Kleo написа: ↑07 Май 2020, 15:56
Един час домашна тренировка днес - 50 клека, танци, въртене на педалите на вело-то ми, планкове и обща мускулна разгрявка, доволна съм, щом се препотих 100 пъти
Kleo написа: ↑11 Май 2020, 17:18
Днес - 1 час йога за първа чакра. Гледах програмата Wellness. Тя е за спорт, мода, красота, СПА, здравословен начин на живот, готвене.
Вчера - разходка по баирите из Банкя.
Гледам да се движа всеки ден, защото с това стоене вкъщи и хубаво хапване стои рискът от надебеляване.
Деси, това ти ли си?!
Чета и не мога да повярвам на очите си - та ти си много по-активна от мен самата в домашните тренировки. Браво, момиче

. БРАВО!!!!
Имаш ли качени килограми заради принудителната карантина и стоенето у дома?! Аз имам.... и цифрата на кантара е плашеща... за мое съжаление. Дори почнах да се чудя какво се случва, защото аз не съм спирала да бягам дори и когато имаше препоръки за най-строго ограничение на излизанията. Включих бягане с подкоци на въже - минимум 1000 подскока..., но съм поне 3 кг отгоре. От около месец почнах да тичам 3 пъти в седмицата на дълги дистанции като под дълги разбирам минимум 10 км на бягане, но килата продължават да вървят нагоре..... честно казано съм много озадачена на какво се дължи това....
От вчера отчитам 12 км бягане и много задоволство, че го направих, защото последно бях тичала в четвъртък късно вечерта - излязох към 20:30 часа, а вчера отидох да тичам сутринта - към 9:30, т.е. имала съм само 12 часа за възстановяване. Отделно от това съм и на детокс от четвъртък.... Та затова казвам, че съм доволна, че вчера не се предадох на вътрешното си внушение, че ще ми е трудно и ще ми липсва енергия и си направих дългата дистанция.