Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от ellyto »

Линди, честито ви бебче в семейството! Да е жива и здрава, да расте усмихната, спокойна и обичана! Честито щастие на цялото семейство! Да й се радвате много много :954 :954
Честита да ти е малката рожденничка! И тя нека да расте здрава, усмихната, щастлива, обичана и нека прексни мигве да я очакват в живота й! :1119
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ех, трябва ли точно тролът, който живее срещу Силвето, да ни събере тук на по постинг :1062 :1062 :1062 ....

Искаше ми се и на мен да пиша още нещо, но се сетих, че имам да върша важни дела. А и отделно Топлофикация отново накараха косата ми да настръхне :1062 , този път по служебни причини.... Чудя се и се мая. Не, не съм се ядосала. Просто изпитвам силен афект от това, че трябва да ходя до касите им да търся дирите на фактури, чиято стойност е 1,50 лв ...... Тъпанарска история.
danid написа:....... Винаги съм се дразнела от несправедливостите, но другите не го разбират по този начин, казват какво те засяга, а аз мисля, че всичко ни засяга, защото когато не реагираме поощряваме този вид постъпки и дори днес да не сме потърпевши, утре ще сме.
Дани, в същата кофа с лай...а съм и аз :1062 . Опитах се да мисля и иначе - че не ме интересува, че не е правилно да "си вра носа" навсякъде, че не трябва да правя "непоискано добро" и т.н...... Но е факт, че мисля досущ като теб, че... необръщайки внимание на несправедливостите, то ние ги поощряваме на 100% с мълчанието си!!!! И това ми мнение е по-силно от другото, а именно "Анелия, това не е твоя работа.....!"..... Мисля си... че може би момичето от Сливен, което беше убито миналата седмица, щеше сега да е живо, ако поне един от всички, които са знаели за тормоза върху нея, се беше обадил да даде инфо....
ellyto написа:Дани, аз прилагам една много интересна техника като шофирам (скоро от Надя я чух) - като си сама в колата да си пуснеш хубава музика и да си пееш с цяло гърло, колкото искаш, да си усилиш музиката.
Аз това го правя от много години..... понякога се притеснявам, че си отварям широко устата, защото, нали се сещаш.... високите тонове изискват и широко отворена уста :lol: :lol: ... поне в моя случай. Но друг път забравям и пея..
ellyto написа:...а когато трябва да се работи - псува - еми аман от консуматори...при такова мислене (а мисля, че това е масово в хората) няма как да се оправим, просто няма как...
Много точно си го казала, Ели.
ellyto написа:Явно имах нужда д апофилософствам. Радвам се, че имах тази възможност тук да го направя, продиктувана от нещата, които вие написахте. Надявам се, денят ви да е хубав!
Да, супер е, че мина и го направи, Ели!!1 .... аз пък имах нужда да попрочета туй-онуй. :)

Деска, я кажи.... този таблет каква връзка ти дава с околните?! :1028 :1028 .... Струва ми се, че точно от това те е заболяло... :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Загубих непрекъснатата връзка с другите хора. А това ми е много важно и ценно, както се оказа. Сега отново трябва да свиквам с факта, че в дамската ми чанта няма таблет. Нямам възможност като видя нещо красиво, да го снимам. Нямам възможност като ми се дослуша музика, да си я пусна със слушалките в ушите. Нямам възможност да вляза в любимия форум, при вас. Нямам възможност да потърся инфо в Гугъл. Където и да съм, когато и да ми се прииска. Може би точно това ме накара да се почувствам толкова зле. Декс, вчера бях по-добре от завчера, днес съм по-добре от вчера, а утре съм сигурна, че ще съм по-добре от днес. Тоест, и на мен бързо ми минават подобни болки.
Последно промяна от Kleo на 13 Ное 2015, 10:14, променено общо 1 път.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

lindorina написа:Мецанки, щастлива съм да ви съобщя, че вчера се роди здрава и благословена моята внучка! А днес дъщеря ми има рожден ден! Леля Роси :954 става на 10 години! Малка почерпчица от сърце! Обичам ви!
[img]http://s18.postimg.org/ndcrwcx8l/563300_475120039265355_325413277_n.jpg[/img]
ЛИНДИ, честита ти внучка! Да расте жива, здрава и много щастлива! Представям си какво е чувството! Твоето дете да даде живот на свой ред... Весело празнуване, мила! На хубав празник се е родила, на деня на Свети Мина. Винаги да я закриля и пази!

Честита ти рожденичка Роси днес! Усмихната, щастлива, здрава, успешна и много обичана! Да има весело и засмяно детство, много да те радва и да те кара да се гордееш с нея! Само хубави емоции и сега, и занапред! Наздраве!!! И ние те обичаме. Роси от Росица ли е? Сестра ми е Росица, красиво име!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Линди, честити ти два повода.Пожелавам и на двете дами да са здрави и попътен вятър в пътешествието живот!
Силве, как добре те разбирам.На Стражец имахме проблем с комшийката.Жената ми се ядосала, защото съм имала 3 деца :1044 Без да е имало нещо съществено си изсипваше фекалиите по външната врата, изливаше урина през ограда в градината и куп др. подобни.Наложи се да сложим камери да записват, подавахме жалби в кметсвото, но дъщеря и е адвокат и познайте дали жалбите бяха стигнали до съответната инстанция.Пика настъпи, когато заля децата наши и на комшии с помия и вече масово ходихме до кметсвото.Явно мрази жената децата, но аз какво съмм виновна и без това от 12 месеца в годината живеем само 3 на Стражец.Не знам какво да те посъветвам.Просто те :940
Деси, съжалявам за таблета.Не се кори....вещ си е, но мисля, че е нормално да реагираш така.
Чери, каква е тая ваша орисия с топлофикация :1044
Ели, притно ми е да те чета.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Линди, честити ти прекрасни поводи!!! :954 Един съвсем млад живот е подал главица на белия свят и жадуващо очаква да заеме своето място!!! А друг такъв добавя втората цифра по дългия път на своята съдба!!! Нека и двете момичета растат здрави, силни и с воля и желание посрещат слънцето, вятъра, светлината и красотата в живота си!!! Весело празнуване.... сигурна съм, че има сълзи... но пълни с искрена радост! :954 :954

[img]http://s7d2.scene7.com/is/image/Teleflora/185078?&[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Ето, че все пак има и хубави поводи за постове :954
Линди, честита внучка!!! Да расте здравичка и много да й се радвате! Честита ти и рожденичка! :940
Цветкаааа :923 :923 :923
Хубав ден, момичета ... все пак е петъъъъккк! :1216
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ха, добрютро :954
Вчера в Разград празнувахме ден на бягането и съответно имаше и състезания.Райчето грабна купата за комплексно бягане (60 и 400 м.) :324
В понеделник пристига последния ламинат и приключваме с апартамента.После ще чистим и ще се нанасяме :1216
Тия дни ще стане ясно кога ще идваме към София и ще пиша.
Прекрасен петък на всички :227
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Привет, мецанки !

Не съм ви забравила, просто хич не ми остава време да влизам и пиша.
Искам да ви изчета и да видя какво се случва с вас, дано уикенда ми остане време.
При мен нищо особено. Сега съм се захванала да правя коледни окраси за един магазин. Дано имат успех. През деня мота да творя, докато бебка спи, та работя основно след вечеря и стоя до 2 часа. Малко съм капнала, но пък ми е кеф.
Прегръщам ви и до скоро.
Ето и някой от нещата, очаквам мнения ;-)

[img]http://s22.postimg.org/bflq2ebct/20151111_143809.jpg[/img]

[img]http://s30.postimg.org/yrr5fclpp/20151111_143831.jpg[/img]

[img]http://s13.postimg.org/e6gu2fmpv/20151111_144029.jpg[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:326 Браво на Райчето :326 Кога ще идвате в София, Цветиии? :329

Мамчето, добре си се завърнала :923 Страшно красиви неща си изработила! :524 Браво и на теб!

Силве, да, петък е и страшно много се радвам на този факт :1209 :222
ellyto

Мнение от ellyto »

Цвети, благодаря :922 :922 Честита купа на Райчето! Дано все така да е запалена по спорта и да й носи удоволствие и удовлетворение!
Ще чакам да споделиш кога ще идвате в София, ще се радвам да се видим!

Мамче, много красиви неща правиш, наистина много са сладурски и дано да имат успех!

Аз днес съм малко 6 за 5 :423 Снощи изненадващо излзиахме с колеги и ходихме да хапнем и пийнем в един испански ресторант, после на бар да пием уиски и после аха да си тръгнем и изведнъж се появи още едно предложение за друг бар и имах чувството че ще ги гръмна всичките, ама айде за малко, за по едно и така си легнах в 2 и нещо и директно днес си навих часовника за по-късно ставане, но все пак съм като тресната с мокър парцал днес. Хубаво беше де, ама следващия ден не трябва да е работен, че да може човек да си почине :221 но кой ли ти съблюдава този така дребен факт, когато органзиира някакви срещи. :221 :221
Така, че днес ще го раздавам по-лежерно. За уикенда съм планирала почивка т.е. спане и лежане, шиене, да си прочета книжката и толкова. Покрай боледуването на Тони и аз се разфазовах, защото не мога да се наспя като хората и това ми пречи. Така, че съм му се заканила вече да му приложа всякакви бабини техники да се оправя вече, че ми писна на шапката.
Казах ли ви, че отглеждам тибетска гъба - онази, която се слага в мляко и се оставя за 24 часа и на следващия ден има готов кефир. Много ми харесва киселкия резлив вкус, който придобива млякото. Много ми харесва, но още количеството е малко, тъй като гъбката ми е малка. Но ще продължа да си я отглеждам и да си пийвам сутрин вкусен кефир.
Нещо днес съм подпалила моторетката, ядосах се сутринта на Тони и неговото боледуване, което вече продължава вече 10 дена, а той се отнася безхаберно към това си състояние и аз сутринта изтрещях :221
Но пък днес ще направим едно хубаво и полезно дело и съм доволна. Хубаво е когато направиш нещо, с което да зарадваш непознат човек.
Хайде оставям ви, лек и хубав петъчен ден от мен :922
Заключено