Бъни, права си в нета има много материал.Стига само човек да има желание.Успех с "новото" започване.
Б2 ти как си

Цвети, не мога да се сетя някога да съм чела по-сериозна автоирония от твоя странаcvety_rz написа:Ей, голямо пързаляне падна вчера с 8 тренировка.За момент се почувствах като главен герой във фигурно пързаляне само дето осанката ми прилича на онези малките дето ни се родиха в кочинката, когато бяхме на мечешката среща
Ох, Чери смях се на воляcchery написа:Цвети, не мога да се сетя някога да съм чела по-сериозна автоирония от твоя странаcvety_rz написа:Ей, голямо пързаляне падна вчера с 8 тренировка.За момент се почувствах като главен герой във фигурно пързаляне само дето осанката ми прилича на онези малките дето ни се родиха в кочинката, когато бяхме на мечешката среща![]()
![]()
.... Ония малките в кочинката със сигурност са сладки!!!
Да ти кажа, и аз съм с усещането, че съм като върбова клонка когато тренирам и вървя пеша с лекота, но витрините на магазини и офиси показват една ходеща табуретка - "висока и стройна"
![]()
![]()
.... Нищо де... щом вече си напипваш мускулите, остава само да ги "отвиеш" от шалтетата, с които са покрити
![]()
![]()
Това и за моите важи.
Ей за това иде речellyto написа: Определено като човек полага усилия и в един момент види напредъка е супер яко. Наистина усещането е страхотно, чак се чувства човек горд от усилията, които е положил.
Опааааааааcvety_rz написа:Да не остана назад да се похваля и азЗакопчавам колана на дънките с една дупка навътре (сиреч 2 сантима от талията са аут).
Ели, и двата режима на Руми, които следвах, даваха точно такъв резултат само за 1 седмица. Така че за мен е нормално. Даже.. ме е яд, че няма размърдване по другите части, но то няма и как да има, т.к. аз реално не съм на режимellyto написа:Чери, по 1 см от всякъде си е доста голямо мърдане за такъв кратък период от време.
Ох, Еличка, криво-наляво..... :lol: :lol: . За днес имаше най-неприятната ми тренировка от фит30..... 2х50 кълбета назад-напред, съчетани с изправяне до клек, скок до дъска, лицева и отлепяне.....ellyto написа:Чери, как си днес след тренировката?
Хахахахахах, Цветко, това откъде го измисли....... хахаха. Натъртена - ок, ама круша....cvety_rz написа:Пак съм азДнес съм като натъртена круша.
![]()
И аз не знам как успявам.... чисто и просто на инат... и докато тече фит30. После пак минавам на 3 тренировки и 2+1 тичане. Иначе е самоубийство. Според мен е нормално да си постоянно с МТ. Първо защото не спираш да тренираш. Второ - защото си на по-високо ниво от възможностите си. Но пък като го свършиш, ще си на 3-о ниво от седмичните!!! И това, ако не е супер, не знам..... :lol: :lol: .cvety_rz написа:Всичко ме боли и ми се спи и съм уморена.Чери ти как успяваш и с бягане и с тренировкиДори си мисля, че след Фит 30 като се върна на седмичните да се прехвърля на трето ниво, защото то второ вече ще ми е като за разгрявка.И не мога да си обясня нормално ли е вече 4 седмица да съм с такава мускулна треска
Пак ли аз съм частен случай :lol:
Ааз.. съм си на скайп, когато ми работи компа - вкъщи или в офиса. Така че.... от теб зависи!cvety_rz написа:Ех, кога ще сме по свободни да се чуем по скайп да обменим опит?