Чери,
Справила си се блестящо!
Портретите са били за мен винаги тера инкогнита , исках да кажа - непозната територия.
Браво!!!
Имаш ли още произведения?
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Последните седмици уча много. Почнах и да гледам видеоклипове - онлайн уроци за работа с фотошоп и илюстратор. Харесва ми. Но ме натоварва. Болят ме очите. След усърдно учене - да речем 4 часа се чувствам неимоверно уморена!!! Което направо ме разбива чисто мотивационно. Този вторник ми се наложи да рина сняг пред нашия вход - поне 40 минути, после се качих и подготвих всички продукти за мусака, дори и соса направих, след което отидох на народни танци - 1 час!!! След подобно физическо натоварване, нямаше и следа за умора в мен.... Напротив, главата ми беше буквално лека и чувствах, че летя....... И като се замисля за този огромен дисонанс ...... ми става много тъжно, защото буквално не знам дали ще издържа.......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
След като те прочетох, си помислих, че за теб е важно след усилна интелектуална и творческа работа да се презаредиш със също толкова усилна физическа дейност, така ли е?
Обичам си работата, да, но сега изключително много се радвам на последния си ден в Центъра за тази година.
Предстоят ми цели 10 почивни дни! Ще се наспя. Ще разполагам изцяло с времето си. Ще правя каквото си поискам.
Хубаво е, когато човек обича мястото, където полага труда си, прекрасно е там да се чувстваш в свои води, но в живота е нужен БАЛАНС.
А сега е време за ПРАЗНУВАНЕ. За БЛИЗОСТ с най-близките. Семейство и приятели.
За равносметка на отминалите месеци. И за планиране на следващите.
За да се чувстваш добре на работа, трябва да правиш нещо, което обичаш, да имаш яки колеги и разбран шеф, но и да работиш в прекрасно място - функционално, модерно, уютно.
Ето 20 офиса, в които ще ви се прииска да работите.
Това, което те мотивира най-много са инстинктите ти да доставяш удоволствие на хората около теб. Да, но това не означава, че си слаб противник. Просто си невероятно добра в координирането на работата с екипа. Правиш всичко с невероятна страст. Винаги намираш правилните думи и това ти помага да се справяш с професии, при които е важна съвместната работа, независимо дали става дума за привличане на нови корпоративни клиенти или креативни брейнсторминги в рекламна агенция. Отлично се справяш и с воденето на преговори. При наличието на евентуален спор, би открила най-ефективното решение за компромис и от двете страни. Подходящи кариери: PR, музика, организиране на събития, маркетинг, планиране на сватби, педиатрия, международни отношения, търговия.
Вчера сутринта шефът ми ме уведоми за чудесна възможност за развитие в професионален план! Предстои двуседмично обучение в ... Холандия! Обмяна на опит, посещение на техните социални услуги, запознаване с техните добри практики и със системата на подпомагане на хора с увреждания. Запознаване с колеги, работещи в холандски рехабилитационни центрове. И директорът ми избра точно мен от целия ни екип като най-подходяща да се кандидатира за тази обучителна програма! Вълнувам се. Чувствам се дълбоко оценена. Радвам се! Хубаво ми е. Днес сутринта написах мотивационното си писмо и го изпратих на двата имейла, докъдето трябваше да стигне. Срок на изпращане на мотивационните писма - 06.02.2017 г. Дата на излизане на резултатите с одобрените 18 кандидата - 20.02.2017 г. Ами това е. Сама си стискам палци