Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Знам, Ели, така е, ама аз да си кажа :221
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Аз не тренирам тази седмица :328 Вчера излязох в 7,30 и се прибрах в 21,30, днес се прибрах малко по-рано в 20,00 часа.Имаме много работа във фирмата и работим по 12 часа тия дни.Утре пък ще стягам РД на Симчо а в четвъртък ще посрещаме гости и така остава само петък и събота ако успея, защото отработваме.Не ми е хубаво, защото и предната седмица минах само с 2 тренировки, но понякога нещата са непроменяеми и е хубаво да ги приемем такива каквито са.И колкото по- рано толкова по-добре за нас :mrgreen:
Чери, и аз като Деси мисля, че са ти много добре раменете, но и Ели е права, че ако ти не се харесваш то и цял свят да те убеждава в обратното не се получава.
Ели, ти последно реши да повториш румфита ли?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
ellyto

Мнение от ellyto »

Йо Йо

Да споделя, че от вчерашната тренировка нямам мускулна треска (на прасците, както беше след първия път на тази тренировка), което иде да рече, че съм заякнала. :lol: :lol:
Цвети да повтарям Румфита и тази седмица приключвам с него. Хубава програма, някои тренировки са изключително трудни. Днес Тони пак стана докато правих тренировката и ми вика "ама ти днес не си се изпотила както вчера" :221 :221 ама не беше прав, щот ми го каза в началото на тренировката, в края вече нещата изглеждаха както предишния ден :221 :221 Гледа с интерес как тренирам, докато той лежи на дивана :221

Цвети, има и такива моменти, когато просто няма възможност за трениране, какво да го правиш :1044 :1044 Ще се успокоят нещата, това е само временно явление. После всичко ще си дойде на мястото и ще си влезнеш в ритъм. Какво стана с режима ти? Как вървят нещата?
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

ellyto написа: Днес Тони пак стана докато правих тренировката ............................................................................................................................. Гледа с интерес как тренирам, докато той лежи на дивана :221

А пък аз изобщо не обичам когато "имам публика". Разсейвам се... :plezya se

Отчитам 5 дни с едно голямо НИЩО!!!
След събота и неделя децата имаха 2 неучебни дни, а пък от вчера Мартинчо ми е болничък и нещо нито имам сили, нито пък голямо желание за тренировки. Надявам се скоро да вляза в релси. Но сигурно пак няма да е за дълго, защото другата седмица пристига свекървата, ще ни гостува за празниците и май пак няма да мога да тренирам както ми се иска. Но ... здраве да е!
Направо ви се чудя по някой път вие как успявате като ходите и на работа... Аз уж съм си вкъщи и ей го на! Явно не си организирам достатъчно добре нещата :1044
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:Направо ви се чудя по някой път вие как успявате като ходите и на работа... Аз уж съм си вкъщи и ей го на! Явно не си организирам достатъчно добре нещата :1044
Бъни, и това е вярно - а именно, че от организацията зависи всичко. Но при мен специално най-сериозно влияние оказва работното ми време, което ми позволява да правя всичко това. :222 Надявам се Марти да се оправи възможно най-бързо! :923

Аз си тренирам по график - това е предпоследна седмица на фит 30. Абсолютно мотивирана съм да си направя цялата програма ДОКРАЙ и да изпълня всяко едно повторение, на което съм способна!!! В крайна сметка така калявам и волята си! :) Макар, че днешната тренировка включва едно изключително досадно упражнение, за което мога да ви цитирам един коментар от блога на Руми (не е мой):

"Руми, с какво да заменя тези 2х50 бърпита? Причината е в това, че толкова повторения на определени упражнения ме изтормозват психически и мотивацията ми спада драстично, отмнемат ми много време и просто ги мразя. Не ме изкарват от зоната на физическия комфорт, а от зоната на комфорта на нервите ми. Имам предвид, бърпита, кълбета и подобни. С ренегадското гребане, пул овъра и подобни се справям с големите повторения без хабене на време и нерви."

Това упражнение представлява следното: бърби с гмуркане или лицева опора, изправяне и скок с високо вдигнати колене..... Направо подлудявам докато го направя. Да не говорим, че..... пуста й китка.... включена е на макс в това усилие и се дразня още повече, защото искам да го изпълня, а знам, че не е редно..... :126 :126

Тази седмица не съм бягала..... и нещо не ми се бяга особено. Поне засега. Празнично ми е! :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Ако някое упражнение не е комфортно за правене и предизвиква изнервяне, вместо стимул за подобряване и развиване на мускулатурата, просто не бива да се прави и това е. Не съм си променила мнението и смятам, че една тренировка не трябва да те предизвиква до там, че да се контузиш! И аз честно казано си ги заменям, там където нещо ме дразни и не мога да го направя, ами не го правя и това е. Смятам, че и като заменя някое упражнение, тренировката ми е достатъчно натоварваща и добра за деня. Нали все пак идеята е да тренираме за здраве :954 :954
Аз тези дни съм пас от към трениране, нямам физическата сила и възможност. Днес ако успея вечерта ще направя, ако ли не утре ще направя и с това приключа спортната ми седмица. Другата ще видим какво ще покаже.
Бъни, наистина организацията е важна за да може човек да направи това, което е запланувал. Е не винаги се получава така, както си го запланувал, важното е човек да се пробва :)
Аз също предпочитам да си тренирам сама, без да има някой в стаята, ама пък като има, те се съобразяват с мен, не обратното :)
Не се притеснявай за нетренирането, Бъни! Просто така се е случило, като имаш повече време и възможност ще се върнеш към тренирането :922 :922
Чери, много бързо ми се струва, че мина времето, в което си на Фит30. Браво, че си мотивирана да я приключиш! Радвам се, че споделяш положитени впечатления от нея и да знаеш, че чакаме снимки преди и след :423 :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:..... и да знаеш, че чакаме снимки преди и след :423 :922
"Преди" има :) ..... "След".. хаха, трябва да се мотивирам да ги направя :razz: .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
ellyto написа:..... и да знаеш, че чакаме снимки преди и след :423 :922
"Преди" има :) ..... "След".. хаха, трябва да се мотивирам да ги направя :razz: .
Аз пък си мислех, че принципно за "след" мотивацията е по- голяма :mrgreen:
ellyto

Мнение от ellyto »

Ами да споделя, своето огромно задоволство. Както вчера писах, че не съм сигурна дали ще успея да направя нещо повече тази седмица, снощи като се прибрах, сложих манджата и се метнах да тренирам, днес сутринта също си направих тренировката - еми как да не съм доволна, при положение, че мислих, че нищо повече няма да успея да направя :222 :222 Още 2 тренировки ми остават от румфита и се чудя дали да продължа с него до края на годината или не. Може би ще продължа като си избирам отделни тренировки, които да са до 30-40 мин, защото има и такива по 50 мин, които са ми трудни и ми отнемат още повече време, а искам да мога да свършвам още един куп неща, а дългите тренировки изяждат от времето!
Така, че може и да продължа. Днес тренировката ми беше Анелия :221 :221 нямаше как да не се сетя за теб Чери :221 :221
жалко, че на този етап не ми остава време да правя допълнително за дупето упражнения, освен че правя пилинг масаж, но си трябва изолирани упражнения за дупе за да има ефекта, който искам. Но и сега съм си хубава де :221 :221 вече ми харесва дупето, как леко се е постегнало, не е много, но е важно личното усещане какво е, така че съм доволна и продължавам напред.

Чери, значи предизвиквам те да се снимаш и чакаме снимките след и това си е то, няма мърдане :221
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Тази седмица вече тренирам и не мога да не се похваля :

[img]http://s11.postimg.org/dmk6ipfa7/20151215_212820.jpg[/img]

Много, много се радвам за новата си придобивка.Това ми е подаръка за РД, но Симо не издържа и ми ги подари по- рано :mrgreen:

[img]http://s16.postimg.org/68zoz827l/20151215_212900.jpg[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

Цветииии,
супер придобивки! Много се радвам. Да си тренриаш с удоволствие и да правиш много мускулчета с тези тежести :923 :923
Възхищавам се, че имаш мерак и че ще тренираш с такива големи тежести.

Аз тези дни не успявам с тренировките, защото ми е изтощено и си отспивам до по-късничко и просто нямам желание да тренирам, но и не съжалявам честно казано :954 Днес успях да направя само 1 упражнение 20 бройки и мисля, че от него онзи ден имах лека МТ на дупето. Видях, че Руми е писала за някаква нова тренировъчна прогрмаа за дупе и че първата тренировка й е докарала зверска МТ. Интересно ми е каква ще бъде тя, защото искам да си стегна дупенцето и да го повдигна. Ще я видим.

Вие как сте?
Публикувай отговор