Моят отговор е едно огромно ДА!! Още преди травмата в лявата ръка, имах чувството, че китките ми ще сгънат и ще се пречупат на чатурангите, лицевите и гмурканията.. че и висока-ниска дъска. А дори и на странична дъска. Другото упражнение, което извиква това усещане в мен, са пистолите в оригинал. Аз лично смятам, че съм си взела поука, и... установявам, че не всичко, което инструкторът показва, ТРЯБВА и аз да изпълня. :!: :!: :!:ellyto написа: Все още на някои упражния имам чувството, че някоя част ще поддаде и ще се счупи...вие имате ли такива усещания на някои упражнения?
Деси, бях убедена, че не е мързелаKleo написа:Ани, не ми е приятно самото трениране.
А знам, че е полезно за здравето и нужно за тялото.
Това е истината, не ми е приятно бе...

Виж сега, мен с танк не можеш ме изтика да правя нещо, което ми е неприятно... Така че те разбирам абсолютно напълно. И намирам напъните ти да се насилваш да тренираш за кауза пердута. Не го прави. Какъв е смисълът?!?! Губиш си времето да пишеш оправдания и после да се "самоизяждаш" с вина!!! Деска, наместо това днес се прибери пеша до вас или поне... хвани метрото не от най-близката станция, а примерно 2 след нея. Знам, че обичаш мноооооого да ходиш пеша. Планирай си за събота отново йога с майка ти - поне на мен ми се стори, че това ти харесва. Потърси клуб за танци в Надежда или най-малкото с Дани се свържи и я питай за мястото, където тя танцува. Деска, моля те, просто направи нещо за себе си!!! Останалото е излишно. Никой не е сложил табелата "Тренирането с Руми ЗАДЪЛЖИТЕЛНО". Или пък с някой друг инструктор. Когото, от тук пишещите, да попиташ как е стигнал до настоящите си тренировки, ще ти опише един дълъг път на лутане и търсене!!! Хайде, момиче, действай!

От мен днес - тренировка за долна част.. Имам МТ от понеделник. Разтягах, ама сухожилията ми като корабни въжета - еластичност - йок. Пак съм оловното човече в действие