Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-тема/

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-т

Мнение от Kleo »

И аз дните между 27 и 30 декември съм тотално и абсолютно ФРИЙ :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. Аз пак ви пиша от леглото :1062 , ама този път от комп, че иначе голяма мъка...... Щях да разказвам....., ще разказвам......, ама утре сигурно, че още не сме вечеряли, а рибата е вече готова, както и салатата......, та ще ходим да вечеряме.

Иначе аз съм за среща след 27-и :954 . И на мен ще ми е по-спокойно тогава. А като формат на срещата..... мога и спокойно, мога и неспокойно....., но ако сте съгласни, нека изгледаме едно кино първом......., пък после да седнем да се зачерпим и да си лафим.... какво ще кажете?! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Е кво кино има?
Аз поизгледах филмите дето ми харесваха :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И на мен ми се ходи на кино :1216
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Е кво кино има?
Аз поизгледах филмите дето ми харесваха :)
Ами тогава ще гледаш нещо, което не ти харесва :1062 :1062 :1062 ...... Аз почти не съм ходила на кино тази есен. Сколасах само "Ад" да изгледам.

Ха, добър ден. Луда работа бе тази моя есен...... не усетих как мина! За първи път от доста време. От една страна - добре! Не въртя някакви депресивно-обсесивни мисли в главата си. Не си представям как съм болна от рак и това го откриват на редовен профилактичен преглед..... :???: .... години наред съм живяла с такъв страх, който междудругото, си беше абсолютно осезаем. Та..... за това добре, но иначе.... голяма въртележка е всеки ден. Харесва ми, когато съм си свършила всички запланувани задачи. И се чувствам доста неудовлетворена, когато нещо зависи...... и виси с дни... Искам днес и сега! :lol: :lol:

Щях да разказвам за последната седмица, която завъртях. Всичко тръгна от миналия четвъртък, 8 декември - тогава бяхме на концерт в НДК, посветен на Вили Казасян. Беше доста задушевно и уютно. А и присъствах на дует, за който не съм предполагала, че мога да чуя - Орлин Горанов и Васил Петров изпълниха песен по музика на Вили Казасян. :954 Но най-вълнуващо за мен беше, а и това се оказа основният аргумент да купя билети, появата в пълен състав (слава Богу, че всички са живи) на формацията "Студио В". :1216 :1216 :1216 За мнозина от вас тя със сигурност е напълно непозната, но аз в Горна имам 1 техен албум, който съм въртяла стотици пъти на грамофона и много ги харесвам. Разпаднали са се отдавна, май още по времето, когато една от солистките им е станала майка на....... Хилда Казасян :1062 :1062 . По всяка вероятност това е следствие на факта, че самият Вили Казасян е събрал групата :222 .

Петък вечерта продължихме на арменска вълна :lol: . Нали беше Анинден, та реших да излезем да се почерим в ресторант "Арарат" - арменски ресторант. Оказа се, че собственикът, който се изявява и като сервитьор от време на време, се грижи и за забавната част в заведението си. Т.е. организира караоке, танци и хора. Та..... имаше от всичко - играх хоро, танцувах диско и пях....... при това пях, за да загрея за следващата вечер...... пях "Позови меня" на Любе.

И така - идва събота вечер..... Всъщност, преди да дойде събота вечер, имаше събота преди обяд - бях на лекции в академията. Излязох и по-рано, за да мога да приготвя конте Бела Донева, която в 14 часа трябваше да е в Студио 1 на БНТ, находящо се на гърба на Дъ Мол. Там щеше да се проведе генералната репетиция за програмата "Новогодишен концерт", която БНТ ще излъчи на 1-и или 2-и януари. Бела, заедно с другите момичета от балет "Алиса" участват с танц на песен, която е включена в поздравителния концерт. Нито мога да ви кажа как се казва певицата, която я пее тази песен, нито пък името на песента :lol: :lol: ..... Но пък..... бяхме в БНТ-то.... без да зная и подозирам, че това всъщност е репетиция, а самите снимки на предаването ще са на идния ден, т.е. щяхме пак да ходим в Студио 1. Та..... Бела репетираха, връщаха ги и т.н..... съответно стигнахме до заведението, където трябваше да се видим с Вер, Нели и Цони с час и половина закъснение. Изкуството изисква жертви :1062 :1062 .... или пък това просто съм си аз - вечно закъсняваща!!!

Видяхме се момичетата, поговорихме. Беше спокойно и уюотно. Пихме и по бира и концертът можеше да започва..... На мен ми допадна.... определено. Може би и аз съм се надявала на малко по-топъл контакт с публиката, но..... това не е реалистично предвид, че Любе са си политически изявена проруска група, а настроенията у нас определено не са съвсем ..... проруски. Да, те са хора на изкуството и би трябвало да се абстрахират от политика и т.н., но...... Любе са такива, каквито са, защото защитават силната руска пропаганда на Путин... Това е! Изпяха всички песни, които аз си бях пожелала...... На мен ми хареса.

И идва неделята.... предиобяда го запълнихме :lol: с един детски рожден ден, след който имахме малко време само колкото отново да оправя прическата и грима на Бела и цоп - в студио 1 на БНТ..... И да ви кажа...... какво ми се случи там?!?! Качвам се аз на втория етаж, където е студиото и търча по коридора, за да намеря Бела, която е в гримьорната и имаше нужда от помощ..... и ей така, както си летя по коридора и за малко да се блъсна във Веско Маринов. Сащисана съм, разбира се, но нямам време за това. След 5 метра виждам Орлин Горанов :eek: ... след още 2..... Силвия Кацарова и Теди Кацарова. Продължавам към гримьорната и този път щяхме да се прегърнем с Жоро Низамов (за инфо кой е той - архива на "Като 2 капки вода"). И той бърза, и аз бързам :221 . След което бели коси пред мен развява....... Етиен Леви.... Аз почвам вече да се чувствам особено. Намерих Бела, оправих я.... те заедно с момичетата почват да репетират във фоайето пред студиото. Аз влизам в самото студио и...... какво? ..... на 2 крачки пред мен - Кристина Димитрова?!? До нея седнала Марги Хранова. Петя Буюклиева се появява след малко .... Нелина предвожда ансамбъл за народни танци.... Дичо от Д2 и той там.... Седя и не вярвам на очите, че и късмета си. А тези хора стават, репетират си нещо на сцената, правят дубли..... къде пеят, къде на плейбек.... но се снима новогодишна програма - а аз наистина не знаех в какво точно предаване ще участва и Бела..... В крайна сметка снимките почват..., балерините вече са влезли в студиото - чакат реда си. Аз трябва да ида до тоалетна. Излизам и.... се сблъсквам челно с...... Васко Найденов и Богдана Карадочева...... :221 :221 ..... Коцето Калки и той по коридорите се развява..... Тити Папазов...... Петко Петков и неговите момичета от Трамвай №5...... Я, къде съм попаднала?!?! Ами попаднала бях на .... напълно безплатен 5 часов концерт на мои изключителни любимци от естрадата... Направо..... не е истина!!! И отделно от това присъства на снимане на ТВ предаване....., нещо за което не съм си и мечтала, че ще мога да видя наживо.... :1062 . Нашите момичета изиграха прекрасно танца си.... Сега остава само да знам и за кога е предвидено излъчването на предаването.

Идва ден понеделник...... и той не е празен :1209 - вечерта с Бела сме на спектакъла на Нешка Робева - "Търси се Фигаро - последната грешка на Нешка". Залата е едно, мястото - НДК .... страхотен спектакъл!!! Тази жена знае как и може абсолютно перфектно да прави това, което радва публиката ѝ вече десетилетия. Спектакълът блестеше с прекрасни преливания между класическа и народна музика и танци.... Костюми, цвят и разказ без думи..... Браво, Нешка!!!

Вече сме вторник и.... направо ми иде да рева - не съм си била от 5 вечери у дома, но идва и шеста :1069 :1069 .... детското коледно парти от работата на Момчил - тази година беше в Музейко. Прибрахме се едва в 21 часа...... Взехме си "китаец" за храна :955 :955 . Единственото, което можех да направя е да вечерям, и да се тръшна в леглото....... И едва снощи следваше почивка........, е с някои деформации, защото моите деца...... що ли пък да се справят със задълженията си на ученици навреме?!?!? Бела имаше цели 7 часа на разположение, през които да напише 7 домашни...... не го стори :126 :126 :126 .... Коко донесе тройка по физика...... и тук големият яд е за това, че аз специално му казах да решава задачи по физика!!! Миналата седмица това говорех и му напомних няколко пъти, т.к. госпожата беше предупредила за това на родителската среща..... Познайте дали е решавал и дали си е прочел уроците......... :126 :126 . Ето за това ме е яд за тази тройка... защото едно е да учиш, но да имаш затруднения, да не се справяш и да получиш тройка. А съвсем друго е..... да не знаеш дори къде ти седи учебника по физика..... Без коментар - снощи съм ревала като муле, защото отношението и на двамата към ученето за мен е обидно.....

Но стига ядове, защото днес............ е, днес купонът продължава :1062 :1062 :1062 ...... Днес сме на Коледно парти от фирмата на Момчил в Парадайз мол. Дрес кодът е - деветдесетте....., т.е. да си спомним какво носехме и на какви се правихме докато бяхме ученици...... :lol: На мен ми липсват любимите ми кубинки, които майка ми не даваше да си купя дълго време...... Накрая просто получих стипендия и си ги купих..... На нея ѝ стана зле...... Но ги носих поне 4 години, може и повече и ги обичах страшно много :mrgreen: .

Ами това е, момичета. Няма да минавам да редактирам текста, извинете ме за грешките, които съм допуснала. Сега се мятам да чета фотошоп, че имам изпит в събота :1139 :1139 :1139 .......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, мацки! :954 Явно дължината на предния ми пост и дълбочината на изживяванията ми, с които така подробно ви запознах, са затруднили изчитането му :221 :221 :221 ..... Ама какво да правя..... то си беше разказ за цяла една моя седмица :plezya se :plezya se :plezya se .

Както и да е. Сега и в момента ще съм кратка и пределно ясна :954 : от вчера официално съм леля :1216 :1216 :1216 . Братът на Момчил и жена му се сдобиха с прекрасно момченце на име Юлиян :954 :954 ..... Щастлива съм, защото да съм леля..... ми се случва за първи път!!! И някак си...... се чувствам прекрасно "натоварена" с тази важна мисия - лелинството.

Това е засега!!! В момента усилено работя върху задачата си за утрешния изпит по Фотошоп 2.... и наистина нямам възможност да пиша повече. Но, както казваше една "стара" приказка: "..... и това ще мине!". :954

Ванче, успешен ли ти беше детокса? :954

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привееееет! :954 :954

Черииии, честито ти лелинство :954 :954 ! Това е една от най-хубавите "отговорности", знам го от опит! Да е много здрав малкия юнак, да расте спокоен и уверен в себе си! Още веднъж - ЧЕСТИТО!
А поста ти изобщо не е дълъг, много си е добре :D . И колко емоция има в него!!! Дано всички по-често пишем такива постинги!

Детокса мина много добре, като се има в предвид, че не съм правила повече от една година и съм позагубила тренинг... :1062 Направих го 2 дни, защото късно видях датата и вече бях изпуснала първия ден. Днес ми е втория ден от захранването и всичко е по план!

Аз не знам с какво се занимавам толкова напоследък, но все нямам време за нищо. А уж не ходя на работа всеки ден, ако ходех не знам какво би било положението :plezya se !
Ноември ни се оказа доста натоварен месец. Нямаше никакви допълнителни почивни дни и с тази наша 6 дневна учебна седмица ни дойде доста уморително. Предполагам и това е изиграло някаква роля и изведнъж и четиримата вкъщи се оказахме болни - отдавам го на спад в имунитета. С децата водих борба 3 седмици, но си заслужаваше! Отърваха се само с няколко дни ибупрофен и муколитик. И нещата с които аз си действах вкъщи де, няма как да мине без тях. Гого брои компресите с извара до 9 и после се отказа... :221 :221 Малкия и той не се размина с компресите. Беше игра на нерви тези 3 седмици, но съм щастлива, че спечелих битката. Но аз и мъжа ми не удържахме фронта и бързичко се сдобихме с по един АБ. То и за това най-вече реших да детоксвам този месец, заради АБ-то.
Но както и да е, мина вече.
В края на миналия месец ходих и на специалист заради жлъчката. Назначиха ми скенер в края на този месец, но резултатите ще ги разбера чак през март.
Утре ще има коледно тържество в българското училище. Децата имат стихчета, научиха ги. Щастливи са и го чакат с нетърпение. Аз също :) . Обичам да виждам децата си щастливи :954 !
Вече правим планове за празниците - къде, с кого, как и т.н. Но една от най-трудните задачи тази година ни се оказа купуването на подаръци на децата!!! За първи път съм в абсолютен шах и мат и нямам представа с какво да ги зарадваме. А те милите - нямат идея какво да си поискат :1062 ! Имат някакви супер скромни желания - единия иска несесер на Реал Мадрид във формата на футболна обувка и колички на хот уилс, а другия иска цветни моливи (не, че няма, но иска още :D) , и кухня... :1139 Имало и кухни за момчета - така ми каза :lol: :lol: Факт е, че и двамата много обичат да се мотаят около мен в кухнята и да ми помагат когато готвя. Гого вече дори умее съвсем самостоятелно да си направи омлет и спагети! За това мислим да им вземем кухнята, която искат - вярвам, че ще се занимават много с нея.
Аз пък напоследък съм обзета от идеята, че искам да направя нещо добро за някой непознат... И понеже косата ми вече е доста дълга и предстои подстригване, реших, че искам да си даря косата за изработване на перука. Сега проучвам къде мога да го направя, че нашето градче е малко и няма салон, който да се занимава с подобна дейност. И други по-сериозни неща ми се въртят в главата, ще събирам информация и за тях и ако се реша ще споделя. И още една мисъл ни се промъква все по-често напоследък в главите на мен и мъжа ми (трето дететце... :423) , но не знам дали ще се решим. Иска ни се много, но следващата година и без това ни се очертава трудна, не знам дали и как ще се справим. Като се преместим, установим и т.н. ще продължим да го мислим :222 !
Ами, мисля, че това ще е от мен на този етап! Сигурна съм, че исках още неща да споделя с вас, но не ми идват на ума в момента :D .
Вие решихте ли вече къде и как ще прекарате празниците? А подаръците купихте ли? :roll:
До скоро, милички!
Хубав ден! :954
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, просто си обожавах кубинките в 10. и в 11. клас, като бях.... Тогава се носех с дълги черни поли.... и шарени пуловери + задължително въпросните обожавани кубинки.... Изживявах бурни дни на протест.... протест към много неща.... ех, тези 90-те :razz: Честито, лельо Ани!!! Живо и здраво бебче, много радост на цялата фамилия!!!
Последно промяна от Kleo на 16 Дек 2016, 13:43, променено общо 1 път.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Честито, лелче! (всъщност не си ли стринка :roll: )
Живо здраво да е момченцето!
Аз имам две прекрасни племеннички и ги обичам като мои деца. Сега ги чакам с нетърпение да дойдат за Коледа!

А за предишната ти седмица :1053 :1053 . Аз след два такива дни трябва да реанимирам поне три :1062 , а ти си заформила цели седем.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит имен ден, Дани!
Много здраве и поводи за усмивки ти желая!
:923
Никога не е късно за ново начало!
Публикувай отговор