Сиренце написа:Честито, лелче! (всъщност не си ли стринка

)
Леля, стринка, чинка...... и аз не знам какво съм

, ама бебо е много сладък - днес бяхме в болницата при него

.
Цони, да, и по нашия край така казват на жената на брата на друг брат (ебаси колко сложно прозвуча

) - стринка. Ама... май това вече го помним само ние, наборите на динозаврите

!!!
Благодаря на всички за пожеланията ви към мен и към Юлиян... чакат ни славни години с него

!!!
Ванче, чета те и..... не мога дори да си представя какво е 3 седмици да се бориш с болести..... Ти трябва да си неимоверно упорита, за да правиш толкова много компреси с извара......, но и Гоги и Марти са за медали щом ги търпят

. И при нас, в България, в момента върлува нещо гадно - що народ е натръшкан..... Как мина тържеството в българското училище?!?!

Радвам се, че поддържате живо огънчето на българщината в децата ви... това е достойно за уважение!!! А какво да кажа за това:
Ванчето написа:И още една мисъл ни се промъква все по-често напоследък в главите на мен и мъжа ми (трето дететце...

) , но не знам дали ще се решим.

Сигурна съм, че щом го мислите, значи сте готови за още едно дете. Това, което си ни написала, е много сериозна заявка

.
Дано да намериш и къде да дариш косата си, щом така си решила. Добро дело е... БРАВО!
Kleo написа:Чери, просто си обожавах кубинките в 10. и в 11. клас, като бях....
Хех, ето ти още нещо, по което си приличаме с теб,
Деско!!! Хаха...... не е случайно, да знаеш!
danid написа:Чери, разбирам те, Мария от петобална все по-често започна и 4-ки да носи и издивявам, защото не виждам да учи. Постоянно е на телефона и компютъра...
Дани, значи казваш... цаката е да сменя бала на системата за оценяване

......... ами май ще ми се наложи с тоя телефонист вкъщи

... Не разбирам! Напоследък го казвам често - не разбирам поведението на Бела спрямо домашните. Не разбирам и манията на Коко да се взира в телефона и да цъка.... Опитвам се и винаги съм се опитвала да обясня за света, който е извън екрана, за красотата и необятността му, за това колко интересен и вълнуващ може да е. Предлагала съм и книги, които според мен могат да създадат у Коко мечти, въжделения, да развинтят фантазия и въображение. И това се получава, но..... докато чете книгата. После..., ами пак телефонче!!!
И като казах книги, да се похваля - днес ходихме на Панаира на книгата в НДК..... буквално го обожавам този форум.... тръгнахме си с една камара книги. Лично аз си купих 5

. Е, добре, 3 от тях са "професионални" - за уеб-дизайн с фотошоп, за теория на дизайна и за javascript и jQuery, но другите две - не. Едната е на Ромен Ролан, а втората.... с нея се сдобих по невероятно смешен начин. Говорейки по тел-а с Бела, се завъртам около един щанд с книги и просто преглеждам и прелиствам заглавията, но не обръщам внимание нито каква е книгата, нито нищо - просто говоря с Бела. Свършва разговора, Момчил и той тъкмо ме намери (беше отишъл до щанда на друго издателство) и аз тогава фокусирам какво разглеждам - книга на известния ни историк Николай Овчаров. И... вече прочела познатото (и известно) име, зачитам и заглавието.... и казвам на Момчил: "Ама, Чил, това са книги на историка Николай Овчаров!"... и чувам някъде пред мен следното: "Да, аз съм!"...... вдигам глава и...... а

....., боже, Николай Овчаров стои зад щанда и дава автограф на всеки, закупил си негова книга....

А аз, докато си лафя с Бела, дори не бях забелязала, че има човек зад този щанд, а Овчаров на всичкото отгоре и прав и да ви кажа със сигурност е висок над 1,80.. :1140 :1140 ...... Е, така...... имам и негова книга вече..
Сиренце написа:А за предишната ти седмица

. Аз след два такива дни трябва да реанимирам поне три

, а ти си заформила цели седем.
Мани,
Цони, вече съм като.... сянка.... ето и снощи...... не бяхме у дома - трябваше да уважим почерпката на таткото на Юлиян

...... а утре сме на цирк с децата

..... Еми..... да сме живи и здрави, ще спя някога друг път!!!!
И като казах "живи и здрави",
Дани, честит имен ден!!! Желая ти да си щастлива и да имаш поводи за това, не да ги търсиш!!!