Ха хахаха,Ванчето написа:Вер, ще разкриеш ли тайния начин, по който успяваш да качваш снимки тук...?![]()
направо си е тайна

Качвам във фейса и тогава мога
да ги прикача тук
Ха хахаха,Ванчето написа:Вер, ще разкриеш ли тайния начин, по който успяваш да качваш снимки тук...?![]()
Бях писала някъде назад в тази тема и пак ще напиша :lol: :lol: - за момента няма начин да се качват снимки директно във форума!!! Защото старият плъгин, който ползвахме се оказа в 1 момент хакнат и почна да товари трафика към форума с невероятно големи забавяния при зареждане и т.н. Беше въпрос на време да докара и някой бот и вирус. Така че - да, за момента снимки могат да се появяват тук само ако преди това са качени в някой друг онлайн-албум и след това се линкнат тук.Ver написа:Ха хахаха,Ванчето написа:Вер, ще разкриеш ли тайния начин, по който успяваш да качваш снимки тук...?![]()
направо си е тайна
да ги прикача тук
Знаех си аз, че има таен начин...cchery написа:Бях писала някъде назад в тази тема и пак ще напиша :lol: :lol: - за момента няма начин да се качват снимки директно във форума!!! Защото старият плъгин, който ползвахме се оказа в 1 момент хакнат и почна да товари трафика към форума с невероятно големи забавяния при зареждане и т.н. Беше въпрос на време да докара и някой бот и вирус. Така че - да, за момента снимки могат да се появяват тук само ако преди това са качени в някой друг онлайн-албум и след това се линкнат тук.Ver написа:Ха хахаха,Ванчето написа:Вер, ще разкриеш ли тайния начин, по който успяваш да качваш снимки тук...?![]()
направо си е тайна
да ги прикача тук![]()
Айде, честито - днес вече е порасъл!!!!Ver написа:Най-късия ден![]()
Значи от утре расте!
Ах, доживях