Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Моята тренировка

Мнение от Ванчето »

Момичета, железни сте просто! Много се изкефих като ви прочетох! :524

Аз минавам само набързичко, за да кажа, че не съм тренирала от една седмица, а се очертава и следващата да не тренирам. Причината : утре пристигат шефовете и изминалите дни се бях "посветила" изцяло на подготовката за тяхното идване. Но не си мислете, че съм се обездвижила нещо... , защото не е така! Така яко тренирах "ръце" с миенето на прозорци и колко безброй клекове направих... и не само! Но както и да е!
Ще чакам с нетърпение момента, в който началството си заминава, един ден ще си дам почивка и после отначало!

А вие - все така да продължавате! :922 :922 :922
Никога не е късно за ново начало!
ellyto

Мнение от ellyto »

cchery написа:има си я болката в китката. Но и да я няма, отново не бих правила нищо... имах сериозна травма и в двете кости и не ми се мисли, ако заради единия инат, я активирам отново.
ама разбира се, че няма нужда да се насилваш! Ти и без това прекрачваш прага на нещата, които да правиш и рискуваш да активираш травмите...
cchery написа: Цветката да получи нейния иииии евентуално тогава двете в екип можем да се хванем заедно.
Да повторя нещо от преди няколко поста, въпреки че е за тренировките, важи в пълна сила и за всичко останало, както и за режима. :
cchery написа:ellyto написа:
Деси, мързела си е мързел и мисля, че това чувство или усещане, или неусещане, каквото щеш го наречи, е познато на всяка една от нас и всички сме го изпитвали. На мен също сутрин ми иде да спра алармата ида си остана в леглото да спя, обаче се насилвам и вдигам. Ако ти не се насилиш, няма кой да го направи вместо теб, ако ще и тук да те ръчкаме всеки ден. Не трябва да го правиш защото ние те ръчкаме, а защото ти така го искаш и това трябва да е движещата сила при теб...твоето желание да изглеждаш по определен начин, която да те води напред в битката с мързела.

Няма начин да не се съглася напълно с написаното от Ели - подчертала съм кое.
Знам, че в екип е по-лесно и някак си по-мотивиращо, но ако ти не го усещаш, че сега е момента да се захванеш с режима, по-добре да не го правиш, защото после може да ти излезне през носа. В смисъл, че може да няма нужните резултати, може да се ядосаш, че нещо не се получава и т.н. Всички знаем, че когато не сме готови за каквото и да било, и въпреки това се насилим да направим конкретното нещо, резултата е много различен от желания. За това се отпусни и просто почувствай кога е момента...ако дойде хубаво, ако не дойде, пак хубаво :922 :922

Аз днес направих Ками - майкооо спирах след всяко упражнение да почивам, лудница е :221 :221 Явно ще я направя поне 2 пъти програмата, защото определено си е трудничка и искам да понабера малко стаж с нея. Харесва ми програмата определено. Вчера имах по силна МТ, днес вече е почти минала и е хубаво, но си ми беше трудничко днес, може би се дължи и на недоспиването. Сутрин преди тренировка така не ми се започва, сякаш имам една преграда, обаче като започна и съм си ок. Всеки ден си викам, абе яяя по-добре си постой още малко, почети си книжка, пък ако остане време :221 :221 сама себе си се опитвам да излъжа, ама не се поддавам де. После след тренировката винаги се чувствам добре и съм доволна, че съм я направила. Не е лесна борбата със собственото ни АЗ, никак даже!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря, момичета!!!
Там е работата, че аз ЗНАМ, че имам нужда от тренировки, но НЕ се ръчкам и мотивирам достатъчно сама... :oops:
Наистина когато се чувствам АНГАЖИРАНА с вас, с група упражняващи се хора, самата аз като че ли добивам повече сила, воля, хъс да се надигна от задника си и да действам.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Деси, щом ти действа мотивиращо, нека така да бъде :922 :922 взимай сила от думите тук, или от нещо друго някъде другаде, пък в крайна сметка все ще дойде един ден, вкойто ще си намериш вътре в теб необходимите сили и воля и мотвация билото то за спорт или нещо друго :922 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да, гледам да се възползвам от всичко налично, което да засили волята и хъса ми, Елито :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа: Сутрин преди тренировка така не ми се започва, сякаш имам една преграда.........
Опааааааааа, я да се присламча и аз тук и да кажа........... същото! :1062 :1062 :1062 Аз за себе си го отдавам също на недоспиването.... Лятото не съм изпадала в такова състояние. А тогава дори и тичах.... Предполагам, че ще е нещо временно и ще си дам шанс да свикна с това. :954
ellyto написа:
cchery написа: Цветката да получи нейния иииии евентуално тогава двете в екип можем да се хванем заедно.
Да повторя нещо от преди няколко поста, въпреки че е за тренировките, важи в пълна сила и за всичко останало, както и за режима. :
cchery написа:ellyto написа:
Деси, мързела си е мързел и мисля, че това чувство или усещане, или неусещане, каквото щеш го наречи, е познато на всяка една от нас и всички сме го изпитвали. На мен също сутрин ми иде да спра алармата ида си остана в леглото да спя, обаче се насилвам и вдигам. Ако ти не се насилиш, няма кой да го направи вместо теб, ако ще и тук да те ръчкаме всеки ден. Не трябва да го правиш защото ние те ръчкаме, а защото ти така го искаш и това трябва да е движещата сила при теб...твоето желание да изглеждаш по определен начин, която да те води напред в битката с мързела.

Няма начин да не се съглася напълно с написаното от Ели - подчертала съм кое.
Знам, че в екип е по-лесно и някак си по-мотивиращо, но ако ти не го усещаш, че сега е момента да се захванеш с режима, по-добре да не го правиш, защото после може да ти излезне през носа.
Права си за това, Ели. За мен да сме заедно с Цвети на режим ще е по-скоро оглеждане в огледалото! Т.е. да има с кого да споделям еди си какво и този същия човек да го оценява на база опит, който има. Иначе - да, ако не искам да отслабна достатъчно мотивирано, то нито 1 режим на тази земя няма да проработи за мен :1069 . Което ме кара да се чудя дали не ми се яде една палачинка с шоколад в момента?! :221 :221
ellyto написа: Аз днес направих Ками - майкооо спирах след всяко упражнение да почивам, лудница е :221 :221 Явно ще я направя поне 2 пъти програмата, защото определено си е трудничка и искам да понабера малко стаж с нея. Харесва ми програмата определено
Лудница, нали?! :D :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

cchery написа:Лудница, нали?!
ммм дааа лудница си е...днес имам МТ на мишниците, сутринта едвам си направих спускането на лицевата, егати и болката...но пък от коляно вече съм тамън. Има напредък има напредък, доволна съм.

Миналата седмица като не тренирах повечко дни веднага бях - кг. Сега като почнах пак, веднага си се върна това загубеното...интересно наблюдение имам покрай спортуването и лекото качване на кг..но както си говорихме с Чери, не съ мсамо аз да го наблюдавам този феномен с п окачването.
cchery написа:Лятото не съм изпадала в такова състояние.
аз предполагам, че лятото е и поради друг фактор, наречен слънце. някак си е различно от останалта част на годината. Аз обаче и тогава си го имам това съпротивление. Не е силно, очевидно след като спортувам всеки делничен ден, с малки изключения, но си го има. И то не е точно със ставането от леглото сутрин, ами точно преди да се преоблека за тренировката. инак сутрин нямам грижи със ставането, особено като чуя веднага алармата :955 защото има и моменти, в които не я чувам, колкото и да е странно за мен, но явно умората си казва думата.
cchery написа: . Което ме кара да се чудя дали не ми се яде една палачинка с шоколад в момента?!
ама си голяма скица :221 :221 и какво стана в крайна сметка с чуденето - какъв резултат даде :1211 :1211
Kleo написа:Да, гледам да се възползвам от всичко налично, което да засили волята и хъса ми
:524 :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:......... какъв резултат даде
Зелена салата с кубчета синьо сирене :221 :221 ......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:
ellyto написа:......... какъв резултат даде
Зелена салата с кубчета синьо сирене :221 :221 ......
Желязна си, Ани!!!
ellyto

Мнение от ellyto »

cchery написа:Зелена салата с кубчета синьо сирене ......
ахахаха ей това е то приказка...едно желание се трансформира в коренно разична реалност :221 :221 :221

Ей днес ми излезна джигера с тая Борис :221 :221 не бе подскачащи лънджове, не бе бягащ катерач, странични лънджове с повдигане на на крак - лудница просто...не знам колко пъти спирах да почивам.

Хем виждам разлика вече в изгледа на задните ми части, хем като премеря с метър и дупето на см не мърда даже е по-голямо, ама какво пък, такова е каквото е и трябва да си го харесвам :221 :221 послдната част е най-трудна от всичко.

Вие днес какви ги сътворихте, я докладвайте?
danid
Философска система

Мнение от danid »

Малко почетох, кой знае, някой ден може и да потренирам :221. Засега само танците и по някой етаж от време на време. Много мързел, много, а знам, че част от болежките ми са от килограмите и колкото по-бързо ги махна, толкова по-добре ще се чувствам, но не ми е достатъчно за стимул. :328 - ще ви чета по-често
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор