Хееей момичета, здравейте!
Много се радвам за вас, че така доволни и усмихнати продължавате напред!
Вчера захраних със задушени картофки и ориз. По една порция от двете неща ми бяха от обяд нататък до вечерта, съпътствани с вода и останал фреш от предния ден. Вечерта - зелена салата микс и задушени зеленчуци микс. Лекичко ми е на коремчето и на душата.
Виждам добри резултати. Вярвам, че се полагат страшни усилия. Знам го по себе си. Да устоява човек на чревоугодниците вкъщи не е лесно. Аз заради такъв качих за 2 години и половина 15 кг !!! то верно че и гоинките ми понапреднаха и хем си знам че човек стъпи ли в 40-те трябва много да се внимава, ама на .. изтървах се. Вече съм на 44 и свалянето не е като на 24! След раждането на сина ми (което стана преди 23 години) трябваше да свалям 15 кг (а за цялата бременност бях качила 27). За 1 година без никакви усилия ги свалих неусетно. Е има жени дето свалят за по-малко време, обаче аз не полагах НИКАКВИ усилия. Просто метаболизъм. И такааа... Ще трябва да се включа и аз в ПОД-овете, защото друг вариант няма. От май месец насам се боря да свалям здравословно и дотук успях с 4 кг. 2 на детокса и другите преди това. НО въпреки, че спазвам доста ограничения, например глутена съм го премахнала от менююто си под всякаква форма, не мога да устоя на сладоледчетата. В началото не консумирах и млечни продукти и яйца, това за около месец... но после постепенно се предадох, защото сладоледчето, киселото мляко и сиренцето много ми лиспват!!!
bubalina, поздравления за свалените килограми!!! Наистина, мога да иценя такъв успех !!! Благодродно ти завиждам, ще си ми стимул, че това не е невъзможно със здравословни методи! Дръж фронта сега! Моята мечта е да достигна нещо от сорта да започва с 6-ца теглото ми :-)
Sladka Debelankа , супер резултат. Съвсем в "норма" както се казва. Сега ги и задръж, за да може да с епродължи от това ниво надолу при следваща сесия на детокс
Иначе не смея да си меря обиколки... в никакъв случай !!!! По никакъв начин ме мож ме накара!!! Докато не вляза в едни от най-тесните си дънки и това тумбаче отпред на бременна в 5ти месец не се скрие... НЬЕ!!! Опитвах се да ходя на фитнес... обаче се този тонаж ходи ли се... Трябва да олекна малко, че 78 окИ да се качат на уредите... не е шега!
Момичета прегръщам ви, желая ви прекрасен ден и ще се радвам да се "виждаме" пак на другите фази на луната!!!