Днес е важен ден за работата ми.... след час ще знам повече и ще пиша повече!!! Затова сега ви оставям.

Ех, Дани,.... не знам пролетно ли ми е и на мен. Знаеш ли.... внимавай какво си пожелаваш :lol: ... току-виж се сбъднало.danid написа:Хубаво значи ви е, пролетно, още ли? На мен не ми е, само пролетната умора се опитва да ме пребори. Искам една много дълга почивка с книжки и с палми, но няма, няма кой да работи, ще си стоя до офисната такава и ще си мечтая.
Успех в призива, Деска!Kleo написа:С което призовавам ВСИЧКИ потребители на форума да не се помайват, а да участват активно, да четат И да пишат в него
Ани, след като те прочетох, особено горната част, по-скоро се зарадвах за теб, честно! Защото съм сигурна, че ти ще намериш работата, която ще е подходяща за теб и ще те прави щастлива! Най-важното, удовлетворена вътрешно. Полезна. Влагаща себе си в труда си. Оценена. Желая ти най-доброто и хубавото нещо за теб съвсем скоро да се появи пред погледа ти!cchery написа: ... внимавай какво си пожелаваш :lol: ... току-виж се сбъднало.... И живот и здраве професионалното ми развитие ще претърпи коренна промяна след средата на годината. Това като цяло не е изненада, още повече, че ноември заявих на колегата (след един много сериозен разговор по принципни въпроси, свързани с работата), че от 1-и януари си подавам молбата за напускане. И така или иначе това ми беше в плановете за тази година. Но ето че днес, след като научих "новината", се задълбочих в ситуацията..... и в момента ми е по-скоро меланхолично. И знаете ли защо?!?!? Не защото евентуално оставам без работа, а защото пусто..... не аз взех това решение
![]()
. След като се преборя с овенската си същност, съм сигурна, че ще "избухна" с истинското решение на сегашното ми положение.... а то е такова, че считам, дълбоко вътре в мен, днешната ни среща в централата на Пощенска банка за съдбовна. Аз съм сигурна, че това е така чаканото и от мен ново начало. С тази различка, че... допуснах грешката да чакам, а не да го положа аз. Но има неща, които не можем да поправим. А между тях първенство държат онези, които са вече в миналото.
![]()
![]()
Благодаря, Деска!!! Това с работата... работа искам, но работодател - не.Kleo написа:Ани, след като те прочетох, особено горната част, по-скоро се зарадвах за теб, честно! Защото съм сигурна, че ти ще намериш работата, която ще е подходяща за теб и ще те прави щастлива! Най-важното, удовлетворена вътрешно. Полезна. Влагаща себе си в труда си. Оценена. Желая ти най-доброто и хубавото нещо за теб съвсем скоро да се появи пред погледа ти!
Помня, че с ДаниД си обсъждахте работите. Още тогава ми направи впечатление, че сякаш не искаш вече да работиш настоящата си работа. Затова - успех от мен и честит нов Път, честито ново Начало!
Да, Дани. И съм доволна, че съдбата се намеси вчера. Макар все още да не знам какво решение ще вземат моите работодатели в Гърция, защото окончателното развитие на нещата зависи от тях, аз решение съм взела.danid написа:Чери, понякога съдбата помага да тръгнем по новия път, когато ние отлагаме вземането на вярно за нас решение.
Дани, аз съм на път да откача дори!!!! Телефонът ееее..... мечтая си да се прецака! Честно!!! Наистина!!! Миналата седмица Момчил върза бас и с двамата - 4 дена без телефон!! Напълно без телефон - само, ако някой приятел им звънне. И знаеш ли какво направиха и двамата - на третия ден почнаха да шмекеруват, да цъкат тайно и да ни лъжат... Уговорката на баса беше - ако издържат 4 дена без тел, печелят по 5 лв, ако не - те дават по 5 лв на баща им. И като се видяха колко са мекушави, тръгнаха да дават пари на Момчил, но той с огромна доза презрение им ги върна и да ти кажа - подкрепих го....danid написа:Цвети, не ми говори за тийн проблеми, всеки ден ми се сервират нови и нови глупости и винаги стигаме до една и съща причина, мързела... Баща и отказва да я пусне на турне в Испания и аз съм по средата, хем не искам да я лиша от това удоволствие, хем тя по никакъв начин не се бори за това си желание и пак от мързел. Не учи, стаята и е пълен хаос и постоянно е на глупавия телефон, а и не се грижи за външния си вид, полудявам. И всеки път едно и също си говорим...
:1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140cvety_rz написа:Имаме си и хамстер в къщи.Вземахме го за женски и дано да етака, защото цялата му покъщина е в розово в противен случай ще се получи мъжки хамстер с розово съзнание![]()
![]()
![]()
Желая и на двете ви върховни емоционални моменти!!!cvety_rz написа:Утре съм на празник в детската градина и Калинчето е с главна роля.Много се вълнувам![]()
Цветка, права си и за едното и за другото. И аз не намирам нищо забавно в цифритеcvety_rz написа:......По принцип е кофти да си искал да си тръгнеш и да си се оставил да те изпратят, но пък важното е в новото начало![]()
.........................................................................
Дани, рядкост са хората вдъхновявани от цифрите.
Явно за много хора 2016 ще е година на промени. И ние ги умуваме някакви, но какво ще излезе, изобщо не ми е ясно. Знам само, че повече не искам да тъпчем на едно място, факт от който се чувствам в дупка вече месеци наред. И не става въпрос само за работата - имам чувството, че и отношенията ни с Цецо са забуксували и няма измъкване. Сигурно е от това, че не се караме, нямаме някакви особени проблеми и аз започвам "да търся под вола теле"И живот и здраве професионалното ми развитие ще претърпи коренна промяна след средата на годината.