Ето един от фактите, който все пак мога да споделя публично:
vihrogonche написа:vihrogonche написа: ... Една от моите мечти за 2013 година е следната: да придобия вътре в себе си положителен образ, касаещ "второто ми дете" (тоест да изтрия страховете си, от депресия, от "провал" през първата година", от "трудно и ревящо бебе", безпаричие и т.н.);
Е, и това се случи вече, ФАКТ е, не изпитвам страх при мисълта за второ дете!

Страшно щастлива съм, че изградих вътрешна ПОЗИТИВНА представа за живота ми с ново бебе на ръце

Това нещо го БОРЯ повече от 8 години и не се справях досега, а сега... в рамките само на около месец и половина, следствие интензивните промени, които се случиха в живота ми, мога смело и отговорно да заявя, с огромна радост в сърцето си - вече не ме е страх да имам второ дете, вече ЖЕЛАЯ да се СДОБИЯ с ВТОРА рожба, и то в рамките на настоящата година!!! Е това ако не е сбъдване на мечта, здраве му кажи!!!
Няма думи, с които да изразя колко съм ЩАСТЛИВА от горния факт

Боже мой! Не мога да повярвам!!! 8 години, в които се борех всячески със себе си, с чувствата си на загуба, паника, разочарование, чувство за вина, угризения и тем подобни, писах, мислих, на терапия ходя, приказвах, плаках и т.н., но да излекувам ТРАВМАТА ОТ МАЙЧИНСТВОТО си така и не успях... А сега, за няма и 2 месеца, балсамът е толкова изцеряващ и мощно действащ, че аз се чувствам СПОКОЙНА и "на ти" с идеята за ВТОРО ДЕТЕ, и то в РАМКИТЕ НА 2013 ГОДИНА!!!

Хора, мецанки, не ме е страх вече бе! Имам положителен образ в главата си и сърцето си! ПРОМЕНИХ СЕ :1211