Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Моята тренировка

Мнение от cvety_rz »

Ели, и аз съм така.Ако не си направя тренировката сутрин вечер ми е много трудно.Все излиза нещо друго.Като стана първо започвам с кратка ставна гимнастика и ако ви кажа какво се пее в песничката, която е като съпровод: "so close your eyes" И как ми се иска да се оставя на тези еретични мисли рано сабахлям :1062 Но нали съм железна си продължавам :lol: Днес голямо гмуркане падна с 4 тренировка.Като стигнах до 7-10 повторения от пирамидата го обърнах на лицеви.Трудно ми това гмуркане.Но за справка на първата тренировка стигнах само до 3 :oops:
Бъни, права си в нета има много материал.Стига само човек да има желание.Успех с "новото" започване.
Б2 ти как си :923 ?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Ей, голямо пързаляне падна вчера с 8 тренировка.За момент се почувствах като главен герой във фигурно пързаляне само дето осанката ми прилича на онези малките дето ни се родиха в кочинката, когато бяхме на мечешката среща :1062
Цвети, не мога да се сетя някога да съм чела по-сериозна автоирония от твоя страна :1062 :1062 :1062 .... Ония малките в кочинката със сигурност са сладки!!! :222 Да ти кажа, и аз съм с усещането, че съм като върбова клонка когато тренирам и вървя пеша с лекота, но витрините на магазини и офиси показват една ходеща табуретка - "висока и стройна" :1062 :1062 :1062 .... Нищо де... щом вече си напипваш мускулите, остава само да ги "отвиеш" от шалтетата, с които са покрити :221 :221 :221 Това и за моите важи.

Вчера и днес има по 1 нова тренировка от fit30. Днескашната - за горна част ме съсипааааа :1139 :1139 .... Явно ще стават все по-трудни с напредването на програмата. Има и нещо готино - от миналата седмица се метнах на режима си, НО само до вечеря! Т.е. стриктна съм си за закуска, обяд и междинките. И резултатът не закъсня - отеснях с по 1 сант в гърди, талия и ханш и килата мръднаха надолу. :222 Така де - реших, че тъй и тъй се зоря като муфлон с тази програма, поне да вкарам и малко режим, че да има по-сериозни резултати.

Ели, тренира ли снощи!??! И на мен ми идва ташкън :221 , ако трябва да тренирам следобед или вечер.....

За вчера отчитам - бягане и тренировка за долна част.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет,

Имах идея да тренирам наистина :221 :221 и се бях облякла за тренировка и аха да почна и Тони се прибра. За това реших, че нещо по-друго ще направя и си пуснах една от тренировките на Павла от антицелулитната приграма. 5 упражнения за всеки крак п о30 повторени в 3 кръга - еми озорих се и след това отидох и си легнах. Не беше бащш като цялостна тренировка, ама няма значение, добре се отрази на дупарата.
Днес сутринта направих тренировка с жабешки подскоци, с други подскоци и още 3 упражннеия и забелязах, че имам една идея повече издръжливост на упражнения от планк и много се израдвах, честно. Отделно отбелязвам напредък в силата на гръдните мускули, така че съм щастлива.

Чери, по 1 см от всякъде си е доста голямо мърдане за такъв кратък период от време. Браво...а това, че ти виждаш във витрините ходеща табуретка, си е лично твоя визуализация, защото аз от страни те виждам по съвсем друг начин!
Аз пък малко съм качила, обаче ми е кеф, защото забелязвам оформяне на дупето, малко по-стегнато е вече, отбелязвам, че корема изглежда по-добре, ръцете ми са по-силни и вече все по-малко внимание обръщам на килограмите, което е много радващо за мене си, защото преди много се мерих, постоянно. Сега ако успея да изкарам нещата, които в последно време нещо съм ги пуснала в храненето си, ще съм чук до лятото. :221 :221

Цвети, гмуркания, чатаруанги и подобни неща и на мен са ми супер трудни, така че колкото можеш толкова, на останалите модифицираш до колкото е възможно и пак си е ок! Няма да се гътваме заради няколко упражнения я :221 Ние сме по-силни от тях :221
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
cvety_rz написа:Ей, голямо пързаляне падна вчера с 8 тренировка.За момент се почувствах като главен герой във фигурно пързаляне само дето осанката ми прилича на онези малките дето ни се родиха в кочинката, когато бяхме на мечешката среща :1062
Цвети, не мога да се сетя някога да съм чела по-сериозна автоирония от твоя страна :1062 :1062 :1062 .... Ония малките в кочинката със сигурност са сладки!!! :222 Да ти кажа, и аз съм с усещането, че съм като върбова клонка когато тренирам и вървя пеша с лекота, но витрините на магазини и офиси показват една ходеща табуретка - "висока и стройна" :1062 :1062 :1062 .... Нищо де... щом вече си напипваш мускулите, остава само да ги "отвиеш" от шалтетата, с които са покрити :221 :221 :221 Това и за моите важи.
Ох, Чери смях се на воля :221 :221 :221 Върбова клонка викаш :1069 :1069 :1069 Радвам се, че си започнала режима и браво за минусите в мерките :326 Новите тренировки не смея да ги погледна, защото съм убедена, че са по тежки а аз нали съм с 1 седмица назад не смея да си развалям душевното спокойствие :1062 А бе, гърч си е програмата, но пък е ефектна.Ставаш на върбова клонка :1069
Ели, радвам се и за твоето задобряване.Толкова усилия полагаш и е чудесно, че имаш напредък.
Да не остана назад да се похваля и аз :mrgreen: Закопчавам колана на дънките с една дупка навътре (сиреч 2 сантима от талията са аут).Интересно ми е какво ще е след месец тренировки и режим :roll:
ellyto

Мнение от ellyto »

Хей банда, как сте днес?

направила съм си тренировката за днес, доста трудничка, но добре ми дойде. Определено като човек полага усилия и в един момент види напредъка е супер яко. Наистина усещането е страхотно, чак се чувства човек горд от усилията, които е положил.

Цвети, много добре звучи това 2 см от талията за такъв период от време. Радвам се много, че за този кратък период виждаш такъв ефект. Наистина след месец два ефекта ще е още по-голям и надъхващ, сигурна съм. Продължавай в същия дух. Споделяй как върви и с програмата и схранителния режим, трудно ли ти е, не ти ли е трудно. Всичко
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

ellyto написа: Определено като човек полага усилия и в един момент види напредъка е супер яко. Наистина усещането е страхотно, чак се чувства човек горд от усилията, които е положил.
Ей за това иде реч :524
Ели, за 3 седмици тренировки Фит30 и 2 седмици на режим са резултатите.Трудно ми е с режима, но не много :mrgreen: Идеално хубаво няма.Просто няма шоколад от там ми идва трудността. :1062 Определено имам какво да споделя, но нека да направя месец и да викдя какъв ще е резултата.И да не спамя да споделя, че си направих тренировката и определено мускулната треска е по поносима.Т.е околните не я забелзват, но за другата седмица ще е гърч явно както споделя Чери.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Да не остана назад да се похваля и аз :mrgreen: Закопчавам колана на дънките с една дупка навътре (сиреч 2 сантима от талията са аут).
Опаааааааа :1028 :1028 :1028 :1028 . Кой сега има какво да се похвали?!? :lol: :lol: Браво, Цвет!!!! Не бързай да споделяш, аз чакам с нетърпение да се изтърколи твоя първи месец за да прочета за "шестицата" :222 .
ellyto написа:Чери, по 1 см от всякъде си е доста голямо мърдане за такъв кратък период от време.
Ели, и двата режима на Руми, които следвах, даваха точно такъв резултат само за 1 седмица. Така че за мен е нормално. Даже.. ме е яд, че няма размърдване по другите части, но то няма и как да има, т.к. аз реално не съм на режим :954 .

Днес отчитам - бягане и тренировка. Направо се разчехнах с днешното видео... Усещам как все повече ми се седи, че даже и лежи... :1062 Но и за това ще дойде време.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Другия път като тръгна да се хваля, че карам по- леко мускулната треска ме спирайте да не говоря глупости :1062
Чери, за шестицата бая месеци ще трябва да минат, но се надявам да видя вече тази седмица, че ми додея да я чакам :lol:
Ех, кога ще сме по свободни да се чуем по скайп да обменим опит?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Пак съм аз :mrgreen: Днес съм като натъртена круша. :1062 Всичко ме боли и ми се спи и съм уморена.Чери ти как успяваш и с бягане и с тренировки :1044 Дори си мисля, че след Фит 30 като се върна на седмичните да се прехвърля на трето ниво, защото то второ вече ще ми е като за разгрявка.И не мога да си обясня нормално ли е вече 4 седмица да съм с такава мускулна треска :1044 Пак ли аз съм частен случай :lol:
ellyto

Мнение от ellyto »

Йо,
За днес бях замислила енда доста дългичка и трудничка тренировка, но след снощната тежка вечер :221 :221 просто беше абсурд и си викам, я да направя онази тренировка, която е за възстановяване т.е. разбирайте няма много напъване в правенето на упражненията...ммм даааа....само така си мислих :221 :221 верно беше по-лекичка, ама пак си имаше зор. Но все пак я направих, защото имаше шанс голям да предпочета да поспя още малко вместо да стана, ноооо го направих. Сега се надявам просто довечера да си легна по-рано за да мога да си почина като хората и да имам сили за нещо по-хард утре.

Цвети, аз също много дълго време каквото и да правех все имах доста стабилна МТ. Според мен просто трябва да мине още време за да може мускулите да свикнат на по-сериозното натоварване и ще стане в някакъв момент по-леко...аз поне така си мисля.

Чери, как си днес след тренировката?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Чери, как си днес след тренировката?
Ох, Еличка, криво-наляво..... :lol: :lol: . За днес имаше най-неприятната ми тренировка от фит30..... 2х50 кълбета назад-напред, съчетани с изправяне до клек, скок до дъска, лицева и отлепяне..... :1210 :1210 :1210 .... просто съм като пияна тояга днес..... Адски трудно е това. Но да не се оплаквам - снощи как имах сили да държа бутилката с бира, а?! :1028 :1028

А теб просто.... мога само да те аплодирам :326 :326 ..... да си легнеш в 2 и днес да станеш рано, че и да тренираш.... спирам да говоря! За мен това е равносилно на участие в томбола за Пирогов :221 :221 :221 .

Вие сега си пийвате кайвето със Зорита..... аз си ви мисля от офиса..... абе.... добре е работата! :1062 :1062
cvety_rz написа:Пак съм аз :mrgreen: Днес съм като натъртена круша. :1062
Хахахахахах, Цветко, това откъде го измисли....... хахаха. Натъртена - ок, ама круша....

Изображение

cvety_rz написа:Всичко ме боли и ми се спи и съм уморена.Чери ти как успяваш и с бягане и с тренировки :1044 Дори си мисля, че след Фит 30 като се върна на седмичните да се прехвърля на трето ниво, защото то второ вече ще ми е като за разгрявка.И не мога да си обясня нормално ли е вече 4 седмица да съм с такава мускулна треска :1044 Пак ли аз съм частен случай :lol:
И аз не знам как успявам.... чисто и просто на инат... и докато тече фит30. После пак минавам на 3 тренировки и 2+1 тичане. Иначе е самоубийство. Според мен е нормално да си постоянно с МТ. Първо защото не спираш да тренираш. Второ - защото си на по-високо ниво от възможностите си. Но пък като го свършиш, ще си на 3-о ниво от седмичните!!! И това, ако не е супер, не знам..... :lol: :lol: .
cvety_rz написа:Ех, кога ще сме по свободни да се чуем по скайп да обменим опит?
Ааз.. съм си на скайп, когато ми работи компа - вкъщи или в офиса. Така че.... от теб зависи! :) Мисля, че много добре ще ни дойде един разговор. :222

Публикувай отговор