Чери,щастлива съм, че се чухме макар и да потъваше в неизвестност на няколко пъти

Благодаря, Верка.Ver написа:Чери,
приятно и СПОКОЙНО,
да си изкарате ваканцията))
Приятна разходка и Слънчево време
И З П Р А Щ А М ГО!!!!! Ама с шутове! Не с радост..... :128 :128 :128 :128 ....... днес ми беше един от най-отвратните дни! От следобед насам......... В момента глася багажа за Германия иииии не ми се получава. Забравям какво съм мислила преди секунда. Слагам някакви неща, килограмите на куфара набъбват застрашително...... нямам време...... Баси....Kleo написа:Днес е последният ден на месец Март, да го изпратим с радост в сърцата, за да можем да посрещнем Април месец спокойни и леки
Чери,cchery написа:И З П Р А Щ А М ГО!!!!! Ама с шутове! Не с радост..... :128 :128 :128 :128 ....... днес ми беше един от най-отвратните дни! От следобед насам......... В момента глася багажа за Германия иииии не ми се получава. Забравям какво съм мислила преди секунда. Слагам някакви неща, килограмите на куфара набъбват застрашително...... нямам време...... Баси....Kleo написа:Днес е последният ден на месец Март, да го изпратим с радост в сърцата, за да можем да посрещнем Април месец спокойни и леки