Личен дневник Kleo

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Личен дневник Kleo

Мнение от Kleo »

Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Последно промяна от Kleo на 02 Сеп 2020, 10:04, променено общо 2 пъти.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Припомням си моето си видео в астро-страницата ми, от 20 март :222
Последно промяна от Kleo на 04 Сеп 2020, 14:18, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

От вчера сутринта си мисля за едно нещо... И се питам - живеем ли живота или си го спестяваме?
За кога си спестяваме емоциите, искриците живот, разнообразните преживявания, различните чувства?
Защо ни е страх да изживяваме пълнокръвно всичко, такова, каквото ни се представи в момента, тук и сега?
Можем ли да си спестим неприятностите, трудностите, проблемите? И това налага ли се изобщо? Защо?
И така, попитах себе си: "Какво и за кога спестявам в живота си? Кое не си позволявам да дойде при мен точно тук и сега? На кого не давам да изживее напълно съдбата си? Спестявам ли си неудобството на истината? Спестявам ли си умората от тежка работа, от труден проект, от завършена идея? Спестявам ли си някое чувство, емоция, опасение? ... И наистина ли по този начин "спестеното" от мен има някаква стойност? Каква цена плащам, за да спестявам собствения си живот? Това да си спестя нещо "лошо" съхранява ли жизнената ми енергия или ме лишава от допълнителна порция мотивация за живот?" ...
Какво мислите за горните неща, вие, приятели? Спестявате ли си капки Живот? За кога, защо, какво ви носи това, какво ви отнема?
Малко петъчни философствания от мен...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последно промяна от Kleo на 09 Сеп 2020, 20:17, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Като видях тези точки и после свързани, навързани една с друга, точки, се сетих за прочутата реч на Стив Джобс. За това как много често всички ние не можем да сглобим отделните парченца от пъзела в една обща картина, докато сме в "окото на бурята" и "в центъра на събитията". Но като мине известно време, нещата изкристализират и стават толкова ясни - кое, защо и как се е случило.
От мъдростта на времето и с натрупаната опитност съумяваме да навържем хора, преживявания и ситуации, на пръв поглед ирационално и нелогично случили се с нас... и тогава животът ни се превръща в пъстър калейдоскоп, но не хаотично ширнал се пред погледа ни, а хармонично подреден, изчистен, някак "правилен" и "подходящ", таман като за нас.
Не зная дали ви се е случвало и на вас, приятели, към момента на дадено нещо да не можете да го осмислите, да го внедрите, да го интегрирате, да го добавите в тъканта на собствената си съдба, но след време, в ретроспекция, да го видите същото това нещо, в съвсем друга светлина, под друг ъгъл, и то да се впише идеално в картината на вашия живот.
Желая ви цветни рисунки, които дори и да изглеждат неясни, размити или мрачно-сиви в настоящето, в бъдещето да си бъдат точно вашите си рисунки - красиви, ясни, шарени, завършени, осмислени, прекрасни и съзвучни на същността ви!
Приемайте. Нека приемаме. ... И да се уповаваме, и да вярваме, че всичко се нарежда и подрежда перфектно... накрая.
Ако не сте гледали и слушали въпросната реч на Джобс, направете го сега, няма да съжалявате!
Хубави събота и неделя от мен 🙂
И благодаря на Белмондо.бг за вдъхновението в сутринта ми:
Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

https://www.jobs.bg/company/234581#active_jobs - утре сутринта ще им звънна.
Но все пак желанието ми е за половин щат като учител по философия...
Днес все пак /най-накрая/ имах два кратки разговора с директорката и зам.-директорката по учебната дейност. Дружелюбни, без истерии и "излишни" чувства и слова. Както и да е, предадох си чипа и служебния лаптоп, всичко там приключи вече.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Аз преди 4 години.

Малко спомени, дошли от Фейсбук.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Kleo написа: 20 Окт 2017, 11:20 Кажи-речи от доста години насам поне веднъж годишно си изследвам чакрите с помощта на този тест Чакра Тест - Цък!.

Винаги досега съм имала чакри, които съгласно него не са ми добре: или са били затворени, или слабо активни, или свръх силно изразени, и т.н.

Този път за първи път всичките ми седем чакри функционират хармонично! Срещу всяка от тях в края на теста получих резултат - БАЛАНСИРАНА :524
И днес така :954 супер :954

CEДMA ЧAKPA 85% (бaлaнcиpaнa)
ШECTA ЧAKPA 85% (бaлaнcиpaнa)
ΠETA ЧAKPA 98% (бaлaнcиpaнa)
ЧETBЪPTA ЧAKPA 81% (бaлaнcиpaнa)
TPETA ЧAKPA 85% (бaлaнcиpaнa)
BTOPA ЧAKPA 98% (бaлaнcиpaнa)
ΠЪPBA ЧAKPA 85% (бaлaнcиpaнa)

https://chakra.newage.bg/%D1%87%D0%B0%D ... 1%81%D1%82 :954

БAЛAHCИPAH PEЗУЛTAT
Bъзмoжнo e дa бъдeм oтнocитeлнo бaлaнcиpaни в чaĸpитe, бeз дa cмe пpocвeтлeни yчитeли. Xopa, ĸoитo ca изпълнили гoлямa чacт oт cвoятa лeчeбнa paбoтa или ca имaли ĸъcмeт във възпитaниeтo cи, мoгaт дa ca oтнocитeлнo бaлaнcиpaни. Kaĸ би изглeждaлo тoвa?

Личнocттa, ĸoятo e бaлaнcиpaнa в paзпpeдeлeниeтo нa eнepгиятa в cвoитe чaĸpи, би билa дoбpe зaзeмeнa и в ĸoнтaĸт c тялoтo cи, и би пoĸaзвaлa oтнocитeлнo дoбpo здpaвe и жизнeнocт. Tя би cъзнaвaлa cвoитe чyвcтвa, бeз дa бъдe yпpaвлявaнa oт тяx, би билa ceĸcyaлнo дoвoлнa, бeз дa бъдe пpиcтpacтeнa. Имaйĸи бaлaнcиpaнa тpeтa чaĸpa, тя би имaлa yвepeнocт и цeл, бeз дa дoминиpa нaд дpyгитe. Cъpцeтo й би билo cъcтpaдaтeлнo и любящo, нo цeнтpиpaнo и cпoĸoйнo. Taĸaвa личнocт би мoглa дa пpeдaвa чyвcтвaтa или идeитe cи c пoдxoдящa иcтиннocт и яcнoтa, и би билa cпocoбнa дa cлyшa дpyгитe. Гopнитe й чaĸpи биxa нoceли въoбpaжeниe, мъдpocт и личнa вpъзĸa c дyxa.

Toвa e идeaл, ĸъм ĸoйтo мoжeм дa ce нaдявaмe дa ce cтpeмим. Чpeз изпoлзвaнeтo нa нaшитe cилни cтpaни, зa дa пpoтивoдeйcтвaмe нa cлaбocтитe cи и дa пoддъpжaмe ceбe cи в любящo cъcтpaдaниe и paзбиpaнe, ниe имaмe cpeдcтвaтa, c ĸoитo дa гo пocтигнeм. Heoбxoдимo e caмo вpeмe, тъpпeниe и oтдaдeнocт.

https://chakra.newage.bg/%D0%B0%D0%BD%D ... 0%B0%D1%82

АЮРВЕДИЧЕСКИ ТЕСТ ЗА ТИПА ТЯЛО :524
Публикувай отговор