирана

. Хубава е, но нали не съм шофьор и наистина не мога да се развълнивам. а може просто да съм изморена... :1212
И преди да съм прекалила с емотиконите, ви казвам лека нощ и отивам да

!