Добро утро на всички!!!!
Първо бързам да благодаря за пожеланията за Бели

- дори и една малка част от тях да се реализират, аз ще бъда много щастлива!!! Но най-много бих се радвала, ако тя запази детската си хубава усмивка завинаги!!! Гледам я вчера колко голяма е вече... и на моменти ми става тъжно.... Не мога да избягам от това......
Голяма лудница беше вчера..... не че някой ще се учуди. Първо закарах Бели на тренировка, после отидох и гледах първото полувреме от мача на Коки. След това напазарувах бира и безалкохолно за купона. Взех Белката от НСА и отидохме към Коколадния. Коколандия е парк от въжени съоръжения, опънати между дърветата в началото на Борисовата градина. Нещо като въжени мостове и пътечки на 3-4 метра височина, които трябва да се преодоляват. През цялото време докато отидем треперех дали няма пак да завали и да ни провали цялото мероприятие, защото от Коколандия казаха, че ако вали силно, няма как да направим РД-то......... Но...... Бела е късметлийка и както всяка година на рождения си ден мина (съвсем буквално) между капките!!!

Децата много се забавляваха на купона. Че дори и двама родители тръгнаха да преодоляват въжените съоръжения - Момчил беше един от тях...... А Бела беше изключително щастлива след деца, които с ръка на сърце може да нарече свои приятели!!! Дано да задържи тази топлина за цял живот!!!
След празника аз директно отидох в Арена Армеец да гледам втория ден от Световната купа по художествена гимнастика, на която България взе 3 от 3 възможни медала: 2 златни и 1 сребърен!!! Беше изключително вълнение. Момчил пък с децата отидоха на имен ден на детето на нашите приятели..... След края и на този купон, Момчил ми докара Бели в Армената и догледахме вчерашния ден от турнира. Белушката си направи селфита с целия ансамбъл от гимнастиката

. Днес се е заканила да издебне и индивидуалните ни състез0ателки - Невяна Владинова и Катрин Тасева

.
След състезанието имахме резервация в 1 ресторант заедно с нашите приятели, чието дете беше именик - решихме да се видим вечерта на спокойствие, защото и на нашия купон, и
на техния е все лудница..... и така се прибрахме малко преди полунощ. Разгледахме подаръците на Бели и дори играхме заедно с един от тях - то е интересна игра-викторина...... Накрая имах съвсем малко сили - колкото да се прехвърля в леглото :lol: :lol: .
Ванче, макар и на патерица (просто вчера нямах време за тук) искам да пожелая на Гого да щастлив, да е дете колкото се може по-дълго и да бъде като патрона на своето име - Победоносец!!!
Ох, това е от мен засега. Днес ми е ден за учене - ще ходя на лекции и ...... засега спирам с писането!!! Е, следобеда съм в Армената за финалите от Световната купа по худ. гимнастика

. Всъщност - на финалите ще ходим всички четиримата!!