Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Уффф, много му се ядосвам на това задължително носене на маски навън!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа: 11 Апр 2020, 20:08 Уффф, много му се ядосвам на това задължително носене на маски навън!
Обаче вече е факт...... и какво правим?!

Лично аз днес съм от сутринта та досега на дивана - във всевъзможни пози.... превъртях интернета... и скапввам настроението си все повече и все повече......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Чери,има едни маски с клапанче,нямам идея колко струват,но са супер удобни и смятам,че циркулацията е много по добра с тях.Имам и шита такава,без клапан,също се чувствам добре с нея,няма го това запотяване като еднократните зеленикавите
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа: 12 Апр 2020, 19:30 Чери,има едни маски с клапанче,нямам идея колко струват,но са супер удобни и смятам,че циркулацията е много по добра с тях.
Ели, имаме такава маска - Момчил я спечели от работата си по повод един конкурс за най-много направени крачки за 1 месец от служител на фирмата. Той я пробва и каза, че единственото, което може да му се случи ако тича с нея, е да остане без кислород...... За нормален спокоен ход е чудна, но за тичане просто не става.

Аз излизам да тичам с "бъф" - това са тези шалчета, дето се слагат около врата да обират потта: https://sport.bg/userfiles/productlarge ... 314224.jpg

но да ти призная, при Т над 10 градуса това си е чисто мъчение - чувствам как се задушавам, оставам без кислород и леко се замайвам. Поради което към средата на бягането го свалям.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Това е професор Лъчезар Аврамов. Винаги е бил прогресивно мислещ! Алтернативната Научна гледна точка, която аз подкрепям!
Последно промяна от Kleo на 21 Апр 2020, 07:26, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Всеки ден въртя педалите на велоаргометъра или правя клекове, планкове, или танцувам на хубава музика. Определено ми трябва движение и гледам да си го осигурявам редовно, че иначе качвам килограми и сантиметри. Понякога се и разхождам из кварталните улици, ходя да пазарувам, просто си намирам някаква работа извън дома, добре че веднъж седмично ме викат и на работа в Центъра.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Времето е гадно, мрачно, хладно и дъждовно, но сега ще стана от компютъра и ще изляза навън да се разходя малко на въздух и да напазарувам. Човек трябва да си търси и да си намира начини да се движи и да излиза навън. Според мен е от жизненоважна необходимост това последното. Само вкъщи не се търпи иначе. После ще поспортувам малко от вкъщи, клекове, планкове, йога, танци, въртене на педалите на вело-то... И така.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа: 21 Апр 2020, 14:34 Времето е гадно, мрачно, хладно и дъждовно, но сега ще стана от компютъра и ще изляза навън да се разходя малко на въздух и да напазарувам. Човек трябва да си търси и да си намира начини да се движи и да излиза навън. Според мен е от жизненоважна необходимост това последното. Само вкъщи не се търпи иначе. После ще поспортувам малко от вкъщи, клекове, планкове, йога, танци, въртене на педалите на вело-то... И така.
Аз пък, Деска, именно в този мрачен и дъждовен 21-и април, излях към 20 часа някъде от нас и направих страхотно тичане в парка в комбинация от 1200 скока на въже... Да, валеше ме, да не беше топло, но пък беше спокойно, тихо.... сякаш човек можеше сам да се въплати във въздуха и природата.

Иначе от днес отчитам 10 км избягани като имам направени и 2 спринтови мили в рамките на тези 10 км... Спринтова миля ще рече, че разделям разстоянието от 1 миля (1600 м) на 4 отсечки от 400 метра и се старая всяка следваща да избягам с поне 5 секунди по-бързо от предната.

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

БРАВО
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес - разтягане на тялото, планкове, клекове, въртене на педалите на вело-то, танци - от вкъщи, общо около час време :) Доволна съм.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Браво, Чери и Деси! Поддържате духа на темата и собственото си здраве. Покрай болницата бях спряла движението и спорта, но от вчера започнах да скачам на въже. Никога не съм го правила и сега се уча. Много ми е забавно и интересно. Също така започнах тренировки по 20 минути с едно приложение на телефона и естествено имам МТ. Не са много интензивни тренировките, но достатъчни на този етап за мен. Като свърши това извънредно положение се връщам веднага в залата. Определено ми липсва фитенса :(
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Публикувай отговор