Здравейтеееееееее........
Извинете, че така ме няма..... :lol: :lol: . Или поне не се появявам тук. За успокоение на всички пасажери - жива и здрава съм и все още мърдам

.
Естел, добре дошла и приятни часове във форума!!!

И аз съм на 39 години...... още 3 седмици само. На връх Великден, 16-и април, ставам на 40....

..... Невероятно, но факт!!! Колко солидно звучат тези 40 години!!!!
Нелка, лееееееко ви завиждам за екскурзията само с Ани в Рим... и ви желая да е най-приятното нещо, което се е случвало и на двете ви напоследък!!! Всъщност, сигурна съм, че ще е така!!!
Пък аз хич да не завиждам, ами да си организирам моето пролетно европейско турне, а?!?
Момичета, трябва да ставам и да водя Коко на ортодонт. Имаме час от 14 часа - ще му слагат брекети. Днес само горните, а след 2 седмици и долни.... Дано да постигнем ефекта, който искам... иначе сумата за тези машинарийки, която е цяло състояние, все едно сме я дали..... на вятъра!!!
Ставам сега и ви оставям. Но само временно!!! Имам какво още да разказвам и дано да ми стигне времето.
Аз съм доволна от резултата на вчерашните избори. Да, привърженик съм на ГЕРБ и това няма как да не ме радва. Но зад привидната победа, има много какво да се избистря.