Вер, значи започва да я боли и да ги усеща, т.е. има подобрение. И на мен накрая ми ставаха все по-гадни. Дано има ефект и да не ти създава емоции като тези от преди няколко седмици.
Разбрах и аз за гнидо-въшките в 54-то. И в нашия клас е имало, дано с неговата коса не ни донесе, че да прехвърлим и към английската

. Ще пийнем винце в неделя нали? Макар че аз не знам дали ще мога много, че ще участвам. То сигурно и днес ще се видим, ще купя някой Снежко ако се доредя, разбира се. Госпожата казала с дебелия портфейл да ходим и Боби все ми напомня.
Май не съм ви казвала и за арт Коледната ни работилница на етажа. Всеки ден правят различни неща децата и много се забавляват. Вчера ангелчета от чинийки, правихме и снежен човек от пластмасови чашки, фигурки от солено тесто, събота ще правим меденки. Накрая и в блока ще направим коледен базар и заключителен купон на етажа. Имаме едно бебе и 7 деца от 1 до 5 клас. Тези дни Мими ще ги учи и на хора.
Чери, остаряване е, преди не ми беше проблем купон след купон. Ето и тази седмица така и утре и в петък имаме партита и пак ще съм парцал.
Ние няма ли да заформим едно коледно събиране? Другата седмица май нямам нищичко

. Хайде, да видите как съм задобряла в организирането на събития

, направо към професионална кариера гледам вече.
Ванче, детокс казваш, аз пак ще пропусна. Кога ли ще отслабна??