ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
dexter
Философска система

Re: ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Мнение от dexter »

Kleo написа:
Kleo написа:Момичета, ние днес сме на кино - ще гледаме Красавицата и Звярът - и много се радвам от това :1028
Филмът ми хареса....
Деси, има ли нещо смущаващо във филма, което да не става за деца (десетгодишни)? Четох, че в Русия е с възрастово ограничение над 16 години, тъй като единият от персонажите (приятелят на Гастон) накрая се оказал гей. Питам дали е нещо грозно, казано в прав текст - как става ясно?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Да, Чери, проверих.
Гледахме филма на 3Д, ефектите си ги биваше.
Но въпреки че пишеше, че е ДУБЛИРАН, беше със субтитри.
А дали това не беше защото беше вторник? Денят с намаления на билетите? Нашите си бяха промо, но това не им дава право да се ... подиграват с клиентите си.
Иначе бях резервирала местата ни точно онлайн, за точно определена прожекция, всичко си беше окей.
Както и да е - минало. Но не им прави чест просто.
Деска, а какво ви казаха от АРЕНА-та?! Предполагам, че сте ги питали за това разминаване, защото, признавам, изненадата не е била приятна!!! :???: :???:

Аз много искам да се похваля с финала на една "битка" :) - "моята" катастрофирала кола пред входа, с която така успешно "се заядох", вече я няма: " onclick="window.open(this.href);return false;

Изображение
Изображение
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа: има ли нещо смущаващо във филма, което да не става за деца (десетгодишни)?
Няма нищо такова.
Филмчето е красиво и дословно
по приказката.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

dexter написа:
Kleo написа:
Kleo написа:Момичета, ние днес сме на кино - ще гледаме Красавицата и Звярът - и много се радвам от това :1028
Филмът ми хареса....
Деси, има ли нещо смущаващо във филма, което да не става за деца (десетгодишни)? Четох, че в Русия е с възрастово ограничение над 16 години, тъй като единият от персонажите (приятелят на Гастон) накрая се оказал гей. Питам дали е нещо грозно, казано в прав текст - как става ясно?
Декс, напълно става за деца! Сериозно, единственото нещо, което го имаше във филма, беше, че в самия край двама мъже танцуваха заедно за 3 секунди време примерно, но нито е имало целувки, нито някакво смущаващо сексуално съдържание, нищо неприлично, нищо нецензурно, наистина! Просто съм изумена от решенията за Кувейт и за Русия!!! И аз ги чух.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:
Kleo написа:Да, Чери, проверих.
Гледахме филма на 3Д, ефектите си ги биваше.
Но въпреки че пишеше, че е ДУБЛИРАН, беше със субтитри.
А дали това не беше защото беше вторник? Денят с намаления на билетите? Нашите си бяха промо, но това не им дава право да се ... подиграват с клиентите си.
Иначе бях резервирала местата ни точно онлайн, за точно определена прожекция, всичко си беше окей.
Както и да е - минало. Но не им прави чест просто.
Деска, а какво ви казаха от АРЕНА-та?! Предполагам, че сте ги питали за това разминаване, защото, признавам, изненадата не е била приятна!!! :???: :???:

Аз много искам да се похваля с финала на една "битка" :) - "моята" катастрофирала кола пред входа, с която така успешно "се заядох", вече я няма: " onclick="window.open(this.href);return false;

Изображение
Изображение

Честито, Черка! :1211

Не поисках обяснение, защото искахме веднага да се прибираме след прожекцията. Аз нещо бях уморена и дори гневът не ми беше достатъчен, за да се върна на каса и да питам. А Хри и Алекс бяха много гладни. Но ме познаваш - определено ме "сърбеше" да отида и да поискам обяснение. :1044
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Сладка победа,Чери!!!
То...и Вълчо от Ну погоди пуши през цялото врем,ама едно време все него гледахме...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:То...и Вълчо от Ну погоди пуши през цялото врем,ама едно време все него гледахме...
Елисче, добре казано. В конкретния случай това отразява в себе си доста близко ето това лицемерие:
dexter написа:Четох, че в Русия е с възрастово ограничение над 16 години, тъй като единият от персонажите (приятелят на Гастон) накрая се оказал гей. Питам дали е нещо грозно, казано в прав текст - как става ясно?
Ако инфото е вярно (ама чета, че и Деси го потвърджава), точно пък Русия да се прави на "света вода ненапита".... То е очевидно, че става въпрос за политическо решение...

И като казах политика, да се върна на един от нюансите в темата ни тази седмица - за кого да гласуваме?!? Наистина се изчерпахме... За пореден път, както през всичките години на "прехода", знам съвсем точно кого не искам да виждам в парламента. Но не и кого да пратя... За съжаление, не успях да чуя силен, ясен и категоричен глас и позиция по отношение националния ни суверинитет. На фона на ердогановите кърджалийски изпълнения в цяла Европа и конкретно мераците и заплахите към България, нямаше нито една партия, която да се окаже достатъчно смела. Аз "патриотите" в лицето на ВЗРО, СКАТ-аджии и особено Атака, отдавна не ги броя.....

Друго какво ви кажа?! Абе засега - толкова.... Хубав ден днес! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Има личности,силно смазвани от ибтереси,а ако така са се борили Левски,Ботев и всеки един загинал за свободата но,сега щях да се иазвам Айше.Знам,че сравнението не е от най-удачното,но сега отново прекланяме глава пред същите тези хора,живеем в страх и си мълчим.Жалко е за нашата прекрасна страна,
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Estel

Мнение от Estel »

Здравейте, момичета!

Честита пролет!

Изображение

Следя ви от известно време, но някак все не намирах смелост да се запиша :roll:
Пролетта ми се вижда чудесен повод - ново начало, възраждане и закаляване на жизнените сили, много нова и все положителна енергия :D

Поздравявам ви за това, което сте създали и за старанието и любовта, с които обгрижвате и отглеждате форума :326

Пожелавам ви прекрасен финал на днешния слънчев и усмихнат ден! :954
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Добре дошла в мечешката бърлога, Естел! :940 :940 :940
Уверявам те, че тук ще намериш само топлина и уют! Може да не сме много активни в писането, но пък когато някой има нужда от помощ, всички са насреща.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

И, така и така започнах да пиша, я да продължа :)
С изпролетяването и аз се захванах със 101 неща за вършене. В училище подготвяме юбилей - 150 години от създаването на първото училище в Черни Вит. По този повод събираме снимков материал от минали времена и е адски интересно. Освен това в читалището решихме да започнем издаването на вестник "Черни Вит Прес" и аз съм отговорник по дизайна.
Някои от вас може би са чували за проект "Твоят час". Аз също работя по него и имам група от малки и по-големи деца. С малките правим картички, листовки, брошури, а големите вече създадоха собствени блогове. Който още не ни е харесал страницата във Фейсбук, моля да заповяда :)

Основно училище "Георги Бенковски" с. Черни Вит
За съжаление не ми позволява да постна линк към страницата :1044

С Кеми се опитваме да се готвим за националния кръг на "Знам и мога", но всичко е забулено в такава тайнственост, че май ще разчитаме на каквото си знае. Никой не може да каже какъв е типа на задачите, на какво да се обърне внимание... Как ви звучи "Набляга се на иновативни методи" ? :128 :128
И при нея програмата се оказа доста натоварена - миналата седмица беше в Русе на конкурс, другата е във Варна, а по-следващата в Ямбол. В Русе стана първа, но тя се е заканила на варненците да ги бие на тяхна територия :) Междувременно купихме и нова тамбура, че старата стана малка - пръстите й са по-дълги от на господина :1062 Освен това е с чудесен звук! жалко, че не мога да кача клипче да я чуете.
Ами това е засега... Слънчев и усмихнат остатък от деня ви желая :954 :954 :954
Публикувай отговор