Лятото носи ни сполука и отново ще изпразним мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Пролет на вратата чука и отново ще изпразним мечата храл

Мнение от cvety_rz »

Дани, радвам се за теб :940 Продължавай все така.
Чери,щастлива съм, че се чухме макар и да потъваше в неизвестност на няколко пъти :1062 Хубаво да си изкарате в швабско.За Коко е много неприятно....И дано да намерите правилното решение в тази ситуация.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте,дружинка!!!
Вече не помня от кога не съм писала,но и честно казано нямше какво толкова да споделя от ежедневието.Но ви чета всеки ден;къде през тед,къде по диагонал...
Дани,браво за упоритостта,която си налагаш с режима.Като те чета си мисля че и за Анджи няма да е зле да я подложа на нещо подобно.
Деска,браво че си се справила със зъбчето,гадна работа,ама е хубаво да минава.
Чери,днес си наблизо,щях да се радвам да те зърна.
Ние днес бяхме на празник в училищетп на Анджи,по случай края на буквара.Беше много хубаво,Анджи имаше доста думички и участие и това ме зарадва много.Харесва ми да виждам "плодовете"от нейния труд.Постара се детето.Всички тези малки усмихнати човечета много ме зардваха.
Иначе като цяло са ни завихрили едни болести и вируси,чак не ми се разправя.Но се надявам всичко да премине скоро.
Желая на всички лека и спокойна вечет
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

Чери,
приятно и СПОКОЙНО,
да си изкарате ваканцията :)))
Приятна разходка и Слънчево време :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Горнооряховски привет! :954 :954 Пия си кафето и след малко ще поемам по обратния път към София, няма как.
Ver написа:Чери,
приятно и СПОКОЙНО,
да си изкарате ваканцията :)))
Приятна разходка и Слънчево време :)
Благодаря, Верка.

Елисче, естествено, че няма начин да не си мисля за теб, идвайки си към Горна. Ще се видим - обещавам. Още следващия път, който се прибера. Настоящето идване беше само с котешка мисия :1062 и тя е изпълнена. Сега ме чакат 250 км назад, за да си изчистя документите в офиса и да стегна багажа довечера. :329 :329 Но пък нищо не ни пречи да се чуем по телефона! Радвам се, че празникът на буквите на Анджи е минал прекрасно и те е направил щастлива!!! Това е една страхотна инициатива и традиция в българското училище, която се радвам, че е жива и се отбелязва.

Не мога да пиша повече сега. До по-късно! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес е последният ден на месец Март, да го изпратим с радост в сърцата, за да можем да посрещнем Април месец спокойни и леки :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Днес е последният ден на месец Март, да го изпратим с радост в сърцата, за да можем да посрещнем Април месец спокойни и леки :954
И З П Р А Щ А М ГО!!!!! Ама с шутове! Не с радост..... :128 :128 :128 :128 ....... днес ми беше един от най-отвратните дни! От следобед насам......... В момента глася багажа за Германия иииии не ми се получава. Забравям какво съм мислила преди секунда. Слагам някакви неща, килограмите на куфара набъбват застрашително...... нямам време...... Баси....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
Kleo написа:Днес е последният ден на месец Март, да го изпратим с радост в сърцата, за да можем да посрещнем Април месец спокойни и леки :954
И З П Р А Щ А М ГО!!!!! Ама с шутове! Не с радост..... :128 :128 :128 :128 ....... днес ми беше един от най-отвратните дни! От следобед насам......... В момента глася багажа за Германия иииии не ми се получава. Забравям какво съм мислила преди секунда. Слагам някакви неща, килограмите на куфара набъбват застрашително...... нямам време...... Баси....
Чери, :922 :922 :922
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ох, добро утро! Вече всичко е НАРЕД! На гейта сме вече и имаме час до полета. Снощи беше невероятна .... суматоха - така да го кажа. Не знам доколко подробно мога да разкажа, но ще кажа така - докато "Паисий" пишеше поредното домашно, което не беше написала навреме, аз вадех мръсни блузи и потници от гардероба на Коко!!!! Оказа се, че уговорката, която имахме с Бела относно това да си напише всички домашни през свободния й следобед, са си просто думи..... както обикновено. А на призива на Момчил от предната вечер - децата да си дадат всички мръсни дрехи за пране, Коко е хвърлил чифт чорапи....... и почвам да му глася блузите с дълъг ръкав за взимане - е, открих само 3 :!: :!: :!: чисти и 5 носени, намачкани на топка и пъхнати в гардероба. :1210 :1210 :1210 В 3 от тези мръсни блузи, открих и съответните потници, които ми се губеха :221 :221 .... и като за капак - едва събрах 7 чифта чисти чорапи.... останалите бяха под леглото :plezya se :plezya se :plezya se ...... И ако си мислите, че това е изключение, ще ви кажа, че ........... сте прави! Изключение е само това, че тази картинка се разви няколко часа преди тръгването ни за Германия. Иначе е нещо обичайно. Аз казвам - "Коко, дрехите да се разтребят!". Той "разтребва" като ги взима от стола, на който ги е съблякал, и ги пъха на топка в гардероба :1069 :1069 .....

Както и да е - една бърза пералня, центофуга на високи обороти и тази сутрин пъхнах в куфара всичките дрехалаци от чисти по-чисти. :)

Иначе вчера връщането от Горна беше нормално - почти нямаше трафик. После пък в офиса имах доста работа. Но най-фрапантното беше, че към 17 часа се разбра, че този документ, който гласих половин следобед, няма да тръгне по предназначение, т.к. ...... нямаме необходимата информация за пълното му изготвяне и няма и да я имаме още поне седмица... :221 :221 .

Но всичко вече е без особено значение и остава тук в Бг. Гледахме прогнозата за времето. Очакват се страхотни слънчеви дни и в Германия! А дано този път ми е топло, че като се сетя какъв студ брах миналата година в Париж......

Чао от мене! До ново включване от страната, родила г-жа Меркел :221 :221 .

danid
Философска система

Мнение от danid »

Чери, пожелавам прекрасна и спокойна почивка и не забравяй да ги накараш да изплюят мързела някъде на летището прди връщане. Разбирам те на повече от 100 % ако някакси е възможно, за гардероба, дрехите, отлаганията...

Снощи разбрахме, че един познат е починал, по-малък е от мен, малкото му детенце е в групата на Боби, гадост, но се случват и такива неща, той просто се отказа да живее и да се бори...

Една пък братовчедка ще става баба на неговата възраст, а аз до скоро се чудех дали да не раждам, шарен свят

Нека всички сме здрави и да не пропускаме нито един повод за усмивка, радост и да показваме обичта си един към друг.
Прекрасен, слънчев ден, милички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет, мецанки!!! :954

Хей, ама да ви кажа, никак не е чесно това... при вас в България е такава топлинка и слънчице, а при нас ... студ....! Иска ми се вече и на мен слънцето да започне да пече по-силно, че да ни стопли най-накрая!!!

Цялата минала седмица децата бяха във ваканция - великденска! А пък аз толкова се бях улисала с моя режим, тренировки и изобщо така бях яхнала вълната, че съм забравила, че децата ще излизат във ваканция :lol: :lol: ! Прибират се в петък на 18-ти и си носят всичките неща от училище + бележките с оценките с които завършват втория триместър... И аз - шок! Ако някой ми беше казал, че ще забравя ваканцията на децата щях да му се изсмея, но ето на... :955 :955
Оплзотворихме почивните дни с едно гостуване на нашите кумове за 5 дни. Изкарахме си много, много добре! И най-вече децата - не искаха да си тръгваме! Прибрахме се изморени и недоспали, но пък това със сигурност означава добре прекарано време! :954
Сега отново влизаме в ритъм, децата вече 4-ти ден са си на училище, но аз нещо все още не успявам да си върна предишния режим.
Днес с мъжа ми отбелязваме 11 години от сключването на брак! А също и майка ми има рожден ден! Беше ми много празнично и приповдигнато днес, докато не разбрах, че бащата на зет ми е починал тази нощ... лека му пръст. Неизбежно ме налегнаха мисли за живота и за това колко преходно е всичко и как улисани в дребни проблеми и битовизми често забравяме да ЖИВЕЕМ...

Хубав ден! :954
Никога не е късно за ново начало!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте ! Ванче , това са нещата от живота. Чери ,при теб винаги иам емоции , дано От ваканцията се завърнеш много положителни такива! Аз съм на работа , няма много време за писане . Иначе да се поФаля с нова кола сме . Утре ще ходим на село да я видя :222 как ще е на дълъг път.
Хубава събота и неделя !
Данид , не мога да повярвам ,че си се взела в ръце , крайно време беше, ти си една страхотна жена не го забравяй!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено