Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
ellyto

Re: Моята тренировка

Мнение от ellyto »

Привет дами

Цвети, радвам се, че си тук и ти. Чакаме те да се завърнеш към редоното писане, когато нещата с преместванията се нормализират.

Уикенда тотално не успях да тренирам, ама то си е нещо като ясно :221 :221 не се напъвам, ако стане стане..важното е да има идея, защото без идея е тотално вече зле :221 :221 Но успях вчера поне да направя от дупеното предизвикателство. Цвети, абе не знам дали ще разкажа на дупарата играта, ама определено се надявам да има хубав ефект. Като че ли е една идея по-стегнато, но пък ако и се взема в ръце с храненето, тогава мисля ефекта и резултатите ще са още по-добри.

Днес сутринта си направих тренировката и съм доволна, защото някак си я направих по-бързо от предишния път или поне така си мисля :221 :221 Натоварваща си беше щом днес успях да запотя даже и прозорците в стаята. Определено след този кръг ще сменя тренировките, защото губя мотивация като виждам, че някои упражнения ми идват прекалено нанагорно и даже невъзможно за изпълнение. Не ме кефи като цяло идеята че колкото и да се пъна на този етап не мога да изпълнявам дадени упражнения. Искам да ми е трудно, но не и невъзможно за изпълнение. Така, че сега ще мисля с какво ще сменя. Някъде около средата на декември ми се пада края на този кръг.

Тъй то покрай мен...за днес вечерта имам да направя 120 клякания и 120 хиптръстове.
cchery написа:Казвала съм ви, може би, как се чувствам първите 5 дена, когато отидем на море лятото - в пъти по-отпусната, уморена и демотивирана да тренирам...
Честно казано не знам как успяваш да се мотивираш да тренираш изобщо докато си на почивка...на мен това ми е тотално невъзможно за изпълнение, даже вече съм спряла и да се напъвам д аго правя. Почивката си ми е почивка от всичко! Не че нямам желание за спорт, просто не ми се получават нещата. Може би все пак защото на палатка е по-различно, а на ските - то е ясно, че там даже няма и нужда да се прави допълнителна тренировка :221 :221
ellyto

Мнение от ellyto »

ей никой не е писал днес,
Аз днес направих мисля, че една от трудните тренировки от програмата - Мишел. този път като че ли по-добре се псравих с нея от предишния път, но си е изтощителна и то доста. Накрая всички прозорци се бяха запотили адски много и в хола и в кухнята :lol: :lol: значи бая ще да съм въздишала по тази Мишел :lol: :lol:
Правя си и клековете, обаче вече усещам напрежение в колената, в мускулите, едни такива твърди са и си има дискомфорт. Не е болка, но има дискомфорт. Днес и утре май нямам по програма клекове, но може и да заместя с нещо друго, че май ми идват в повече клековете - вече съм на 140 + 140 тръстове, което си е бая.
Абе вече някак си се чувствам по-стегната в дупето, въпреки че на мерки не мърдам грам. В тубата набарах още едни клипчета с упражнения за дупе и по-натам ще заменя тези клекове с подобни натоварващи дупарата упражнения, че ей го е на идва лято :221 :221

Как сте вие?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ели,тръстерите със собствено тегло ли ги правиш?140 е сериозна цифра. Не си играеш на дребно :1062 Аз си тренирам. Продължава да си ми е трудно, но и аз инатливо го давам и си кютам напред . :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет на спортуващите момичета! :954
Хайде и аз да ви направя компания... :D
В понеделник имах много енергия и си добавих доста неща към тренировката за начинаещи. Учудващо след това не получих отново мускулна, но вчера се озорих само с основните упражнения , без мои добавки.... А пък днес съм като парцал направо, толкова ми беше тегаво цял ден и с главоболие бях и изобщо не успях да се мотивирам да започна. Но миналата седмица тренирах плътно, само с един ден почивка. И съм доволна!

Ели, 140 клека.... :1215 :1215 .... доста са! Определено личи, че доста си напреднала! :524

Допълвам си поста от по-рано тази вечер:

Току що гледах видео какво точно представлява хип тръста. Ами... Ели, честно, не знам как успяваш да правиш по толкова много повторения! Вече е съвсем ясно защо се запотяват всички прозорци докато тренираш!!! :D Машина си ти, машина...!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:Ели, 140 клека.... :1215 :1215 .... доста са! Определено личи, че доста си напреднала! :524
Ами..... то като си пуснеш тренировка на Руми и няма.... много, няма не искам. Охкаш, пъшкаш, стъкла потиш ииииии пак на 140 ги докарваш...... :1062 :1062 . Браво, Ели.

Аз не мога да се добера до тази тема, за да пиша..... и за да кажа, че не съм спирала да тренирам. Напротив..... петък дори направих 2 тренировки, т.к. четвъртък ми беше невъзможно. Остават още 3 седмици от фит 30..... ако не съм се гътнала дотогава, значи ще завърша и тази програма :1216 :1216 :lol: .....

Колкото и да ми е трудно. Когато и да ми е трудно..... винаги си отварям сайта на Руми!!!! Вижте само какво ни е пуснала днес: http://fitnesinstruktor.com/otslabvane- ... /#comments......" onclick="window.open(this.href);return false;. Изключителна промяна!!! И то... от най-трудните - за премахване на последните 3 кг :954 :954 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте мили дами,

Много благодаря за милите и хубави думи, които прочетох по мой адрес. Да съм машина, не съм машина, поне все още не :221 :221

Продължавам си с тренировките, надявам се тази седмица да ги изкарам 5-те. Последните седмици все така се стичат обстоятелствата, че правя макс до 3. Но каквото такова. Иначе на този етап с клековете ще почина, защото много натоварващо го усещам за колената. Ще продължа обаче хип тръстовете и още едно упражнение, което се прави на земя - мост май се казва, с повдигнат крак, а другия е свит и повдигаш дупето и се стяга от зад бедрото и дупето. Много е трудно, но това също е ефективно упражнение, даже от него имам МТ и то от символични бройки, което ще иде да рече, че си струва и това упражнение.
Но честно казано клекове в тренировка и клекове отделно ми идват твърде в повече и не ми харесва това усещане, което имам в коляното. Не ме боли, но усещам напрежение и имам представа защо е така, но на този етап не мога да направя нищо по въпроса.

Абе труднички са тренировките, уж модифицарам и пак ми е трудно и пак си се изпотяват стъклата :221 :221 явно след време ще повторя пак тази програма. Между другото ми прави впечатление, че половината от тренировките от Румфит са наистина по-трудни и то тези от началото, а после някак си стават по-лесни. Може би аз нещо съм се сбъркала знам ли, но така ми се струва просто.

Браво на вас спортуващите! Да издам и че наша Фюта също е сериозна в тренировките, но все още не се е похвалила :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Да издам и че наша Фюта също е сериозна в тренировките, но все още не се е похвалила :954
Да, потвърждавам го...... а дано да намери време да ни пише!!!!

Аз да кажа, че вчера направих 1 нова тренировка за горна част - досега не бях я правила и съответно - днес имам МТ в крилата :1062 :1062 :1062 .... Иначе днес правих тренировка за долна част - определено по-добре се справям вече с познати тренировки. Но взема да ми дотяга.

Ели, аз имах същото усещане за РумФит-а:
ellyto написа: Между другото ми прави впечатление, че половината от тренировките от Румфит са наистина по-трудни и то тези от началото, а после някак си стават по-лесни.
Не си спомням да съм чела някъде нещо от Руми по въпроса.... и все пак някакъв спомен ми се е загнездил..... че съм виждала нещо писано по темата.....

Хайде, кой тук и тренира?!?! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: Хайде, кой тук и тренира?!?! :)
Амиии... АЗ :razz: !

Да споделя: вчера ми беше много трудна тренировката. Едва я изкарах до края. Ама стиснах зъби и успях. Не, че правих нещо ново, но някак ми беше много изморено още преди да започна.
Днес нещата бяха много по-добре. Дори след упражненията ми се прииска нещо повече и си пуснах малко аеробика. Много добре се получи.
Освен това реших да взаимствам малко от идеята на Ели за допълнителни предизвикателства и от вчера започнах да включвам , като идеята е да увеличавам повторенията с всеки изминал ден. Нямам пудовка, но го правя с тежести почти 5 кг. Ели, благодаря за идеята! :923
Та така , благодарение на всичко , което направих вчера и днес в момента се радвам :1028 на чудесна мускулна треска на ... дупето ... :lol: :lol: :lol: Но много и се радвам, чесно... :954
Освен това да се похваля, че вече тренирам с гирички малко над 2 кг едната. Днес за първи път ги включих. Определено се усеща разликата.
ellyto

Мнение от ellyto »

Бъниии бравооо много се радвам на твоя пост. Хубаво е човек да бъде удовлетворен от това, което прави :) 5 кг са достатъчно на първо време като тежест за суинг. Колко суинга правиш сега и до колко бройки би искала да стигнеш, ако нямаш някаква заложена цел вече?

Чери, Чери, чакам с нетърпение да споделиш изводите и резултатите от тази програма, която правиш. Защо ти дотяга? Идва ти еднообразно или тежко или нещо друг?

Аз днес направих една от най-трудните тренировки в програмата - каталина...другата е Мишел. Те са с продължителност от 52 мин. всяка и уж са 2 или 3 пирамиди, обаче пирамиди да искаш :221 :221 Вече имам ясна представа защо ме боли или по точно защо усещам дискомфорт в коляното, когато правя повече клекове или тренирам по-тежко. То не е болка като болка, но е напрежение, което е неприятно, сякаш ти е стегнато всичко около коляното. И причината е плоскостъпието, което явно на единия крак е по-тежко. След днешната тренировка вече съм сигурна, защото започнах да усещам болка в ходилото от подскоците, които бяха 100, 90, 80, 70, 60, 50 - т.е. общо 450. От изправено състояние се подскача така че да ти се докоснат стъпалата...и предния път също при това упражнение ме заболя същото стъпало и сега и го връзвам с болката в коляното. Сега остава да си намеря подходящи подложки за плоскостъпие, които да мога да си ги връзвам директно на стъпалото, защото искам да мога да ги нося не само като ходя с обувки. Ще си намеря, няма начин, то все идва един такъм момент, защото е кофти когато нещо ти причинява дискомфорт, а пък аз не се отнасям сеирозно към проблема плоскостъпие, а явно се налага вече :oops:

Как сте днес?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Чери, Чери, чакам с нетърпение да споделиш изводите и резултатите от тази програма, която правиш. Защо ти дотяга? Идва ти еднообразно или тежко или нещо друг?
Ели, той отговорът ми е съвсем простичък :D - защото СЪМ на програма, която НЯМА как да НЕ доизкарам докрай освен при форсмажорни обстоятелства!!!! Защото НИКОГА не оставям недовършена дадена работа. Обаче аз НЕ обичам да ми казват какво да правя. :razz: :razz: Или ако правя едно и също нещо много пъти, то ми дотяга!!!

Иначе - нямам нито прекалена умора, нито са ми скучни видеата, да не говорим, че не са и трудни (поне вече не са трудни). Програмата е повече от перфектна като съотношение упражнения и време за тяхното изпълнение спрямо ефективността им!!! Това е най-доброто, на което съм попадала досега! КАТЕГОРИЧНО! :954 :954 :954

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

ellyto написа:Бъниии бравооо много се радвам на твоя пост. Хубаво е човек да бъде удовлетворен от това, което прави :) 5 кг са достатъчно на първо време като тежест за суинг. Колко суинга правиш сега и до колко бройки би искала да стигнеш, ако нямаш някаква заложена цел вече?
Ели, в понеделник направих 25 суинга. Беше ми трудничко, а и реших, че е добра цифра като за начало... :) нали трябва да надграждам все пак... :lol: . Вчера - 35.
Днес успях да потичам малко и след това 40 суинга. Но този път ми се подпалиха бедрата, а не дупето както вчера и в понеделник :1044 . Дали не бях заела правилната поза или пък заради по-различното натоварване преди това - не знам. Но наистина накрая си усещах бедрата все едно пламтят!!! Много добро упражнение!
Предварителна цел не съм си поставяла. Идеята ми е да го правя всеки ден в продължение на поне един месец, като се старая да увеличавам бройката всеки път с колкото мога. Може би няма да мога всеки ден да увеличавам с еднакъв брой повторения, но колкото - толкова. Важно ми е постоянството :954 .

Ели, ами твоята болка да не би да си си я докарала от претерениране...? Все пак напоследък доста се натоварваш...
И едно въпросче, което Цвети беше задала по-горе и отговора ми е интересен и на мен: хип-тръстовете със собствено тегло ли ги правиш?

А Фюти е скрита лимонка значи... :D Дано започне да намира време да влиза тук и да споделя своя опит с нас!

Чери, а ти какво направи с твоя проблем с корема?
Публикувай отговор