ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Нели
Философска система

Re: ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Мнение от Нели »

Здравейте, момичета! :954
Не ми се мисли и говори за изборите днес. Заела съм се да подреждам и чистя. Не ми върви много. Сега седнах за малко с чаша кафе и след малко продължавам. Има МНООООООГО за оправяне! :126
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Можете ли да повярвате, че още не съм се осмелила да спя в спалнята, въпреки че сложих нови тапети, смених матрака и всички постелки, избърсах и изстъргах всчико, което успях, ръсих благовонни масла и проветрявах дни наред, дори в най-големите студове?
Сега Виолета е наредила ароматни свещи там и ги е запалила, защото реших, че тази нощ вече ще спя в спалнята. По средата на леглото. Още не обаче, в момента пека блат за торта. Ани има рожден ден вдругиден, ще става на 10 години и аз утре ще правя торта. Блатът обаче пека от сега, защото утре няма да имам време за това.
Остават броени дни до пътуването ми в Рим с Ани, програмата ми е много сгъстена. Имам още документи за уреждане, всеки ден имам часове и то по много, следващата събота ще има 12 деца на гости у дома на рожден ден, а в неделя сутринта трябва да тръгнем. Междувременно Виолета ще стои една седмица сама, а на 08.04. трябва да тръгне със съученичка на училищна екскурзия в Италия, докато ние със сестра й летим от Рим към България. Ще я чакаме да се върне за Великден. Забавно. :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейтеееееееее........

Извинете, че така ме няма..... :lol: :lol: . Или поне не се появявам тук. За успокоение на всички пасажери - жива и здрава съм и все още мърдам :1062 :1062 :1062 .

Естел, добре дошла и приятни часове във форума!!! :923 И аз съм на 39 години...... още 3 седмици само. На връх Великден, 16-и април, ставам на 40.... :plezya se :plezya se ..... Невероятно, но факт!!! Колко солидно звучат тези 40 години!!!!

Нелка, лееееееко ви завиждам за екскурзията само с Ани в Рим... и ви желая да е най-приятното нещо, което се е случвало и на двете ви напоследък!!! Всъщност, сигурна съм, че ще е така!!! Пък аз хич да не завиждам, ами да си организирам моето пролетно европейско турне, а?!? :1028 :1028

Момичета, трябва да ставам и да водя Коко на ортодонт. Имаме час от 14 часа - ще му слагат брекети. Днес само горните, а след 2 седмици и долни.... Дано да постигнем ефекта, който искам... иначе сумата за тези машинарийки, която е цяло състояние, все едно сме я дали..... на вятъра!!!

Ставам сега и ви оставям. Но само временно!!! Имам какво още да разказвам и дано да ми стигне времето.

Аз съм доволна от резултата на вчерашните избори. Да, привърженик съм на ГЕРБ и това няма как да не ме радва. Но зад привидната победа, има много какво да се избистря.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Нели, за спалнята не се насилвай.Ти сама ще усетиш кога е дошъл момента :923 Да си изкарате хубаво в Италия :524
Чери, Коко какви проблеми има със зъбите, че чак брекети ще му слагате ? Нямам спомен за нещо фрапиращо или въобще за нещо :1044 А относно екскурзията спряхте ли се вече на конкретно място?
Аз пък имам отчаяна нужда от гора, тишина, птича песен......За събота планирам нещо по въпроса.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:939 :526 :932

Честит рожден ден на Ани!!! Желая ѝ детство, слънце, светлина и простор - в игрите, в мислите и в полета на мечтите!!!! Нека бъде все така изобретателна, разсъдлива и разумна! Успех в начинанията, приятелствата и училище!!! Весел празник!

:939 :526 :932

Нелка, желая ти страхотен, вълнуващ и зареждащ ден днес!!! Имаш повод да празнуваш, да си щастлива и горда!!! Направила си всичко, което сърцето ти диктува и сега трябва да му се усмихнеш!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Честит ви празник,Нелка!Нека Ани има много късмет в живота,да продължават да те зареждат с много положителни емоции и заедно да бъдете много щастливи!!!
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Честит рожден ден на "най-умното момиче в класа"!
Нека расте щастлива и все така уверена в способностите си!
Пожелавам ви прекрасни приключения в любимата Италия!

Изображение
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Честит Рожден Ден на Ани!Успех във всичко, с което се захване и сбъдване на всичко, за което мечтае! :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Estel

Мнение от Estel »

Честит празник, Нели! Пожелавам ви много щастливи и споделени мигове заедно! Пожелавам ви да бъдете здрави и да градите и поддържате с много обич връзката между майка и дъщеря :954 ! Пожелавам ви страхотно и незабравимо женско италианско приключение!

Благодаря на всички за топлия прием :1116 Много сте мили :954

cchery, и на теб ти предстои светъл празник на светъл ден :954 Самата мисъл създава положителен заряд :D

Прочетох, че ще слагате брекети. Моята дъщеря носи шина от близо година и половина. Изключително доволна съм от лечението. В началото се притеснявах да не я боли, шината да не й прави афти, но всичко премина много спокойно. Не сме имали нито един от двата проблема.

...иначе имам си нова пералня и много й се радвам :1209

Лека и спокойна нощ!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро!Желая ви слънчев и спокоен ден!
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Я, да се посмеете в този слънчев и усмихнат ден!

http://www.maikomila.bg/rip-%D0%B4%D1%8 ... %80%D0%B4/" onclick="window.open(this.href);return false;

О, и нещо хубаво за гледане - филм на БНТ за моя колега, който е учител по кавал и ръководител на оркестъра.

http://imedia.bnt.bg/predavanyia/denyat ... 017?642025" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор