Добро утро на всички!!! Коската тръгна преди малко за у-ще, а Белка и днес ще си остане вкъщи.
cvety_rz написа:Чери, как е Бела днес? Има ли все още температура? Че и за капак и ВО имат.....
Цветка, благодаря, че попита. Определено от вчера е по-добре. Най-вече защото не съм давала Нурофен за температурата, която има, но е ниска. Като цяло апетитът ѝ намален, по-апатична е, а устата ѝ мирише на гной

- най-вероятно е направила някоя лятна ангина, но едва ли ще разберем, т.к. няма да я водя при личния лекар, ако и днес нещата се развиват положително за нея. И двата дни тя ходи на у-ще само, за да направи ВО-тата. И, естествено, срещна "приятелското" отношение на някои от съучениците ѝ, които не пропускат да я заядат, че се преструва, симулира, "че се прави" и т.н...... Да си призная напоследък Бела има разочарования от децата, в които вярваше безрезервно.....
Аз вчерашния ден го посветих на това да изработя 2 типа грамоти за завършването на класа на Бела - поех ангажимент за това. Честно казано не ме бива хич като генеричен дизайнер

. Виж, за това да взема няколко идеи и от тях да сътворя нещо сама - по ставам. Но признавам си..... моето въображение и способности са най-изчистени и най-гладки, когато иде реч за думи и писане.... И слава Богу, че огромното ми желание е да ставам уеб-дизайнер (и разработчик най-вече!), защото за това идеи имам много, както и ясна представа какво искам от един сайт - като функционалност, като външен вид и т.н.
cvety_rz написа:Днес си записах час за алерголог.Много съм объркана и не знам какво да правя и като прибавим към това, че нямам и много вяра на докторите.....Не съм права да слагам всички под общ знаменател знам, но ми е едно противоречиво в мен.След като издадох сума ти пари за лекраства, добавки, хомеопатия, диета и пр. а няма резултат

Вече трети месец тялото ми гори.На моменти ми иде да си одера кожата не се трае.Добих ясна представа за ада.Гориш пък не изгаряш

Извинявайте, че пак ви дудна на тази тема, но вие вече си ме знаете имам нужда да го споделя, да го излея, да излезе от мен...
Цвети, все се надявах да минеш и да напишеш, че нещата при теб отшумяват

. Дано алергологът, при който ще идеш, да е свестен. Естествено, и аз имам крайно мнение за лекарското съсловие, но изключенията съществуват или най-малко поне да разбереш какво предизвиква тази реакция на твоята кожа. Знаеш ли, имам си една мечта и тя ще стане факт - да изкарам един курс в клиниката на д-р Емилова

. Гладолечение на брега на морето. Имам огромна нужда от разтоварване, но не мога да го почна у дома. Не толкова от страх, че няма да имам сили да издържа, а защото когато съм си вкъщи, имам една камара задължения и виждайки, че не ги върша и всичко изостава, аз се напрягам психически, а оттам крачката до яденето, че и преяждането е ...... никаква...... Но за клиниката на Емилова - ако направя сайта, върху който работя в момента, и си взема парите за него
заслужено, ще си позволя това удоволствие за моето здраве.
ellis_stoyanova написа:....но Ивето в момента е с херп ангна и се чувствам някак скапана,чисто емоционално.Знам че ще мине,но все пак....
Елисче, оправи ли се вече Ивето?!

Знам, че винаги е гадно, когато децата ни са болни....., но има и хубава новина - те растат, а колкото по-големи стават, толкова по-рядко и боледуват!

Хайде, чакам да се разпишеш за малко тук.
Деска, щях да пиша, че ти завиждам за бягството в Черни Вит, ама като се замисля...... какво има тук за завиждане..... много по-нормално и човешко е да ти кажа, че се радвам, че сте си взели тези броени часове сред тишината, ромона на реката и зеленото на Балкана!!!

Пък аз - да взема да си го планирам, наместо да правя опити да завиждам..... За всичко има време!!! Стига да има и желание.
За снощи бях насрочила общо събрание на нашия вход - исках да обсъдим евентуалното участие на входа ни в програмата "Зелена София", по която одобрените за участие входове по нея получават безвъзмездно фиданки, храсти, цветя за засаждане; градинско обзавеждане и оборудване и т.н...... Във фоайето на входа ни се появиха точно 4 души заедно с мен!!! От 23 апартамента......

... По тази програма можем да получим и тротоарни плочки, т.к. и двата ни плаца пред входните врати се нуждаят от спешен ремонт и аз още през февруари бях обявила, че евентуално ще кандидатстваме най-вече заради това, защото да си смениш тротоарните плочки се оказа доста скъпо. От февруари досега една комшийка вече 2 пъти ме пита дали столична община са обявили вече началото на програмата..... идеята ѝ е да спрем да събираме ежемесечно суми за ремонта на плацовете.... Е, оки - питаш ме за програмата, да - вече е активна, а снощи....... снощи защо не дойде?!?!

Между другото, не съжалявам, че не се събрахме и не взехме решение да кандидатстваме. Защото пак аз щях да съм основния двигател на всичко, а аз нямам и време, и желание. Най-вече да търся фирми, които примерно да ми монтират перголите, да изорат зелените ни площи, за да засадим цветята и розите и т.н. .......
Цвети, докъде стигна Райчето с подготовката за ВО?!

То не остана никакво време до петък...... Само да мине и понеделник, и слънцето отново ще грее щастливо над всички ви...... поне аз така се чувствах миналата година след като минаха тези глупави изпити за 7-и клас.
Честит рожден ден на сладката Калинка!!! Желая ѝ здраве, воля, устрем и много детски лудории!!! Нека расте обичана и тя самата да обича от цялото си сърце и душа!!! Да бъде себе си и любимото човече на мама и тати!!!
Цвети, честит ти празник!!! Желая ти да получаваш винаги от любовта и обичта, която си раздала. Да се разтапяш чисто по майчински, когато двете очички те погледнат, а двете ръчички посегнат за прегръдка!!! Прекрасен ден ви желая днес!